חלונות חדשים, בידודית או טריפלקס?
-
tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
בוקר טוב,
אני צריך להזמין בימים הקרובים את החלונות לבית ואני צריך את עזרתכם
יש לי שלושה פתחים:
חלון 120X80
חלון 100X110
דלת 200X90
אחרי שנפגשתי עם קליל המליצו לי על זכוכית טריפלקס 3+3 לחלונות ולדלת 4+4 עם PVB 0.76 (כפול)
אגב, PVB זה החומר שיש בין שתי שכבות הזכוכית, ושכבה כפולה אמורה לתת בידוד אקוסטי טוב יותר.
לפני כמה חודשים אחי עשה וטרינה בין החדר למרפסת עם זכוכית טריפלקס 3+3. אחרי שדיברתי איתו עכשיו הוא אמר לי שאפילו כשהוא מדבר חלש במרפסת שומעים הכל בחדר ומבחינה תרמית הזכוכית הזו לא מבודדת כלום וממש קר אצלו בחדר.
לפני שהוא פתח את הוטרינה היה לו חלון גג עם זכוכית בידודית והוא אומר שהבידודית הייתה הרבה יותר טוב משתי הבחינות, אקוסטית ותרמית אבל מצד שני החלון היה הרבה יותר קטן.
למישהו יש נסיון בנושא? בנה בית? שיפץ והחליף חלונות?
אולי יש כאן מישהו שמתעסק בחלונות\זגוגיות?
מה אתם חושבים? איזה זכוכית לקחת?
תודה ושבוע טוב
אני צריך להזמין בימים הקרובים את החלונות לבית ואני צריך את עזרתכם
יש לי שלושה פתחים:
חלון 120X80
חלון 100X110
דלת 200X90
אחרי שנפגשתי עם קליל המליצו לי על זכוכית טריפלקס 3+3 לחלונות ולדלת 4+4 עם PVB 0.76 (כפול)
אגב, PVB זה החומר שיש בין שתי שכבות הזכוכית, ושכבה כפולה אמורה לתת בידוד אקוסטי טוב יותר.
לפני כמה חודשים אחי עשה וטרינה בין החדר למרפסת עם זכוכית טריפלקס 3+3. אחרי שדיברתי איתו עכשיו הוא אמר לי שאפילו כשהוא מדבר חלש במרפסת שומעים הכל בחדר ומבחינה תרמית הזכוכית הזו לא מבודדת כלום וממש קר אצלו בחדר.
לפני שהוא פתח את הוטרינה היה לו חלון גג עם זכוכית בידודית והוא אומר שהבידודית הייתה הרבה יותר טוב משתי הבחינות, אקוסטית ותרמית אבל מצד שני החלון היה הרבה יותר קטן.
למישהו יש נסיון בנושא? בנה בית? שיפץ והחליף חלונות?
אולי יש כאן מישהו שמתעסק בחלונות\זגוגיות?
מה אתם חושבים? איזה זכוכית לקחת?
תודה ושבוע טוב
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
1.אמנם זה יותר יקר אבל תעשה בידודית אמיתי של 14ממ ואם אתה יכול לתקצב עדיף שבין הזכוכיות יהיה וואקום ואז גם אם אתה מקשיב בפול-ווליום אף אחד לא ישמע כלום
2.בכל מקרה ומה שלא תזמין תקפיד על כך שהגלגלים (עגלות בשפת אנשי האלומיניום) יהיו ממתכת היות והחלונות כבדים ביחס לחלונות רגילים והשחיקה של הגלגלים היא מהירה
2.בכל מקרה ומה שלא תזמין תקפיד על כך שהגלגלים (עגלות בשפת אנשי האלומיניום) יהיו ממתכת היות והחלונות כבדים ביחס לחלונות רגילים והשחיקה של הגלגלים היא מהירה