עזרה במציאת LCD/פלסמה 32" בסיבות 2000-2400 ש"ח
ייעוד: חדר שינה, מרחק צפיה כ 3 מטר
תכני צפיה: הרוב טלויזיה, ישנו ממיר HOT של תומסון, עם יציאת SCART ו 2 יצאות של RCA
ובנוסף צופים בתכני DVD ו DIVX
כניסת USB לטובת DIVX יכול להיות ייתרון בתוספת מחיר בגיונית (משהו שמקביל לעלות מכשיר DVD)
חשוב שתהיה לי יכולת לחבר את הממיר ב RGB - גם ככה איכות HOT ב LCD לא משהו, וראיתי שיש הרבה דגמים של טלויזיות ללא כניסת SCART
תקציב +- 2000 ש"ח
תודה רבה
שמוליק
תכני צפיה: הרוב טלויזיה, ישנו ממיר HOT של תומסון, עם יציאת SCART ו 2 יצאות של RCA
ובנוסף צופים בתכני DVD ו DIVX
כניסת USB לטובת DIVX יכול להיות ייתרון בתוספת מחיר בגיונית (משהו שמקביל לעלות מכשיר DVD)
חשוב שתהיה לי יכולת לחבר את הממיר ב RGB - גם ככה איכות HOT ב LCD לא משהו, וראיתי שיש הרבה דגמים של טלויזיות ללא כניסת SCART
תקציב +- 2000 ש"ח
תודה רבה
שמוליק
נערך לאחרונה על ידי shmulik05 ב 15/03/2010 12:55, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מנסיון ממליץ על LG . במידה ואתה לא מעוניין ב-HD או משהו ממש איכותי...
הדגם שיש לי הוא : LCD 32LH23UR.
אמנם, בשתי הטלוויזיות (היו מהדגם הישן) שהיו לי בבית היו תקלות אך השירות של ח.י היה מעולה והמכשירים הוחלפו בחדשים לדגם הנ"ל.
בהצלחה...
אלון
אמנם, בשתי הטלוויזיות (היו מהדגם הישן) שהיו לי בבית היו תקלות אך השירות של ח.י היה מעולה והמכשירים הוחלפו בחדשים לדגם הנ"ל.
בהצלחה...
אלון
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
קבל: עודף מ 2000 ש"ח כולל משלוח ואחלה מסך...http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleD ... &came=1114shmulik05 כתב:אף אחד לא יכול להמליץ על משהו?...
הטלויזיה באמת מקבלת חוות דעת מצויינות לפחות על פי זאפ, והמחיר שלה בא בחשבון בתקציב.Alonshva כתב:מנסיון ממליץ על LG . במידה ואתה לא מעוניין ב-HD או משהו ממש איכותי...
...
השאלה היא האם יש לך ניסיון כיצד היא מתמודדת עם שידורי טלויזיות כי הממיר שלי יודע להוציא RGB באמצעות SCART ולפי מה שהבנתי, אין כזו כניסה בטלויזיה.
רוב השימוש אצלי הוא שידורי HOT וסרטי DIVX/DVD
אין לה כניסת סקארט אבל לי יש את ה40" מאותה הסדרה וכשהיה לי הוט ראו מעולה גם עם חיבור RGB.איך היא בשידורי כבלים? יש חיבור SCART?
מה לגבי דגמים של טושיבה?...
בדגמים של טושיבה אני לא מתמצה אבל משום מה לא ממליצים עליהם הרבה בפורום.
מה הכוונה RGB? לי בממיר יש 2 יציאות RCA, ויציאת SCART שמסוגלת להוציא RGB/SVIDEOsbwolf כתב:אין לה כניסת סקארט אבל לי יש את ה40" מאותה הסדרה וכשהיה לי הוט ראו מעולה גם עם חיבור RGB.איך היא בשידורי כבלים? יש חיבור SCART?
מה לגבי דגמים של טושיבה?...
בדגמים של טושיבה אני לא מתמצה אבל משום מה לא ממליצים עליהם הרבה בפורום....
האם אתה מתכוון שניתן לחבר ביניהם בכבל SCART-RGB כלומר שצידו האחד הוא 3 צבעים?
התכוונתי RCA.מה הכוונה RGB? לי בממיר יש 2 יציאות RCA, ויציאת SCART שמסוגלת להוציא RGB/SVIDEO
האם אתה מתכוון שניתן לחבר ביניהם בכבל SCART-RGB כלומר שצידו האחד הוא 3 צבעים?...
אצלי לממיר שלי גם הייתה יציאת סקארט, אז ניסיתי לחבר באמת צד אחד סקארט וצד אחד RCA, אבל משום מה זה לא עבד ולא התעכבתי לבדוק למה.
בסוף פשוט חיברתי את ה-RCA וזה עבד יופי.
אז אתה אומר שהאיכות טובה גם ב RCA ולא להגביל את עצמי בחיפושים אחר הSCART? כי זו באמת נראית טלויזיה מצויונת, מחיר סביר ויש לה פיצ'ר נחמד של USB קורא DIVX...sbwolf כתב:התכוונתי RCA.מה הכוונה RGB? לי בממיר יש 2 יציאות RCA, ויציאת SCART שמסוגלת להוציא RGB/SVIDEO
האם אתה מתכוון שניתן לחבר ביניהם בכבל SCART-RGB כלומר שצידו האחד הוא 3 צבעים?...
אצלי לממיר שלי גם הייתה יציאת סקארט, אז ניסיתי לחבר באמת צד אחד סקארט וצד אחד RCA, אבל משום מה זה לא עבד ולא התעכבתי לבדוק למה.
בסוף פשוט חיברתי את ה-RCA וזה עבד יופי....
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
sbwolf,
מה הוא יעשה עם מסך FHD בגודל 32 אינץ' ממרחק צפיה של 3 מטרים ושבכלל הוא לא הזכיר את המילה HD? הוא אפילו לא יבחין בין תוכן HDR לתוכן SD איכותי.
יספיק לו הסמסונג 32B450 שהיא HDR.
מה הוא יעשה עם מסך FHD בגודל 32 אינץ' ממרחק צפיה של 3 מטרים ושבכלל הוא לא הזכיר את המילה HD? הוא אפילו לא יבחין בין תוכן HDR לתוכן SD איכותי.
יספיק לו הסמסונג 32B450 שהיא HDR.
נערך לאחרונה על ידי nils3373 ב 15/03/2010 12:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
זו בהחלט טלוויזיה מדהימה ואני חושב שהיא תהיה מושלמת לצרכים שלך.אז אתה אומר שהאיכות טובה גם ב RCA ולא להגביל את עצמי בחיפושים אחר הSCART? כי זו באמת נראית טלויזיה מצויונת, מחיר סביר ויש לה פיצ'ר נחמד של USB קורא DIVX......
אין שום סיבה להתעקש על SCART, במיוחד שסביר להניח שתוך פחות משנה כבר תרצה לשדרג לממיר HD או משהו דומה וממילא לא תצטרך יותר את הסקארט.
הסמסונג שצינת יקרה מעט (50-60 ש"ח) מ LG שהמליצו פה, וב-LG יש גם USB.nils3373 כתב:sbwolf,
יספיק לו הסמסונג 32B450 שהיא HDR....
המחיר זהה מבחינה זו - מה עוד יכול להכריע בין הדגמים?
ושאלה כללית: האם כבל SCART שבצידו השני יד 3 בננות ירוק-אדום-כחול מיועד לחיבור קומפוננט?
האם זהו חיבור נכון בין ממיר לטלוזיה עם קומפוננט?
בהחלט נראה מסך עם נתונים מצויינים ו"מבית טוב" - יש לך ניסיון איתו?טלHD כתב:קבל: עודף מ 2000 ש"ח כולל משלוח ואחלה מסך...http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleD ... &came=1114shmulik05 כתב:אף אחד לא יכול להמליץ על משהו?......