שלום אנשים,
אני בקרוב יכנס לתחום הHTPC(מבצע עזיבה ממזרימדיה) ועשיתי חיפוש וקראתי הרבה מאמרים באתר פה והגעתי לכמה שאלות שאני מעוניין לשאול את בעלי הניסיון פה.
HTPC בתקציב של 2000 שקלים,קראתי את שירשור ההמלצות אבל ישנם מלא רכיבים שאני לא הולך להשתמש בהם,לכן אני קצת מבולבל בבחירת המפרט לHTPCשלי
דרישותי מHTPC
1.ניגון סרטי HD של 720P ,אופציה בעתיד להריץ גם BLU RAY וכו'(לא ממש לחוץ על BR לבנתיים)
2.אודיו דיגיטלי,DD וDTS לחיבור הרסיבר בOPTICAL
3.תוכנת מדיה סנטר בתוך המחשב
4.שליטה על התוכנה בידי שלט אונברסלי.
5.מארז קטן יחסית ולא גדול
6.אינטרנט לגלישה בלבד
אני לא מועניין במחשב משחקים אלה ניגון של סרטים וגלישה ברשת.
חשבתי לקחת את אחד המחשבים שמוצאים בIVORY ולשפר אותו קצת ואז לקבל מחשב דיי חזק
מה אתם אומרים?
http://www.ivory.co.il/product.asp?prod ... atCode=142
שליטה על הHTPC,
אחרי שאני מתקין ומרכיב את הHTPC ,האם ישנה דרך להפעיל את תוכנת המדיה סנטר עם שלט אונברסלי של לוג'יטק הרמוני 525?
אם כן אילו מתאמים אני צריך לקנות? כי אני לא כול כך מעוניין להשתמש כול הזמן בעכבר ומקלדת.
סאונד,
אחרי שקראתי את המדריך הנ"ל
http://www.hometheater.co.il/article1366
לפי הבנתי אפשר להגדיר יציאה אופטית להעברתם של קבצי סאונד DD וDTS בצורה ישירה לרסיבר ממש כמו DVD או מדיה סטרימטר,האם אני הבנתי נכון?
תודה מראש
אדי
HTPC לניגון סרטי720P +שליטה על המדיה סנטר עם שלט לוגיטק
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
המפרט של אייבורי סביר, אבל לא ברור מהי רמת השקט של המארז והספק שלו.
כעקרון, אתה יכול ללכת על מפרט מספר 2 ללא כרטיס הטלוויזיה אבל עם ערכת ה-MCE IR, כי תצטרך את מקלט ה-IR. את השלט שמגיע בערכה אתה מאפסן בארון ומשתמש בשלט האוניברסלי במקומו.
עכבר ומקלדת צריך לחבר רק בעת התקנה ראשונית של מערכת ההפעלה. לאחר מכן, ניתן לשלוט על המחשב מכל מחשב אחר בבית לצורך תחזוקה. פעולה שוטפת של המחשב עושים בעזרת השלט בלבד.
אכן ניתן להגדיר הוצאה של DD ו-DTS ב-HTPC כמו DVD או סטרימר.
כעקרון, אתה יכול ללכת על מפרט מספר 2 ללא כרטיס הטלוויזיה אבל עם ערכת ה-MCE IR, כי תצטרך את מקלט ה-IR. את השלט שמגיע בערכה אתה מאפסן בארון ומשתמש בשלט האוניברסלי במקומו.
עכבר ומקלדת צריך לחבר רק בעת התקנה ראשונית של מערכת ההפעלה. לאחר מכן, ניתן לשלוט על המחשב מכל מחשב אחר בבית לצורך תחזוקה. פעולה שוטפת של המחשב עושים בעזרת השלט בלבד.
אכן ניתן להגדיר הוצאה של DD ו-DTS ב-HTPC כמו DVD או סטרימר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"