עזרה עם HD-PVR ואיכות הקלטה נמוכה.
ערב טוב,
חיברתי את ה HD-PVR ליציאה של YESMAXHD עם הכבלים המסופקים (YbrYp או משהו כזה...) וכבל אופטי לאודיו והתחתי להקליט עם ה HD-PVR.
במבט ראשון האיוכת נראית מאוד טובה, אבל....
כשמסתכלים מקרוב רואים שכאשר המסך שחור בתחתית המסך יש צבעים בהירים משתנים ומידי פעם יש קווים לכל רוחב המסך שנעים מעלה ומטה.
למרות שצריך להדביק את האף למסך של המחשב בכדי לראות את הפגמים הללו (על מסך המחשב) אבל מה שמטריד אותי שאני חושב שזה מעיד על איכות הקלטה ירודה.
ה YES מוציא 1920 על 1080 וה HD-PVR אכן מזהה את השידור כ 1080x1920@25 Frames.
למישהו יש רעיון ?? האם שווה לנסות להחליף את הכבל בין ה YES ל HD-PVR ??
תודה ולילה טוב,
יובל
חיברתי את ה HD-PVR ליציאה של YESMAXHD עם הכבלים המסופקים (YbrYp או משהו כזה...) וכבל אופטי לאודיו והתחתי להקליט עם ה HD-PVR.
במבט ראשון האיוכת נראית מאוד טובה, אבל....
כשמסתכלים מקרוב רואים שכאשר המסך שחור בתחתית המסך יש צבעים בהירים משתנים ומידי פעם יש קווים לכל רוחב המסך שנעים מעלה ומטה.
למרות שצריך להדביק את האף למסך של המחשב בכדי לראות את הפגמים הללו (על מסך המחשב) אבל מה שמטריד אותי שאני חושב שזה מעיד על איכות הקלטה ירודה.
ה YES מוציא 1920 על 1080 וה HD-PVR אכן מזהה את השידור כ 1080x1920@25 Frames.
למישהו יש רעיון ?? האם שווה לנסות להחליף את הכבל בין ה YES ל HD-PVR ??
תודה ולילה טוב,
יובל
התכנה בעזרתה אתה מקליט לא מיועדת לצפיה, ויש לה איכות בין מעפנית סתם לזוואתית. נסה לנגן את הקבצים שנוצרים בWMP ב-windows 7 או בנגן ה-bluray של TMT שמצורף לחבילת ה-HD-PVR. כמובן יש לודא שהכרטיס הגרפי שלך והדרייברים שלו מסוגלים לבצע האצת חומרה.
בכלל ה-HD-PVR לא ממש מוצלח כמוצר stand-alone. מה שכן, אם אתה מקבל איכות תמונה ב-HD פחות ממדהימה בקצבים בסביבת ה- 10Mb, אז יש בעיה מערכתית אחרת.
בכלל ה-HD-PVR לא ממש מוצלח כמוצר stand-alone. מה שכן, אם אתה מקבל איכות תמונה ב-HD פחות ממדהימה בקצבים בסביבת ה- 10Mb, אז יש בעיה מערכתית אחרת.
אפשר לנגן TS ב WMP ??
תודה.ytulpan כתב:התכנה בעזרתה אתה מקליט לא מיועדת לצפיה, ויש לה איכות בין מעפנית סתם לזוואתית. נסה לנגן את הקבצים שנוצרים בWMP ב-windows 7 או בנגן ה-bluray של TMT שמצורף לחבילת ה-HD-PVR. כמובן יש לודא שהכרטיס הגרפי שלך והדרייברים שלו מסוגלים לבצע האצת חומרה.
בכלל ה-HD-PVR לא ממש מוצלח כמוצר stand-alone. מה שכן, אם אתה מקבל איכות תמונה ב-HD פחות ממדהימה בקצבים בסביבת ה- 10Mb, אז יש בעיה מערכתית אחרת....
הקבצים שאני מכין הם קבצי TS. אפשר לנגן אותם ב WMP ?? יש איזו תוכנת המרה טובה ??
שוב, תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
למה לא לנגן עם MPC HC? תוכנה מצויינת, ויש גם מדריך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
האמת, אני עוד לא סגור עד כמה MPC-HT מנגן טוב h264-ts בקצבים גבוהים. כנראה תלוי מאד בהגדרות. בכל אופן, ב WIN7 המפענח h264 הוא מצויין, ולדעתי יותר טוב מהמפענחים של TMT או של PowerDVD. אפשר להשתמש בו גם ב-MPC-HT אם כי נדמה לי שהשילוב עם הרנדרר EVR חלק יותר ב WMP מאשר ב-MPC-HT. זה כמובן רק ב-WIN7, אבל בכל מקרה נראה לי שזו המערכת ההפעלה הכי מתאימה ל-יHTPC.
אני בכלל משתמש בנגן אחר DVBViewer ובו אני מגדיר את הקודק של MS כעדיפוי עבור TS. היתרון בתכנה הזו הוא שהיא מציגה כיתוביות DVB. זה לא רלוומטי למי שמקליט עם HD-PVR אלא להקלטות דיגיטליות טהורות (ע"י כרטיס dvb-s2 דרך sage משולב עם dvbe4sage)
זו תכנה לא חינמית אבל זולה (משהו כמו $20).
אבל כל זה בקירוב שני או שלישי. כל הקודקים שהוזכרו מנגנים באיכות טובה סה"כ.
אני בכלל משתמש בנגן אחר DVBViewer ובו אני מגדיר את הקודק של MS כעדיפוי עבור TS. היתרון בתכנה הזו הוא שהיא מציגה כיתוביות DVB. זה לא רלוומטי למי שמקליט עם HD-PVR אלא להקלטות דיגיטליות טהורות (ע"י כרטיס dvb-s2 דרך sage משולב עם dvbe4sage)
זו תכנה לא חינמית אבל זולה (משהו כמו $20).
אבל כל זה בקירוב שני או שלישי. כל הקודקים שהוזכרו מנגנים באיכות טובה סה"כ.
תודה. עדיין לא נפתר....
תודה.ytulpan כתב:התכנה בעזרתה אתה מקליט לא מיועדת לצפיה, ויש לה איכות בין מעפנית סתם לזוואתית. נסה לנגן את הקבצים שנוצרים בWMP ב-windows 7 או בנגן ה-bluray של TMT שמצורף לחבילת ה-HD-PVR. כמובן יש לודא שהכרטיס הגרפי שלך והדרייברים שלו מסוגלים לבצע האצת חומרה.
בכלל ה-HD-PVR לא ממש מוצלח כמוצר stand-alone. מה שכן, אם אתה מקבל איכות תמונה ב-HD פחות ממדהימה בקצבים בסביבת ה- 10Mb, אז יש בעיה מערכתית אחרת....
נסיתי עם WMP ללא הצלחה... כשיש תמונה מאוד כהה או מסך שחור (בתחילת הסרט) אני רואה בתחתית במסך פיקסל שהם אפורים וקווים שחורים עולים ויורדים ברקע.
אני אנסה להחליף כבלים אבל לא נראה לי שזהו הבעיה (אני משתמש בכבל מקורי בין ה YESMAXHD לבין ה HD-PVR).
יש אולי עוד רעיונות ??
תודה,
יובל
עוד שאלה....
יש לי עוד שאלה.
האם אפשר לקבוע את איכות התמונה באמצעות תוכנה (כלומר, בלי לראות אותה ??).
הבעיה שלי היא שאני צריך לקבוע האם ההקלטה מספיק איכותית. כנראה שעבור ה LCD התמונה מספיק טובה אבל מה יקרה כשאני אנסה לראות אותה במקרן על מסך גדול ??
אם אכן הבעיה שלי היא בצפייה ולא בהקלטה אזי איך אני יודע אם ההקלטה מספיק טובה ??
תודה ולילה טוב,
יובל
האם אפשר לקבוע את איכות התמונה באמצעות תוכנה (כלומר, בלי לראות אותה ??).
הבעיה שלי היא שאני צריך לקבוע האם ההקלטה מספיק איכותית. כנראה שעבור ה LCD התמונה מספיק טובה אבל מה יקרה כשאני אנסה לראות אותה במקרן על מסך גדול ??
אם אכן הבעיה שלי היא בצפייה ולא בהקלטה אזי איך אני יודע אם ההקלטה מספיק טובה ??
תודה ולילה טוב,
יובל
תודה.
קודם כל המון המון תודה על ההשקעה.ytulpan כתב:תסתכל בפרטי...
הייתי שבועיים לא זמין ולכן לא יכולתי להודות לך מוקדם יותר.
בכל מקרה, אצלי כלום לא עוזר.
חשבתי שאולי הבעיה היא "אדמות" בגלל שעבדתי עם מחשב נייד אבל זה לא זה.
החלפתי מחשב ועכשיו אני מקבל מין גוון אדום בחלק העליון של המסך (בס"מ העליון).
אני מיואש ועכשיו נשאר לי רק להחליט אם להחזיר את ה HD-PVR או לבטל את ה YES-MAX.
בכל מקרה, שוב, המון תודה.
יובל
HD-PVR
אם אתה רוצה, תבוא לבקר אצלי (אני גר בנס ציונה) עם ה-HD-PVR, אוכל לחבר אותה במקום את שלי כדי לראות אם התקלה ממנה.
מה שכן, הבעיה נראה לי שהיא בחלק האנלוגי, וסביר יותר שזה לאו דוקא מהקופסה. כבלים או יציאת יס נראים כסיבה יותר סבירה. אבל בהחלט החלק האנלוגי של ה-HD-PVR גם יכול להחות דפוק.
מה שכן, הבעיה נראה לי שהיא בחלק האנלוגי, וסביר יותר שזה לאו דוקא מהקופסה. כבלים או יציאת יס נראים כסיבה יותר סבירה. אבל בהחלט החלק האנלוגי של ה-HD-PVR גם יכול להחות דפוק.