פס דק שחור מתחת לכתוביות Tvix-6500
יש לי שאלה,
כאשר אני רואה כתוביות בסטרימר 6500 עם צבע מסביבם,יש מין פס דק שחור מתחת לכתוביות
אבל כאשר אני רואה אותם כתוביות רק עם צבע נקי,לבן,צהוב,ירוק אז אין פס
כמובן שיותר נוח לקרוא אותם עם פס צבע מסביב אבל מפריע לי הפס הדק (אולי חשש)
המסך הוא LX608D
הסטרימר TVIX-6500
גרסה 1.5.19
גודל הפונט 30
תודה ושבוע טוב
כאשר אני רואה כתוביות בסטרימר 6500 עם צבע מסביבם,יש מין פס דק שחור מתחת לכתוביות
אבל כאשר אני רואה אותם כתוביות רק עם צבע נקי,לבן,צהוב,ירוק אז אין פס
כמובן שיותר נוח לקרוא אותם עם פס צבע מסביב אבל מפריע לי הפס הדק (אולי חשש)
המסך הוא LX608D
הסטרימר TVIX-6500
גרסה 1.5.19
גודל הפונט 30
תודה ושבוע טוב
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
לא נראה לי שממש הבנתי למה אתה מתכוון
אם אתה מתכוון לצללית שיש מסביב לכל אות, אשר עוזרת לראות כתוביות לבנות על רקע בהיר- אולי תעדכן את הפונט (מ- Windows).
אם הבעיה היא פס שחור שנוצר מתחת לאותיות, אז זו בעיה ידועה והפיתרון הוא להקטין את גודל הכתוביות (לא את הפונט).
מקווה שעזרתי.
אם אתה מתכוון לצללית שיש מסביב לכל אות, אשר עוזרת לראות כתוביות לבנות על רקע בהיר- אולי תעדכן את הפונט (מ- Windows).
אם הבעיה היא פס שחור שנוצר מתחת לאותיות, אז זו בעיה ידועה והפיתרון הוא להקטין את גודל הכתוביות (לא את הפונט).
מקווה שעזרתי.
שי-כ,
אני מתכוון לצבע סביב האותיות כדי שיהיה נוח לקרוא.דוגמה: פונט לבן על רקע לבן,לא נוח.לכן שמים פס שחור סביב האותיות.אני כוונתי לגודל מקסימלי שזה 30.בערוצי HD ביס הפונטים הרבה יותר גדולים.
הקטע הוא הפס הדק שנוצר מתחת לכתוביות,אתה אומר שזו בעיה ידוע,
האם יש פתרון כלשהו ?
אני מתכוון לצבע סביב האותיות כדי שיהיה נוח לקרוא.דוגמה: פונט לבן על רקע לבן,לא נוח.לכן שמים פס שחור סביב האותיות.אני כוונתי לגודל מקסימלי שזה 30.בערוצי HD ביס הפונטים הרבה יותר גדולים.
הקטע הוא הפס הדק שנוצר מתחת לכתוביות,אתה אומר שזו בעיה ידוע,
האם יש פתרון כלשהו ?
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
פרה, פרה...
1- בקשר להצללה מסביב לכתוביות. בגירסאות החדשות (כמו שלך 1.5.19) אתה צריך לעדכן קובץ פונט מ Windows. כי אם אתה משתמש בפונט ברירת מחדל של ה TVIX, אז כנראה הוא לא עושה הצללה. מומלץ Tahoma Bold. לקחת מספריית ה FONT ב WINDOWS, לשים בספרייה ראשית ב TVIX וללחוץ על האייקון כשה TVIX פועל.
2- כדי להגדיל את הפונט בזמן צפייה בסרט, יש ללחוץ בשלט על כפתור Subtitle, במקשי ניווט, חצים ימינה/שמאלה מגדילים/מקטינים את הפונט ; חצים מעלה/מטה מכוונים את גובה הכתוביות.
3- בקשר לפס השחור, יש אפשרות להקטין את הפונט (ראה סעיף 2), ואז זה נעלם, או לעשות פאוז ופליי ואז זה נעלם ומתחדש.
1- בקשר להצללה מסביב לכתוביות. בגירסאות החדשות (כמו שלך 1.5.19) אתה צריך לעדכן קובץ פונט מ Windows. כי אם אתה משתמש בפונט ברירת מחדל של ה TVIX, אז כנראה הוא לא עושה הצללה. מומלץ Tahoma Bold. לקחת מספריית ה FONT ב WINDOWS, לשים בספרייה ראשית ב TVIX וללחוץ על האייקון כשה TVIX פועל.
2- כדי להגדיל את הפונט בזמן צפייה בסרט, יש ללחוץ בשלט על כפתור Subtitle, במקשי ניווט, חצים ימינה/שמאלה מגדילים/מקטינים את הפונט ; חצים מעלה/מטה מכוונים את גובה הכתוביות.
3- בקשר לפס השחור, יש אפשרות להקטין את הפונט (ראה סעיף 2), ואז זה נעלם, או לעשות פאוז ופליי ואז זה נעלם ומתחדש.