שאלה על תיקון קיר עם רטיבות
שלום לכם!
בפסח אני צובע את הבית, ולהורי בחדר האמבטיה הייתה רטיבות שסודרה, אבל הקיר שם(קיר מעל המראה ב80 ס"מ) נראה נורא ואיום. חלקים מהטיח התקלפו, וכתמים על הקיר וכד'.
אז חשבתי, שבמקום לקלף את הכל, לעשות טיח חדש וצבע, לקנות פלטת גבס ירוק, ולשים ישירות על הקיר שם ולצבוע.
האם רעיון זה בסדר?
אריאל.
בפסח אני צובע את הבית, ולהורי בחדר האמבטיה הייתה רטיבות שסודרה, אבל הקיר שם(קיר מעל המראה ב80 ס"מ) נראה נורא ואיום. חלקים מהטיח התקלפו, וכתמים על הקיר וכד'.
אז חשבתי, שבמקום לקלף את הכל, לעשות טיח חדש וצבע, לקנות פלטת גבס ירוק, ולשים ישירות על הקיר שם ולצבוע.
האם רעיון זה בסדר?
אריאל.
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
fכאחד שעבר הרבה בעיות רטיבות שלא באשמתי אני מציע לך אם העניין סובל דיחוי, לחכות קצת עד שמזג באוויר יתחמם כך שתוכל להיות בטוח שכל הרטיבות יצאה מהקיר כי אם לא אז הרטיבות תצא מאיזה שהוא מקום שאתה לא מצפה לה תוך גרימת נזקים לקיר
מה זה וילאבורד כחול? ומה הוא עושה?
הרטיבות לא קיימת.
בגלל שזה אמבטיה, אז אני שם גבס ירוק שעמיד בלחות.
השאלה זה האם זה פתרון טוב?
כי לקלף את הטיח ולעשות חדש זה סיפור.
אז פלטת גבס גם יעשה את זה חלק, וגם זה פשוט לעשות(לא שיש לי בעיה עם דברים מסובכים)
הרטיבות לא קיימת.
בגלל שזה אמבטיה, אז אני שם גבס ירוק שעמיד בלחות.
השאלה זה האם זה פתרון טוב?
כי לקלף את הטיח ולעשות חדש זה סיפור.
אז פלטת גבס גם יעשה את זה חלק, וגם זה פשוט לעשות(לא שיש לי בעיה עם דברים מסובכים)
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
וילאבורד זה לוח צמנט, של מאסטר קיר.
אתה יכול להיכנס לאתר שלהם ולקרוא על זה.
זה יותר דק מגבס, אתה יכול להדביק את זה לקיר אני חושב עם פלסתר גבס במקום פרופילים.
אם הגבס חשוף בסופו של דבר זו שאלה של זמן עד שגם הוא יספוג את הלחות.
אני עכשיו בונה מטבח, ויוצר מעין מרווח בין הקיר המקורי לקיר החדש בשביל חשמל וצנרת, ואת הקיר החדש אני מתכוון לבנות מווילא בורד.
עד עכשיו עבדתי הרבה עם גבס, אבל אחרי ששמעתי על זה מחבר עם ידע מקצועי ומאז שקראתי על זה באתר של מאסטר קיר אני מתבאס שלא בניתי עם זה את כל הקירות שעשיתי. אז עכשיו אני מצפה אותם (את הקירות גבס) בלוחת מאסטר קיר וילאבורד כחול (כחול זה לחיצוני ולרטיבות).
אתה יכול להיכנס לאתר שלהם ולקרוא על זה.
זה יותר דק מגבס, אתה יכול להדביק את זה לקיר אני חושב עם פלסתר גבס במקום פרופילים.
אם הגבס חשוף בסופו של דבר זו שאלה של זמן עד שגם הוא יספוג את הלחות.
אני עכשיו בונה מטבח, ויוצר מעין מרווח בין הקיר המקורי לקיר החדש בשביל חשמל וצנרת, ואת הקיר החדש אני מתכוון לבנות מווילא בורד.
עד עכשיו עבדתי הרבה עם גבס, אבל אחרי ששמעתי על זה מחבר עם ידע מקצועי ומאז שקראתי על זה באתר של מאסטר קיר אני מתבאס שלא בניתי עם זה את כל הקירות שעשיתי. אז עכשיו אני מצפה אותם (את הקירות גבס) בלוחת מאסטר קיר וילאבורד כחול (כחול זה לחיצוני ולרטיבות).
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- tvholic
-
- חבר ותיק

אתה יכול לראות ולקרוא על הלוחות כאן
http://www.rotenberg1929.co.il/ShowProd ... tentID=936
http://www.rotenberg1929.co.il/ShowProd ... tentID=936
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- tvholic
-
- חבר ותיק

המקום היחיד בינתיים שמצאתי את הוילאבורד זה רוטנברג והשבוע בודקים לי על עוד מקום, אני מקווה שאוכל לעדכן עד מחר.
אגב, אני קונה בסביבות 15-17 לוחות לשיפוץ שאני עושה, אז אם תרצה אני יכול לקנות לך פשוט עוד אחד.
אם אתה צריך רק חתיכה אז אולי בכלל יישאר לי מהחיתוכים של הלוחות ואין לי שום בעיה לתת לך.
לגבי הדבקה, אין לי שמץ של מושג, לא יצא לי עדיין לעבוד עם החומרים האלה, אבל אני מאמין שכן.
יש באתר שלהם (או של מאסטרקיר או של רוטנברג) טלפון של יועץ שטח אתה יכול לשאול אותו מה שאתה צריך, אני התקשרתי והוא נתן לי מענה לכמה שאלות שהיו לי (אפילו שהוא היה עסוק).
אגב, שים לב, שבניגוד לגבס אי אפשר לחתוך את הלוחות האלה בסכין יפנית אלא צריך דיסק.
אבל אם הכל יסתדר אין לי בעיה לעזור
אגב, אני קונה בסביבות 15-17 לוחות לשיפוץ שאני עושה, אז אם תרצה אני יכול לקנות לך פשוט עוד אחד.
אם אתה צריך רק חתיכה אז אולי בכלל יישאר לי מהחיתוכים של הלוחות ואין לי שום בעיה לתת לך.
לגבי הדבקה, אין לי שמץ של מושג, לא יצא לי עדיין לעבוד עם החומרים האלה, אבל אני מאמין שכן.
יש באתר שלהם (או של מאסטרקיר או של רוטנברג) טלפון של יועץ שטח אתה יכול לשאול אותו מה שאתה צריך, אני התקשרתי והוא נתן לי מענה לכמה שאלות שהיו לי (אפילו שהוא היה עסוק).
אגב, שים לב, שבניגוד לגבס אי אפשר לחתוך את הלוחות האלה בסכין יפנית אלא צריך דיסק.
אבל אם הכל יסתדר אין לי בעיה לעזור
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- tvholic
-
- חבר ותיק

עכשיו אתה אומר לי!!!!!
אתה לא מבין כמה התבאסתי שלא הכרתי מישהו מקצועי
עכשיו בת דודה שלי שלומדת אדריכלות ועיצוב עוזרת לי
אבל אני ממש מצטער שלא עבדתי לפי תוכנית מקצועית מפורטת ומסודרת...
אתה לא מבין כמה התבאסתי שלא הכרתי מישהו מקצועי
עכשיו בת דודה שלי שלומדת אדריכלות ועיצוב עוזרת לי
אבל אני ממש מצטער שלא עבדתי לפי תוכנית מקצועית מפורטת ומסודרת...
של כל דבר עם 4 גלגלים!
בסוף איזה קבלן שאנחנו מכירים, יעשה את זה, בנוסף לתיקון של תקרות גבס בקומה למעלה שנפגעו מרטיבות.
אם הייתי מכיר אותך לפני הייתי ממליץ.
כרגע אתה לא צריך?
אתה יכול להכנס לכאן, ולעניין בקצת עבודות שהיא עשתה(זה ממש לא כל העבודות, אבל לא הכל היא צילמה)
http://www.ornaviva.co.il/
אריאל
אם הייתי מכיר אותך לפני הייתי ממליץ.
כרגע אתה לא צריך?
אתה יכול להכנס לכאן, ולעניין בקצת עבודות שהיא עשתה(זה ממש לא כל העבודות, אבל לא הכל היא צילמה)
http://www.ornaviva.co.il/
אריאל