בעיה עם מכשיר להעברת אות IR למקומות נסתרים.
קיבלתי בשבוע שעבר, מכשיר להעברת אות IR למקומות נסתרים, מהסוג הבא:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0409241350
היתה לי הרגשה שדווקא השקעתי (בחרתי באופצייה היקרה יחסית), אך בכל זאת יש לי בעיות.
אחרי הרבה התעסקות וחיפוש הנקודה למיקום העינית, הצלחתי לשלוט על רסיבר שלי (ימאה), אך במכשיר השני הרלוונטי (ממיר HOT) אני לא מצליח.
ברסיבר שלי הבעיה שהייתה שניסתי מקרוב לבדוק אם הוא מגיב, וכנראה שזה יצר התנגשויות והוא לא הגיב, שהתרחקתי (מטר מהשידה) מצאתי את הנקודה וזה עובד.
הממיר שלי הוא החדש של טומסון:
http://www.hometheater.co.il/copyrightf ... _box_2.jpg
אשמח לעזרה, משהו שאני לא עושה נכון/ בעיות ידועות עם מכשירים כאלה מול הממירים..
תודה
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0409241350
היתה לי הרגשה שדווקא השקעתי (בחרתי באופצייה היקרה יחסית), אך בכל זאת יש לי בעיות.
אחרי הרבה התעסקות וחיפוש הנקודה למיקום העינית, הצלחתי לשלוט על רסיבר שלי (ימאה), אך במכשיר השני הרלוונטי (ממיר HOT) אני לא מצליח.
ברסיבר שלי הבעיה שהייתה שניסתי מקרוב לבדוק אם הוא מגיב, וכנראה שזה יצר התנגשויות והוא לא הגיב, שהתרחקתי (מטר מהשידה) מצאתי את הנקודה וזה עובד.
הממיר שלי הוא החדש של טומסון:
http://www.hometheater.co.il/copyrightf ... _box_2.jpg
אשמח לעזרה, משהו שאני לא עושה נכון/ בעיות ידועות עם מכשירים כאלה מול הממירים..
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הבעיה היא שהממיר של HOT לא מקבל את האות שעובר דרך המערכת הזו, אין שום תגובה אצלו..
לגבי ההפרעות, זה מה שהמוכר הציע שאולי הבעיה, שאלתי אותו גם מה זה בדיוק הפרעות, לא הייתה לו תשובה (דרך EBAY, כנראה הידע שלו לא מעבר לתשובות לקוניות).
אני חשבתי שאולי הXBOX יכול לגרום לאיזה הפרעה (אז סגרתי אותו), הבעיה האמיתית החלה שהצלחתי לשלוט על הרסיבר, כי עד אז חשבתי שמשהו דפוק במערכת שקיבלתי..
כרגע כמו שזה נראה אני אשלח את זה חזרה, אפסיד 15$ על המשלוח אבל אחסוך 45$ שאחרת סתם המערכת הייתה זרוקה.
*אם אתה מוצא מערכת בסדר גודל מחיר כזה, שעובדת לך אשמח אם תעדכן אותי, אני ממש זקוק לאחת כזו.
לגבי ההפרעות, זה מה שהמוכר הציע שאולי הבעיה, שאלתי אותו גם מה זה בדיוק הפרעות, לא הייתה לו תשובה (דרך EBAY, כנראה הידע שלו לא מעבר לתשובות לקוניות).
אני חשבתי שאולי הXBOX יכול לגרום לאיזה הפרעה (אז סגרתי אותו), הבעיה האמיתית החלה שהצלחתי לשלוט על הרסיבר, כי עד אז חשבתי שמשהו דפוק במערכת שקיבלתי..
כרגע כמו שזה נראה אני אשלח את זה חזרה, אפסיד 15$ על המשלוח אבל אחסוך 45$ שאחרת סתם המערכת הייתה זרוקה.
*אם אתה מוצא מערכת בסדר גודל מחיר כזה, שעובדת לך אשמח אם תעדכן אותי, אני ממש זקוק לאחת כזו.
אין אצלי אופצייה כזו, אשמח לקבל פרטים אודות המכשיר שאתה משתמש בו (מחיר, איפה נקנה, שם דגם)rbroudo כתב:אני לא מכיר את הדגם הספציפי שלך אבל נתקלתי בתופעה דומה בעבר.
תבדוק אם יש אופציה לשנות את עוצמת שידור אות ה-IR ואם היא קיימת תעביר אותה לשידור בעוצמה נמוכה.
זה פתר את הבעיה אצלי....
תודה
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
הוט מאג'יק?
אם כן אז אותו סיפור כמו ביס מקס, מיקום העינית מאחורי המכסה (בין המכסה לבין העינית של הממיר), צריך לפרק קלות את הפלסטיק, להכניס את העינית ולסגור עם איזולירבנד שחור (או מכסה ייעודי שמגיע עם עניניות יקרות יותר)
אם כן אז אותו סיפור כמו ביס מקס, מיקום העינית מאחורי המכסה (בין המכסה לבין העינית של הממיר), צריך לפרק קלות את הפלסטיק, להכניס את העינית ולסגור עם איזולירבנד שחור (או מכסה ייעודי שמגיע עם עניניות יקרות יותר)
מצטער זה היה כבר לפני די הרבה זמן ואני לא זוכר את הדגם ומאז עברתי לפרונטו עם אקסטנדר.orshock כתב:אין אצלי אופצייה כזו, אשמח לקבל פרטים אודות המכשיר שאתה משתמש בו (מחיר, איפה נקנה, שם דגם)rbroudo כתב:אני לא מכיר את הדגם הספציפי שלך אבל נתקלתי בתופעה דומה בעבר.
תבדוק אם יש אופציה לשנות את עוצמת שידור אות ה-IR ואם היא קיימת תעביר אותה לשידור בעוצמה נמוכה.
זה פתר את הבעיה אצלי....
תודה...
דרך אגב, אתה בטוח שהעיינית עצמה עובדת (כלומר משדרת אות)?
האם הצלחת להפעיל באמצעותה מכשיר אחר כלשהו? אם הבנתי נכון העיינית השניה שיש לך מפעילה כרגע בהצלחה את הרסיבר. נסה להעביר אותה לממיר ובדוק שנית יכול להיות שכל הבעיה היא בעינית / חוט תקול.
ניסיתי.. משהו בין הממיר למכשיר לא מתקשר טוב...rbroudo כתב:מצטער זה היה כבר לפני די הרבה זמן ואני לא זוכר את הדגם ומאז עברתי לפרונטו עם אקסטנדר.orshock כתב:אין אצלי אופצייה כזו, אשמח לקבל פרטים אודות המכשיר שאתה משתמש בו (מחיר, איפה נקנה, שם דגם)rbroudo כתב:אני לא מכיר את הדגם הספציפי שלך אבל נתקלתי בתופעה דומה בעבר.
זה פתר את הבעיה אצלי....
תודה...
דרך אגב, אתה בטוח שהעיינית עצמה עובדת (כלומר משדרת אות)?
האם הצלחת להפעיל באמצעותה מכשיר אחר כלשהו? אם הבנתי נכון העיינית השניה שיש לך מפעילה כרגע בהצלחה את הרסיבר. נסה להעביר אותה לממיר ובדוק שנית יכול להיות שכל הבעיה היא בעינית / חוט תקול....