מעוניין לקנות אקסטרימר + הארדיסק חיצוני
מעוניין לקנות אקסטרימר ויש לי כמה שאלות בנוגע להארדיסק חיצוני.
אני מעוניין לשדר סרטי FHD בפורמט MKV מקידודים שונים , אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני כדי להפעיל דרכו את הסרטים , האם מומלץ להשתמש בזה כך , או דווקא לחבר כבל רשת באורך של 30 מטר לראוטר?
בנוגע לכונן קשיח , האם קניית כונן מסוג ESATA עדיפה בהרבה מאשר כונן USB רגיל ? האם בכלל רגיל יספיק לנושא ?
הכונן חיצוני יהיה מיועד נטו לספריית סרטים ויהיה מקובע בסלון ומדי פעם נחבר אותו למחשב נייח כדי להעתיק סרטים.
אני מעוניין לשדר סרטי FHD בפורמט MKV מקידודים שונים , אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני כדי להפעיל דרכו את הסרטים , האם מומלץ להשתמש בזה כך , או דווקא לחבר כבל רשת באורך של 30 מטר לראוטר?
בנוגע לכונן קשיח , האם קניית כונן מסוג ESATA עדיפה בהרבה מאשר כונן USB רגיל ? האם בכלל רגיל יספיק לנושא ?
הכונן חיצוני יהיה מיועד נטו לספריית סרטים ויהיה מקובע בסלון ומדי פעם נחבר אותו למחשב נייח כדי להעתיק סרטים.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
חיבור לראוטר, כל עוד הוא קווי, זה פיתרון טוב.
גם כונן חיצוני עם חיבור USB יעשה את העבודה.
לדעתי חיבור ESATA מיותר, מפני שלאקסטרימר ניתן להתחבר דרך USB בלבד, אלא אם כן למחשב שלך יש חיבור כזה ואז תוכל להעביר ממנו תכנים במהירות גבוהה יותר.
לדעתי חיבור ESATA מיותר, מפני שלאקסטרימר ניתן להתחבר דרך USB בלבד, אלא אם כן למחשב שלך יש חיבור כזה ואז תוכל להעביר ממנו תכנים במהירות גבוהה יותר.
השאלה היא האם חיבור USB ישדר טוב 1080P חיבור USB ייתן לי איזה 6-7MBPS בעוד שבראוטר יהיה טיפה יותר אני מניח אבל זה עדיין איטי ביחס לסרטים שלפעמים מגיעים ל 15-20 גיגה.Irus כתב:חיבור לראוטר, כל עוד הוא קווי, זה פיתרון טוב.
לדעתי חיבור ESATA מיותר, מפני שלאקסטרימר ניתן להתחבר דרך USB בלבד, אלא אם כן למחשב שלך יש חיבור כזה ואז תוכל להעביר ממנו תכנים במהירות גבוהה יותר
....
איך אתם מנגנים 1080P במכשיר , דרך איזה חיבור? הסרטים זזים חלק בלי תקיעות?
אם עוד לא קנית את האקסטרימר, פשוט תקנה את Play-on HD במקום
את ההרד דיסק שתקנה תשים כדיסק פנימי, תהנה מכל הייתרנות ומכל העולמות. כדי להעתיק אליו עדיין תוכל את המכשיר אל המחשב ולחבר
אם אתה בקטע של דיסק חיצוני ללא חיבור לחשמל אז זה אומר ברב המקרים דיסק 2.5 אינטש, ואז פשוט תקנה דיסק 2.5 ואותו תשים באקסטרימר שתקנה
ESATA לא מתאים לך כי האקסטרימר לא כולל חיבור כזה.
את ההרד דיסק שתקנה תשים כדיסק פנימי, תהנה מכל הייתרנות ומכל העולמות. כדי להעתיק אליו עדיין תוכל את המכשיר אל המחשב ולחבר
אם אתה בקטע של דיסק חיצוני ללא חיבור לחשמל אז זה אומר ברב המקרים דיסק 2.5 אינטש, ואז פשוט תקנה דיסק 2.5 ואותו תשים באקסטרימר שתקנה
ESATA לא מתאים לך כי האקסטרימר לא כולל חיבור כזה.
אני משתמש בכונן קשיח חיצוני של SEAGATE בגודל 3.5 מחובר לאקסטרימר דרך USB והכל עובד חלק. לא נתקלתי בשום בעיה בניגון סרטים, ואני משתמש במכשיר כמעט חצי שנה.shlomic כתב:השאלה היא האם חיבור USB ישדר טוב 1080P חיבור USB ייתן לי איזה 6-7MBPS בעוד שבראוטר יהיה טיפה יותר אני מניח אבל זה עדיין איטי ביחס לסרטים שלפעמים מגיעים ל 15-20 גיגה.Irus כתב:חיבור לראוטר, כל עוד הוא קווי, זה פיתרון טוב.
לדעתי חיבור ESATA מיותר, מפני שלאקסטרימר ניתן להתחבר דרך USB בלבד, אלא אם כן למחשב שלך יש חיבור כזה ואז תוכל להעביר ממנו תכנים במהירות גבוהה יותר
....
איך אתם מנגנים 1080P במכשיר , דרך איזה חיבור? הסרטים זזים חלק בלי תקיעות?...
זו הדרך הכי חלקה שיש לנגן קבצים (ממשק SATA פנימי, שום דבר אחר אפילו לא קרוב למהירות הזו). אז תקיעות זו הדאגה האחרונה שלך בהקשר של הדסיקshlomic כתב:השאלה היא איך האקסטרימר מריץ מהארדיסק חיצוני , האם אין תקיעות בסרטים
כמובן שעדיף בהרבה לשים הארדיסק פנימי , אך הבנתי שזה מרעיש וזה גם הרבה פחות נייד מאשר ההארדיסק חיצוני ומונע ממני להשתמש בו לצורכים אחרים פרט לסרטים...
הבדל ברעש? הממ, גם ככה הדיסק יהיה מחובר אז הרעש יהיה פחות או יותר אותו דבר. אלא אם אתה תחפש דיסק חיצוני שקט במיוחד
לגבי העניין האחרון המציאות היא ההפוכה לחלוטין -> סטרימר עם דיסק פנימי יוכל להתנהג כמו דיסק חיצוני לכל דבר, רק שהוא גם נותן לך את האפשרות לנגן קבצים (לקחת לחברים/בית מלון וכו')
- Irus
- חבר מביא חבר

shlomic
אין בעיה לצפות ב-FHD דרך כונן חיצוני וגם לא ע"י חיבור רשת קווי.
הבעיות מתחילות בחיבור אלחוטי...
לגבי מה ששבלול כתב, אם כבר יש אופציה לשקול מוצר אחר, תכוון לכיוון ה-A200 הוא עולה על ה-POHD בהזרמה, בתמיכה בפורמטים, בממשק והוא מבוסס NMT...
אין בעיה לצפות ב-FHD דרך כונן חיצוני וגם לא ע"י חיבור רשת קווי.
הבעיות מתחילות בחיבור אלחוטי...
לגבי מה ששבלול כתב, אם כבר יש אופציה לשקול מוצר אחר, תכוון לכיוון ה-A200 הוא עולה על ה-POHD בהזרמה, בתמיכה בפורמטים, בממשק והוא מבוסס NMT...
אתה באמת לא רואה כמה שהאקסטרימר זול ובינוני בכל מה שהוא עושה ?liorreem כתב:עולה עליו במה?Irus כתב:הכל שאלה של העדפות וצרכים.
בתור אחד שיש לו גם אקסטרימר וגם פופקורן, אני יכול לומר שהפופקורן עולה עליו בכמה דרגות וכמעט בכל תחום.......
- Irus
- חבר מביא חבר

תשמע, הרשימה באמת ארוכה...כמו שרשמתי כמעט בכל תחום (אתה יודע, זה לא רק אני, זה מופיע בהרבה סקירות, גם באתר וגם באתרים אחרים). כמובן שלפופקורן יש גם הרבה אופציות שבכלל לא קיימות באקסטרימר.
ונכון, כרגע, לאקסטרימר יש יתרון בהצגת הקבצים והתיקיות בעברית.
לא סתם המוצרים של פופקורן מקבלים את הציונים הגבוהים ביותר ברוב הסקירות באתרים המובילים, גם כשהם מתמודדים מול מוצרים שעולים פי שניים.
ונכון, כרגע, לאקסטרימר יש יתרון בהצגת הקבצים והתיקיות בעברית.
לא סתם המוצרים של פופקורן מקבלים את הציונים הגבוהים ביותר ברוב הסקירות באתרים המובילים, גם כשהם מתמודדים מול מוצרים שעולים פי שניים.