רעשים ברמקולים אחרי חיבור
חיברתי היום את המגבר הישן שלי לסט של ארבעת הרמקולים שבחדר עבודה שלי.
אבל היום ורק היום התחילו רעשים מוזרים לצאת מהרמקולים.רעשים שמתבטלים רק כאשר מתנגנת מוזיקה.חשוב לציין
שהמגבר היה מחובר לשניים הגדולים הטובים יותר (XP-7 פישר ) זה לא היה.כרגע הוא מחובר להם ול XP-60
עם כבלים לא הכי איכותיים (חשוב לציין לדעתי ) ויש את הרעשים האלה.האם זה קשור לחוטים הלא איכותיים???
הרמקולים (XP-60 ) עצמם עובדים יפה ואם החיווט בעייתי אני אחליף אותו.
מעניין שגם כאשר אני שם אותו על מצב של "2" ולא "4" הרעשים ממשיכים.
יש איזה פיתרון???
דעות יתקבלו בברכה.
תודה
אבל היום ורק היום התחילו רעשים מוזרים לצאת מהרמקולים.רעשים שמתבטלים רק כאשר מתנגנת מוזיקה.חשוב לציין
שהמגבר היה מחובר לשניים הגדולים הטובים יותר (XP-7 פישר ) זה לא היה.כרגע הוא מחובר להם ול XP-60
עם כבלים לא הכי איכותיים (חשוב לציין לדעתי ) ויש את הרעשים האלה.האם זה קשור לחוטים הלא איכותיים???
הרמקולים (XP-60 ) עצמם עובדים יפה ואם החיווט בעייתי אני אחליף אותו.
מעניין שגם כאשר אני שם אותו על מצב של "2" ולא "4" הרעשים ממשיכים.
יש איזה פיתרון???
דעות יתקבלו בברכה.
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה על תגובתך
קשה לתאר..אבל אלה מעין קפיצות מוזרות של חשמל סטטי.ואני ניתקתי את הרמקולים האחוריים כדי לבודד.זה כמו דפיקות ברמקולים..לא רציפות
ורוב הפעמים זה שהכרטיס אונבורד מחובר.זה רק לאחרונה התחיל.זה ממשיך גם שמתנגנת מוזיקה.אולי צריך לחבר לא מסנן מתח להגנה??.אני החלפתי לו את כל הקבלים האלקטרוליטים במעגלים של הדרגות הסופיות.אז זה לא יכול להיות משם.
אולי הכבלים שמחברים בין הכרטיסי קול למחשב צריכים להיות איכותיים??
אצלי זה רגילים - זה מה שיש לי כרגע.
קשה לתאר..אבל אלה מעין קפיצות מוזרות של חשמל סטטי.ואני ניתקתי את הרמקולים האחוריים כדי לבודד.זה כמו דפיקות ברמקולים..לא רציפות
ורוב הפעמים זה שהכרטיס אונבורד מחובר.זה רק לאחרונה התחיל.זה ממשיך גם שמתנגנת מוזיקה.אולי צריך לחבר לא מסנן מתח להגנה??.אני החלפתי לו את כל הקבלים האלקטרוליטים במעגלים של הדרגות הסופיות.אז זה לא יכול להיות משם.
אולי הכבלים שמחברים בין הכרטיסי קול למחשב צריכים להיות איכותיים??
אצלי זה רגילים - זה מה שיש לי כרגע.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כן המקור הוא מחשב.ציינתי שזה מחובר לכרטיס מובנה בלוח "אונבורד" onboard.
פשוט רציתי לראות איך עובדת מערכת 4 ערוצים והדרך היחידה היתה עם הכרטיס המובנה בלוח.אבל הוא מהווה מקור לבעיות (רעשים סטטיים שאין בכרטיס
שיושב ב PCI רגיל כאילו אין לו בידוד או הארקה טובה).אז כניראה אני אחליף אותו בכרטיס 4 ערוצי שאני אוסיף במקומו נוסף על ה 1212M.
חשבתי על האסוס DX מה דעתך?
עריכה : הסרה והתקנה מחדש של הכרטיס המובנה בלוח פתרה את הבעיה.
פשוט רציתי לראות איך עובדת מערכת 4 ערוצים והדרך היחידה היתה עם הכרטיס המובנה בלוח.אבל הוא מהווה מקור לבעיות (רעשים סטטיים שאין בכרטיס
שיושב ב PCI רגיל כאילו אין לו בידוד או הארקה טובה).אז כניראה אני אחליף אותו בכרטיס 4 ערוצי שאני אוסיף במקומו נוסף על ה 1212M.
חשבתי על האסוס DX מה דעתך?
עריכה : הסרה והתקנה מחדש של הכרטיס המובנה בלוח פתרה את הבעיה.