איזה כרטיס קול הכי כדאי לקנות למחשב HTPC?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
LioriK פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 497
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום רב,

אני חדש פה ורציתי לשאול לגביי כרטיס קול למחשב HTPC.
השימוש העיקרי של המחשב הזה הוא שמיעה של מוזיקה וצפייה בסרטים אני רוצה שיהיו לו יציאות דיגיטליות.והוא יהיה מחובר למגבר HK AVR 1500.
שמעתי על הכרטיס X MISTIQ משהו כזה...רציתי לדעת על מה אתה ממליצים?

תודה רבה!

חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

רשמת את ההודעה בפורום הלא נכון יש לך באתר פורום בנושא HTPC.
גיל בכר

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אם אתה לא מתעסק בעריכות מוזיקה וסרטים אז כול כרטיס קול (גם ONBOARD) שיש לו יציאה דיגיטלית
יתאים ויספיק לצרכים הבייתיים - מומלץ שהיציאה הדיגיטלית תהיה אופטית אבל גם קואקסיאלית תעשה את העבודה כראוי.

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 183 פעמים

שליחה #4 

LioriK כתב:שלום רב,

אני חדש פה ורציתי לשאול לגביי כרטיס קול למחשב HTPC.
השימוש העיקרי של המחשב הזה הוא שמיעה של מוזיקה וצפייה בסרטים אני רוצה שיהיו לו יציאות דיגיטליות.והוא יהיה מחובר למגבר HK AVR 1500.
שמעתי על הכרטיס X MISTIQ משהו כזה...רציתי לדעת על מה אתה ממליצים?

תודה רבה!
...
מי שהמליץ לך על הכרטיס נתן המלצת שווא/לא נכונה או שהוא פשוט לא יודע על מה הוא מדבר.
מכיוון והיתרון היחיד של הכרטיס הזה הוא בתמיכה שלו בטכנולוגית Dolby Digital Live.
אם אתה רוצה לקרוא מה זה אומר יותר לעומק, תקרא כאן.
בתאכלס זה מיועד למשחקים בעיקר, זה מאפשר לכרטיס לקחת מידע רב ערוצי ולקודד אותו בזמן אמת ל STREAM של Dolby Digital, הבעיה שעד היום משחקים שלא תמכו בזה וחוברו לרסיברים, היו חייבים להיות מחוברים ב 6 Ch analog אחרת הרסיבר לא היה יודע לעבוד עם המידע הדיגיטלי, אבל אז היית מוגבל מה DAC הגרוע של הכרטיס.
לכן, אם אתה מחפש כרטיס שיתן לך תמיכה בדיגיטלי, לסרטים ומוזיקה אין שום סיבה להוציא יותר מהסכום הכי בסיסי של הכרטיס הכי פשוט, רוב הסיכויים שהכרטיס O/B שיהיה לך על הלוח יספיק. הנה חסכתי לך כמה מאות שקלים טובים. :wink:

LioriK פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 497
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

ואם אני רוצה בכל זאת לקנות כרטיס קול איכותי יותר?

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 183 פעמים

שליחה #6 

אתה הולך להוציא אות דיגיטלי, איכותו של הכרטיס במקרה הזה חסר חשיבות כל עוד הוא תומך בזה. הוא לא מבצע שום המרה, רק מעביר את האות.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”