איזה כרטיס קול הכי כדאי לקנות למחשב HTPC?
שלום רב,
אני חדש פה ורציתי לשאול לגביי כרטיס קול למחשב HTPC.
השימוש העיקרי של המחשב הזה הוא שמיעה של מוזיקה וצפייה בסרטים אני רוצה שיהיו לו יציאות דיגיטליות.והוא יהיה מחובר למגבר HK AVR 1500.
שמעתי על הכרטיס X MISTIQ משהו כזה...רציתי לדעת על מה אתה ממליצים?
תודה רבה!
השימוש העיקרי של המחשב הזה הוא שמיעה של מוזיקה וצפייה בסרטים אני רוצה שיהיו לו יציאות דיגיטליות.והוא יהיה מחובר למגבר HK AVR 1500.
תודה רבה!
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
מי שהמליץ לך על הכרטיס נתן המלצת שווא/לא נכונה או שהוא פשוט לא יודע על מה הוא מדבר.LioriK כתב:שלום רב,
תודה רבה!...
מכיוון והיתרון היחיד של הכרטיס הזה הוא בתמיכה שלו בטכנולוגית Dolby Digital Live.
אם אתה רוצה לקרוא מה זה אומר יותר לעומק, תקרא כאן.
בתאכלס זה מיועד למשחקים בעיקר, זה מאפשר לכרטיס לקחת מידע רב ערוצי ולקודד אותו בזמן אמת ל STREAM של Dolby Digital, הבעיה שעד היום משחקים שלא תמכו בזה וחוברו לרסיברים, היו חייבים להיות מחוברים ב 6 Ch analog אחרת הרסיבר לא היה יודע לעבוד עם המידע הדיגיטלי, אבל אז היית מוגבל מה DAC הגרוע של הכרטיס.
לכן, אם אתה מחפש כרטיס שיתן לך תמיכה בדיגיטלי, לסרטים ומוזיקה אין שום סיבה להוציא יותר מהסכום הכי בסיסי של הכרטיס הכי פשוט, רוב הסיכויים שהכרטיס O/B שיהיה לך על הלוח יספיק. הנה חסכתי לך כמה מאות שקלים טובים.