אבצע את הרכישה לפני פסח והגעתי להחלטה הזו אחרי ה-מ-ו-ן התלבטויות והיסוסים..בשורה התחתונה הדגם הזה נראה לי הכי טוב בתקציב ובדרישות שלי..נראה לי לא חכם להשקיע בין 6K לבין 15K ולהפוך עבד למכשיר ולדאוג לכל שריטה או צריבה או פיקסל לא מזוהה...זה בסך הכל מכשיר טלוויזיה ולא נראה לי שחווית הצפייה במכשיר שעולה 15K שונה במכשיר שעולה 5K...וכן חברים..אני יכול לרכוש מכשיר ב 15K אך לא רוצה כי לא השתכנעתי שזה שווה את הכסף...זה אפילו לא 3D...אני חייב לציין שדעתכם בפורום עזרה לי לגבש דיעה ורוצה להודות לאסף23 ועוד הרבה חברים שאני לא זוכר את הניקים שלהם...אתם תותחים..
לא כל מה שיקר יותר טוב יותר בהכרח...נכון?
הגעתי לקו הסיום..בחרתי לקחת בפנסוניק LCD 42 S10 וצריך סיכום שלכם לטוב ולרע
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
גם אני כתבתי על זה
אחרי שקיבלתי את הכלים הבסיסיים בפורום, הלכתי לראות טלוויזיות והיו לא מעט מקרים שטלוויזיות יקרות נראו פחות טוב מאחיותיהן הזולות יותר.
בכל אופן, אני הלכתי על 5604 שמאוד אהבתי ונקווה שגם אצלי בבית היא תספק את הסחורה...
בכל אופן, אני הלכתי על 5604 שמאוד אהבתי ונקווה שגם אצלי בבית היא תספק את הסחורה...
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
Re: גם אני כתבתי על זה
תתחדש גבר!ASIMI כתב:אחרי שקיבלתי את הכלים הבסיסיים בפורום, הלכתי לראות טלוויזיות והיו לא מעט מקרים שטלוויזיות יקרות נראו פחות טוב מאחיותיהן הזולות יותר.
בכל אופן, אני הלכתי על 5604 שמאוד אהבתי ונקווה שגם אצלי בבית היא תספק את הסחורה......