Waze ו E72 - פתאום בעיות ..
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
הי,
waze על Nokia E72 עבדה ללא בעיות מהרגע הראשון שבו קיבלתי את הטלפון.
בשבוע האחרון יש לי פתאום בעיה שבאה לידי ביטוי בהודעות של "אין קליטת לווינים" ובאות GPS שהולך ובא אך בכל מקרה לא רציף ( יש אייקון בצד שמאל למעלה שדולק וכבה לסירוגין ). בממשק זה בא לידי ביטוי בעיגול גדול סביב הסמן.
בקיצור,
יש לי sygic על הטלפון וגם google map. כמובן ששתי האפליקציות עובדות ללא בעיה. גם אפליקציית ה GPS המובנית בטלפון ( Nokia Map ) עובדת ללא בעיה.
אני לא מצליח להבין מה קרה ל waze. שידרגתי אתמול לגרסה האחרונה והבעיה חוזרת על עצמה.
מה זה יכול להיות ?
בשבוע האחרון יש לי פתאום בעיה שבאה לידי ביטוי בהודעות של "אין קליטת לווינים" ובאות GPS שהולך ובא אך בכל מקרה לא רציף ( יש אייקון בצד שמאל למעלה שדולק וכבה לסירוגין ). בממשק זה בא לידי ביטוי בעיגול גדול סביב הסמן.
בקיצור,
יש לי sygic על הטלפון וגם google map. כמובן ששתי האפליקציות עובדות ללא בעיה. גם אפליקציית ה GPS המובנית בטלפון ( Nokia Map ) עובדת ללא בעיה.
אני לא מצליח להבין מה קרה ל waze. שידרגתי אתמול לגרסה האחרונה והבעיה חוזרת על עצמה.
מה זה יכול להיות ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לא חשוב,Lior_M כתב:הי,
בקיצור,
מה זה יכול להיות ?...
הסתדר מעצמו..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
לא מכיר את ה E72
אבל היה לי E71
ולקח לו הרבה זמן להנעל על לווין
לאחר עדכון גירסא (שוארנג' לא רצו שאעשה) הנעילה לקחה שניות בודדות
שווה לבדוק עדכונים למכשירים האלו
חברות הסלולאר מעדכנות הרבה מאוד זמן לאחר שהעידכונים קיימים מהחברה.
לנוקיה יש אפילקציה קלה ונוחה לעדכוני גירסאות
אבל היה לי E71
ולקח לו הרבה זמן להנעל על לווין
לאחר עדכון גירסא (שוארנג' לא רצו שאעשה) הנעילה לקחה שניות בודדות
שווה לבדוק עדכונים למכשירים האלו
חברות הסלולאר מעדכנות הרבה מאוד זמן לאחר שהעידכונים קיימים מהחברה.
לנוקיה יש אפילקציה קלה ונוחה לעדכוני גירסאות
העם דורש..... כל מיני דברים
- shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
תודה על התגובה
עדכנתי באופן עצמאי את הגרסה של הטלפון
WAZE בפעם הראשונה קלטה לווינים באופן מאוד מהיר,ואחרי זה הקליטה לקחה הרבה זמן ,וגם שיש קליטה אז היא ממש לא יציבה !
נראה לי שהבעיה בתוכנת ניווט
עדכנתי באופן עצמאי את הגרסה של הטלפון
WAZE בפעם הראשונה קלטה לווינים באופן מאוד מהיר,ואחרי זה הקליטה לקחה הרבה זמן ,וגם שיש קליטה אז היא ממש לא יציבה !
נראה לי שהבעיה בתוכנת ניווט
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ראיתי את אותה התופעה אצל האומללים בחברתנו שזכו לקבל N97. בדרך כלל הם עדיין בשלב נסיון לפתרון בעיית קליטת הלווין כשאני כבר על הכביש בחצי הדרך הביתה. זה אומנם לא פותר לך את הבעיה אבל אולי תתנחם בכך שנראה שזו בעיה גורפת להרבה טלפונים של נוקיה.
כפי ש sam22 הציע, שווה לבדוק אם יש גרסת קושחה חדשה למכשיר, אבל קח בחשבון שכדאי לך לרשום בצד את הכתובות של נקודות הגישה ל , MMS, 3G ולפורטל האינטרנט ולזכור שאתה מסתכן בכך שתדרוס את מערכת ההפעלה עם גירסה שאינה תומכת בעברית.
כפי ש sam22 הציע, שווה לבדוק אם יש גרסת קושחה חדשה למכשיר, אבל קח בחשבון שכדאי לך לרשום בצד את הכתובות של נקודות הגישה ל , MMS, 3G ולפורטל האינטרנט ולזכור שאתה מסתכן בכך שתדרוס את מערכת ההפעלה עם גירסה שאינה תומכת בעברית.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתה תמצא כאן את רשימת הכתובות: http://iandroid.co.il/phpBB3/topic572.html זה אומנם בפורום למכשירי אנדרואיד אבל אני בטוח שתוכל להסתדר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.