מה ד עתכם? לתלות או להניח?
לתלות או לא לתלות...
הכל עניין של נסיבות. לתלות זה הכי טוב באמת אם אתה יכול להסתיר את הכבלים. אם יש שקעים וכבלי חשמל בקיר, מאוד רצוי שיעשה את זה מומחה אם אתה לא בקי בנושא. גם האסטטיקה (סימטריה) חשובה. את זה רק אתה יכול להעריך.
מאיכות תמונה תהנה באותה מידה עם תשים את הפלזמה על סטנד. אני בסוף שמתי על סטנד כי בגלל סיבות דומות לא רציתי לחצוב בקיר ונהנה מאוד מסרטים וסדרות ב HOT ומה DVD. בהחלט יותר ממה שנהנתי עם הטלויזיה שהיה לי.
אם אפשר להסתדר בנושא החציבה והחשמל, וזה יהיה אסטטי מבחינת המיקוט, לך על זה. אם לא, סטנד על רהיט לטלויזיה או מזנון זה גם אסטטי ותהנה לא פחות מהתמונה.
מאיכות תמונה תהנה באותה מידה עם תשים את הפלזמה על סטנד. אני בסוף שמתי על סטנד כי בגלל סיבות דומות לא רציתי לחצוב בקיר ונהנה מאוד מסרטים וסדרות ב HOT ומה DVD. בהחלט יותר ממה שנהנתי עם הטלויזיה שהיה לי.
אם אפשר להסתדר בנושא החציבה והחשמל, וזה יהיה אסטטי מבחינת המיקוט, לך על זה. אם לא, סטנד על רהיט לטלויזיה או מזנון זה גם אסטטי ותהנה לא פחות מהתמונה.
lito
מהתגובה שלך אני הבנתי שאני חושב שאם תולים או לא זה משנה באיכות התמונה ( ציינת זאת פעמיים ) אם זה כך אז זו לא היתה כוונתי , אם תקרא את ההודעה שוב תבין שהתכוונתי שאנשים קונים פלזמה לאו דווקא בגלל איכות התמונה אלא בגלל הפנטזיה של מסך שתלוי כמו תמונה על הקיר..
מהתגובה שלך אני הבנתי שאני חושב שאם תולים או לא זה משנה באיכות התמונה ( ציינת זאת פעמיים ) אם זה כך אז זו לא היתה כוונתי , אם תקרא את ההודעה שוב תבין שהתכוונתי שאנשים קונים פלזמה לאו דווקא בגלל איכות התמונה אלא בגלל הפנטזיה של מסך שתלוי כמו תמונה על הקיר..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אני לא יכול להעלות כרגע תמונה אבל אני ינסה להסביר, יש לי כרגע 29'crt שמונחת על מזנון שבא על כל הקיר (גובה מטר בערך), עכשיו בקיר מאחורה יש חלון ובצד ימין קיר פנוי שיספיק לטלוזייה בדיוק (עשיתי מדידות) אבל אז היא לא תהיה בדיוק באמצע, הקצה של הטלויזיה עכשיו יהיה האמצע שלה בערך, וגם מתחתיה יש שקעים, בנוסף צריכים גם לצאת ממנה כבלים.
רציתי לשמוע ממי שתלה(וגם ממי שלא) איך הוא הסתדר עם הכבלים ואם זה מפריע וכו'
רציתי לשמוע ממי שתלה(וגם ממי שלא) איך הוא הסתדר עם הכבלים ואם זה מפריע וכו'
אני לא התכוונתי לזה. אני קורא את ההודעות שלך בפורום ואני יודע שאתה בקי מאוד בנושא.lironk כתב:lito
מהתגובה שלך אני הבנתי שאני חושב שאם תולים או לא זה משנה באיכות התמונה ( ציינת זאת פעמיים ) אם זה כך אז זו לא היתה כוונתי , אם תקרא את ההודעה שוב תבין שהתכוונתי שאנשים קונים פלזמה לאו דווקא בגלל איכות התמונה אלא בגלל הפנטזיה של מסך שתלוי כמו תמונה על הקיר.....
רציתי להדגיש לו את איכות התמונה הטובה גם בסטנד כי הבנתי שיש לו בעיה עם התליה בגלל החלון (הפלזמה צמוד לקיר זה לא אסטטי ) והשקעים וכבלי חשמל בקיר.יותר אסטטי נראה לי פלזמה על סטנד במרכז במיקרה זה.
כאשר האלטרנטיבה המועדפת לא ניתנת לביצוע, מזכירים את היתרונות של השניה גם אם הצד השני יודע את זה ולא צריכים להסביר לו... מצטער על האי הבנה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
זה תלוי ..or_b7 כתב:קניתי פלזמה 42' ואני תמיד העדפתי לתלות, הבעיה שיש שאם אני יתלה זה לא יצא באמצע בגלל חלון וגם יש שקעים למטה, אני לא יודע גם איך אני יסתדר עם החוטים שיצאו מהטלוזייה?
מה דעתכם? מה את מעדיפים?...
תמיד כדאי להניח קודם ( כי זה לא עולה כלום ). לתלות אפשר תמיד.
אם המרחק מנקודת הצפייה לקיר הוא קטן אני חושב שעדיף להניח
כיוון שתליה עלולה לגרום למצב בו המסך יהיה גבוה מדיי.
אם המרחק מהקיר לנקודת הצפיה גדול אין משמעות לעוד חצי מטר בגובה לכאן או לכאן.
ליאור
קניתי טושיבה מניופן, הם לא אמורים לקחת לי כסף על התקנה נכון? ורציתי לשאול את מי שתלה איך הוא הסתדר עם החוטים כי נכון לעכשיו זה הגורם שמפריע, בקשר למיקום בצד הזזתי קצת דברים ככה שזה בצד של הקיר אבל באמצע של הסלוןLior_M כתב:זה תלוי ..or_b7 כתב:קניתי פלזמה 42' ואני תמיד העדפתי לתלות, הבעיה שיש שאם אני יתלה זה לא יצא באמצע בגלל חלון וגם יש שקעים למטה, אני לא יודע גם איך אני יסתדר עם החוטים שיצאו מהטלוזייה?
מה דעתכם? מה את מעדיפים?...
תמיד כדאי להניח קודם ( כי זה לא עולה כלום ). לתלות אפשר תמיד.
אם המרחק מנקודת הצפייה לקיר הוא קטן אני חושב שעדיף להניח
כיוון שתליה עלולה לגרום למצב בו המסך יהיה גבוה מדיי.
אם המרחק מהקיר לנקודת הצפיה גדול אין משמעות לעוד חצי מטר בגובה לכאן או לכאן.
ליאור...
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7405
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
אם לקחת התקנה על הקיר אז זה עולה כסף כי בא זה מניופאן אם פלס ומודד ועושה חורים בקיר ומתקין את המתלה ושמים את הפלזמה .אצלי האמת לא רואים כלום כי הורדתי את הרמקול סנטר על המזנון וזה מסתיר את הכבלים שבאים מהפלזמה כך שלא עשיתי חציבה בקיר ולא שברתי כלום