מה ד עתכם? לתלות או להניח?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
or_b7 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קניתי פלזמה 42' ואני תמיד העדפתי לתלות, הבעיה שיש שאם אני יתלה זה לא יצא באמצע בגלל חלון וגם יש שקעים למטה, אני לא יודע גם איך אני יסתדר עם החוטים שיצאו מהטלוזייה?
מה דעתכם? מה את מעדיפים?

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

אין ספק שלתלות , הרי זה המטרה בקניית פלזמה החלום של מסך שטוח ודק תלוי על הקיר כל העניין של איכות התמונה זה משני :D , אם אתה מתכוון להניח אותה על סטנד במזנון אז היה עדיף להשאר עם CRT ...

lito
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1129

לתלות או לא לתלות...

שליחה #3 

הכל עניין של נסיבות. לתלות זה הכי טוב באמת אם אתה יכול להסתיר את הכבלים. אם יש שקעים וכבלי חשמל בקיר, מאוד רצוי שיעשה את זה מומחה אם אתה לא בקי בנושא. גם האסטטיקה (סימטריה) חשובה. את זה רק אתה יכול להעריך.

מאיכות תמונה תהנה באותה מידה עם תשים את הפלזמה על סטנד. אני בסוף שמתי על סטנד כי בגלל סיבות דומות לא רציתי לחצוב בקיר ונהנה מאוד מסרטים וסדרות ב HOT ומה DVD. בהחלט יותר ממה שנהנתי עם הטלויזיה שהיה לי.

אם אפשר להסתדר בנושא החציבה והחשמל, וזה יהיה אסטטי מבחינת המיקוט, לך על זה. אם לא, סטנד על רהיט לטלויזיה או מזנון זה גם אסטטי ותהנה לא פחות מהתמונה.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

lito

מהתגובה שלך אני הבנתי שאני חושב שאם תולים או לא זה משנה באיכות התמונה ( ציינת זאת פעמיים ) אם זה כך אז זו לא היתה כוונתי , אם תקרא את ההודעה שוב תבין שהתכוונתי שאנשים קונים פלזמה לאו דווקא בגלל איכות התמונה אלא בגלל הפנטזיה של מסך שתלוי כמו תמונה על הקיר..

shragi
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 508

תמונה שווה אלף מילים...

שליחה #5 

or,

אם תעלה תמונה , ייקל עלינו לעזור לך ...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78885
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #6 

לתלות יותר יפה, להניח יותר קל.

linl
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 330
שם מלא: יניב

שליחה #7 

ומה לגבי החלפת מיקום המסך
או שאתה מוגבל במיקום?

אין ספק שתלוי עושה את העבודה
אפילו "ההנהלה" מראה סימני הנאה וסיפוק

מה לא עושים בשביל שלום בית!!! :lol:
אין לי חתימה!!!

or_b7 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

אני לא יכול להעלות כרגע תמונה אבל אני ינסה להסביר, יש לי כרגע 29'crt שמונחת על מזנון שבא על כל הקיר (גובה מטר בערך), עכשיו בקיר מאחורה יש חלון ובצד ימין קיר פנוי שיספיק לטלוזייה בדיוק (עשיתי מדידות) אבל אז היא לא תהיה בדיוק באמצע, הקצה של הטלויזיה עכשיו יהיה האמצע שלה בערך, וגם מתחתיה יש שקעים, בנוסף צריכים גם לצאת ממנה כבלים.

רציתי לשמוע ממי שתלה(וגם ממי שלא) איך הוא הסתדר עם הכבלים ואם זה מפריע וכו'

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

אם לא תולים אז זה יותר קל כמובן ואין בעיות של חוטים זה פשוט כמו CRT רגילה ואם תולים אז צריך לעשות תכנון מראש בהתאם לפלזמה לגבי תעלות וכ'.

lito
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1129

שליחה #10 

lironk כתב:lito

מהתגובה שלך אני הבנתי שאני חושב שאם תולים או לא זה משנה באיכות התמונה ( ציינת זאת פעמיים ) אם זה כך אז זו לא היתה כוונתי , אם תקרא את ההודעה שוב תבין שהתכוונתי שאנשים קונים פלזמה לאו דווקא בגלל איכות התמונה אלא בגלל הפנטזיה של מסך שתלוי כמו תמונה על הקיר..
...
אני לא התכוונתי לזה. אני קורא את ההודעות שלך בפורום ואני יודע שאתה בקי מאוד בנושא.

רציתי להדגיש לו את איכות התמונה הטובה גם בסטנד כי הבנתי שיש לו בעיה עם התליה בגלל החלון (הפלזמה צמוד לקיר זה לא אסטטי ) והשקעים וכבלי חשמל בקיר.יותר אסטטי נראה לי פלזמה על סטנד במרכז במיקרה זה.

כאשר האלטרנטיבה המועדפת לא ניתנת לביצוע, מזכירים את היתרונות של השניה גם אם הצד השני יודע את זה ולא צריכים להסביר לו... מצטער על האי הבנה.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

lito

לאור מבנה החדר וצורתו אתה צודק בהחלט.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #12 

or_b7 כתב:קניתי פלזמה 42' ואני תמיד העדפתי לתלות, הבעיה שיש שאם אני יתלה זה לא יצא באמצע בגלל חלון וגם יש שקעים למטה, אני לא יודע גם איך אני יסתדר עם החוטים שיצאו מהטלוזייה?
מה דעתכם? מה את מעדיפים?
...
זה תלוי ..
תמיד כדאי להניח קודם ( כי זה לא עולה כלום ). לתלות אפשר תמיד.
אם המרחק מנקודת הצפייה לקיר הוא קטן אני חושב שעדיף להניח
כיוון שתליה עלולה לגרום למצב בו המסך יהיה גבוה מדיי.
אם המרחק מהקיר לנקודת הצפיה גדול אין משמעות לעוד חצי מטר בגובה לכאן או לכאן.

ליאור

or_b7 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #13 

Lior_M כתב:
or_b7 כתב:קניתי פלזמה 42' ואני תמיד העדפתי לתלות, הבעיה שיש שאם אני יתלה זה לא יצא באמצע בגלל חלון וגם יש שקעים למטה, אני לא יודע גם איך אני יסתדר עם החוטים שיצאו מהטלוזייה?
מה דעתכם? מה את מעדיפים?
...
זה תלוי ..
תמיד כדאי להניח קודם ( כי זה לא עולה כלום ). לתלות אפשר תמיד.
אם המרחק מנקודת הצפייה לקיר הוא קטן אני חושב שעדיף להניח
כיוון שתליה עלולה לגרום למצב בו המסך יהיה גבוה מדיי.
אם המרחק מהקיר לנקודת הצפיה גדול אין משמעות לעוד חצי מטר בגובה לכאן או לכאן.

ליאור
...
קניתי טושיבה מניופן, הם לא אמורים לקחת לי כסף על התקנה נכון? ורציתי לשאול את מי שתלה איך הוא הסתדר עם החוטים כי נכון לעכשיו זה הגורם שמפריע, בקשר למיקום בצד הזזתי קצת דברים ככה שזה בצד של הקיר אבל באמצע של הסלון

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7405
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #14 

אם לקחת התקנה על הקיר אז זה עולה כסף כי בא זה מניופאן אם פלס ומודד ועושה חורים בקיר ומתקין את המתלה ושמים את הפלזמה .אצלי האמת לא רואים כלום כי הורדתי את הרמקול סנטר על המזנון וזה מסתיר את הכבלים שבאים מהפלזמה כך שלא עשיתי חציבה בקיר ולא שברתי כלום

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”