HDPVR ו SAGETV

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
banjo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם,

מאחר ואני רוצה לפחות להמשיך ולהקליט תוכניות ממיר ה MAXHD שברשותי, האם משהו משתמש עם HD PVR של HAUPPAUGE ומערכת SAGETV לנושא זה?

האם זה באמת עובד? ומה צריך כדי שזה יתפקד טוב.

תודה

ytulpan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166
קיבל תודות: 7 פעמים

HD-PVR

שליחה #2 

לי יש כרגע אחד כזה וזה עובד מצוין. נתתי לו עדיפות על-פני כרטיסי ה-DVB-S2, כי כך יש כיתוביות. בניתי לו lineup נפרד כדי שאוכל לשלוט מתי להקליט דרכו. השיטה שלי היא קודם להשתמש בו, לפחות היכן שאני רוצה כיתוביות built-in, ורק אח"כ במקרה של 2 או יותר הקלטות בו-זמניות לעבור לכרטיסי ה-DVB-S2.

האמת, היו לי 2 כאלה, אבל שרפתי אחד כשחיברתי אותו בטעות לספק 12V במקום לספק שלו (5V), ואז עזבתי לטובת ה-dvb-s2. באותה התקופה היציבות היתה לא משהו. רק ממש לאחרונה, עודכנו דרייברים ונעשו שינויים גם ב-sage ובשבועיים האחרונים מאז שחזרתי להשתמש בו, לא היו בעיות.

איכות ההקלטה ממש מצויינת, אני לא מבחין בהבדל, אבל צריך הגדרות מתאימות בכל השרשרת. הקבצים יוצאים ב-10 עד 15% יותר גדולים.

יש דווחים שה-blaster שלו לא הכי, מה גם שהוא לא תומך בשליטה על יותר מכרטיס hauppauge אחד, אז אני עובד עם USB-UIRT, שכתבתי לו פיסת תכנה כדי לשדר את הקודים של שלט yeshd. אצלי זה קשור גם לבית החכם.

בכל אופן היום אני יכול להמליץ על זה, אם תחליט שאתה קונה, אני אשלח לך את מה שאני כתבתי, הגדרות וכו. אין לי את זה מסודר, הכי נוח זה יהיה לדבר איתך טלפונית.  

banjo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: HD-PVR

שליחה #3 

ytulpan כתב:לי יש כרגע אחד כזה וזה עובד מצוין. נתתי לו עדיפות על-פני כרטיסי ה-DVB-S2, כי כך יש כיתוביות. בניתי לו lineup נפרד כדי שאוכל לשלוט מתי להקליט דרכו. השיטה שלי היא קודם להשתמש בו, לפחות היכן שאני רוצה כיתוביות built-in, ורק אח"כ במקרה של 2 או יותר הקלטות בו-זמניות לעבור לכרטיסי ה-DVB-S2.

האמת, היו לי 2 כאלה, אבל שרפתי אחד כשחיברתי אותו בטעות לספק 12V במקום לספק שלו (5V), ואז עזבתי לטובת ה-dvb-s2. באותה התקופה היציבות היתה לא משהו. רק ממש לאחרונה, עודכנו דרייברים ונעשו שינויים גם ב-sage ובשבועיים האחרונים מאז שחזרתי להשתמש בו, לא היו בעיות.

איכות ההקלטה ממש מצויינת, אני לא מבחין בהבדל, אבל צריך הגדרות מתאימות בכל השרשרת. הקבצים יוצאים ב-10 עד 15% יותר גדולים.

יש דווחים שה-blaster שלו לא הכי, מה גם שהוא לא תומך בשליטה על יותר מכרטיס hauppauge אחד, אז אני עובד עם USB-UIRT, שכתבתי לו פיסת תכנה כדי לשדר את הקודים של שלט yeshd. אצלי זה קשור גם לבית החכם.

בכל אופן היום אני יכול להמליץ על זה, אם תחליט שאתה קונה, אני אשלח לך את מה שאני כתבתי, הגדרות וכו. אין לי את זה מסודר, הכי נוח זה יהיה לדבר איתך טלפונית.  
...
מעולה תודה רבה, אני בהחלט הולך להזמין אחד ולנסות, ציינת משהו בתגובה שלך על בית חכם, עם איזה מערכת אתה עובד?

ytulpan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

Housebot. מערכת פחות מוכרת, אבל מאד פתוחה, רצה על PC וטיפה מזכירה את sage במוזרויות שלה.

banjo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

ytulpan כתב:Housebot. מערכת פחות מוכרת, אבל מאד פתוחה, רצה על PC וטיפה מזכירה את sage במוזרויות שלה.
...
אתה מחבר בין התוכנה הזאת ו sagetv?

ytulpan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

זה טיפה מסובך, אבל בעצם פשוט מאד. ה-USB-UIRT בסלון נמצא בכלל בבעלות eventghost. הוא מייצר אירועים לשניהם. כש-sage רוצה להחליף ערוץ הוא מוציא (בעזרת הפלאג-אין exemultituner ) אירוע ל-eventghost והוא זה ששולח את הפקודה לעינית של הממיר. מאידך, כשאני לוחץ על כפתור השלט, הוא גם יוצר אירוע ב-eventghost ומפעיל מה שצריך מתוך ה-sage או הבית החכם.

יש לי בסלון מחשב HTPC ויש גם את השרת שעליו רצים גם הבית החכם וגם השרת של sage. המגבר, פלסמה, המקרן והמסך נמצאים בשליטת הבית החכם, אבל כשאני רוצה לראות משהו על ה-HTPC אני צריך להעיר אותו מ-sleep, למתג את הKVM אליו וכו'. נשמע מסובך קצת, אבל זה קומצפט של client-server.

עם ה-eventghost קל ליצר מערכת מבוזרת שמפעילה שלוחות במחשבים אחרים

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”