WII
-
niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
היי, חבר ביקש עזרתי בקניית WII ואני לא מבין כלום בנושא.....
בקיצור הוא רוצה קונסולה פרוצה לקניה בארץ, איפה?
איזה שלטים צריך?
תודה.
בקיצור הוא רוצה קונסולה פרוצה לקניה בארץ, איפה?
איזה שלטים צריך?
תודה.
איפה ? האמת, במלא מקומות ... תגיע מזאפ להרבה חנויות ... אישית יצא לי לבקר ב mediagame
שלטים - יש שלט ויש נונצ'ק שמתחבר לשלט, לשני שחקנים רצוי 2 שלטים ו2 נונצ'קים
יש תוסף שנקרא Motion+ לשלטים שאפשר לקנות ויש משחקים שדורשים את זה.. זה משפר את הדיוק של השלט
זהו פחות או יותר... יש עוד שטויות מסביב אם רוצים, balance board וכל מיני פלסטיקים לחבר אליהם את השלטים
לא ממליץ לקנות שלטים בארץ, אפשר להזמין מחו"ל בקלות ויותר זול
שלטים - יש שלט ויש נונצ'ק שמתחבר לשלט, לשני שחקנים רצוי 2 שלטים ו2 נונצ'קים
יש תוסף שנקרא Motion+ לשלטים שאפשר לקנות ויש משחקים שדורשים את זה.. זה משפר את הדיוק של השלט
זהו פחות או יותר... יש עוד שטויות מסביב אם רוצים, balance board וכל מיני פלסטיקים לחבר אליהם את השלטים
לא ממליץ לקנות שלטים בארץ, אפשר להזמין מחו"ל בקלות ויותר זול
ההמלצה הכי טובה לגבי WII שיש לי היא - תקנה קונסולה אחרת.
או בנימה יותר רצינית ובהרחבה - אם היא לא עבור ילדים, תקנה קונסולה אחרת.
(וזה מניסיון מיום ההשקה של הWII ועד היום)
יש לה בערך 5 משחקים טובים ועוד 5 סבירים (השנה עוד יצאו כמה) , אחרי ששיחקת אותם - תגלה שכל השאר פשוט *** צרוף ושכל העלויות מסביב של הקונסולה בכל מני חומרות ותוספים הופכים אותה ליותר יקרה מPS3 כמעט.
ליביו
או בנימה יותר רצינית ובהרחבה - אם היא לא עבור ילדים, תקנה קונסולה אחרת.
(וזה מניסיון מיום ההשקה של הWII ועד היום)
יש לה בערך 5 משחקים טובים ועוד 5 סבירים (השנה עוד יצאו כמה) , אחרי ששיחקת אותם - תגלה שכל השאר פשוט *** צרוף ושכל העלויות מסביב של הקונסולה בכל מני חומרות ותוספים הופכים אותה ליותר יקרה מPS3 כמעט.
ליביו
אני לא מסכים אם ליביו בכל הדברים כי אני חושב שהקונסולה יותר מוצלחת מאיך שהוא מתאר
אבל גם אני למרות שאני חובב נינטנדו ממליץ ללכת על הPS3 במקום פשוט כי הWII יצא אם חומרה מיושנת ובזול והיום הרבה אחרי ההשקה
יש הרגשה ש2010 זה השנה האחרונה שלה להיות רלוונטית
השנה יצאו כמה גדולים שזה נחמד אבל בכל מקרה למי שצריך לבחור בין קונסולות
הPS3 נותנת גרפיקה טובה יותר \יכולות של נגן מדיה HD \יצא לה די בקרוב שליטה מאוד דומה לשליטה בWII ומשחקים באותו סגנון לקזואל ומשפחות
סוני עצמה כמפתחת משחקי קור מאוד טובה ויש תמיכה חזקה מחברות צד שלישי
אבל יותר חשוב כרגע ניראה שסוני תחזיק את הPS3 בשוק יותר זמן לפני שיצא יורש
לאומת זאת בWII למרות המכירות הטובות יש הרגשה שיורש מתקרב
בכל מקרה אני נהנה מהWII שלי אבל לא ממליץ לקנות עכשיו חוץ ממשומש במצב טוב ומחיר טוב
אבל גם אני למרות שאני חובב נינטנדו ממליץ ללכת על הPS3 במקום פשוט כי הWII יצא אם חומרה מיושנת ובזול והיום הרבה אחרי ההשקה
יש הרגשה ש2010 זה השנה האחרונה שלה להיות רלוונטית
השנה יצאו כמה גדולים שזה נחמד אבל בכל מקרה למי שצריך לבחור בין קונסולות
הPS3 נותנת גרפיקה טובה יותר \יכולות של נגן מדיה HD \יצא לה די בקרוב שליטה מאוד דומה לשליטה בWII ומשחקים באותו סגנון לקזואל ומשפחות
סוני עצמה כמפתחת משחקי קור מאוד טובה ויש תמיכה חזקה מחברות צד שלישי
אבל יותר חשוב כרגע ניראה שסוני תחזיק את הPS3 בשוק יותר זמן לפני שיצא יורש
לאומת זאת בWII למרות המכירות הטובות יש הרגשה שיורש מתקרב
בכל מקרה אני נהנה מהWII שלי אבל לא ממליץ לקנות עכשיו חוץ ממשומש במצב טוב ומחיר טוב
ה WII לא פחות או יותר טוב מPS3, הוא מספק חווית משחק אחרת, פונה לקהל יעד שונה, מתמקד בדברים אחרים (תנועה, לא גרפיקה), ובסופו של דבר , לכל אחד מתאים משהו אחר.
יש לי קונסולת WII כבר שנתיים, פלוס כ 15 משחקים, הילדים נהנים מאוד, אם כי לא מתמכרים. אני מרוצה, הם מרוצים, אף אחד לא ישכנע אותי ש PS3 עדיף, כי עבורי הוא לא.
את כל הציוד והמשחקים אני קונה מאתרים בחו"ל, בדרך כלל מדובר על חצי מחיר מאשר בארץ.
אני אישית מתרחק מפריצות, טכנית זה קל לביצוע, אבל בתור איש תוכנה אני לא אוהב את זה, ומעבר לכך, יש עם זה כל מני בעיות, כמו למשל העובדה שאסור לעדכן את התוכנה של ה WII- כי אז חלק מהמשחקים מפסיקים לעבוד.
יש לי קונסולת WII כבר שנתיים, פלוס כ 15 משחקים, הילדים נהנים מאוד, אם כי לא מתמכרים. אני מרוצה, הם מרוצים, אף אחד לא ישכנע אותי ש PS3 עדיף, כי עבורי הוא לא.
את כל הציוד והמשחקים אני קונה מאתרים בחו"ל, בדרך כלל מדובר על חצי מחיר מאשר בארץ.
אני אישית מתרחק מפריצות, טכנית זה קל לביצוע, אבל בתור איש תוכנה אני לא אוהב את זה, ומעבר לכך, יש עם זה כל מני בעיות, כמו למשל העובדה שאסור לעדכן את התוכנה של ה WII- כי אז חלק מהמשחקים מפסיקים לעבוד.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
כל מילה בסלע....שאל את הבנות שלי, הן מעדיפות את ה WII על כל PS לדורותיו...sam22 כתב:תלוי מי הקהל שלו
יש ילדים שמעדיפים את צורת המשחק שלו על פני הגרפיקה של ה PS3...
השאלה האמיתית בסופו של יום זה מה השימוש,אם המשתמשים הם גיימרים שרוצים משחקים שיעסיקו אותם שעות, עם עלילה ש"ישאבו" אותם פנימה.
WII זה לא המקום לחפש את זה.
אם, הרצון הוא קונסולה לשחק איתה עם חברים שבאים פעם ב.. (כולל חברות\נשים) בייחד במשחקים קלילים שלא דורשים יותר מידי נסיון עם טכנולוגיה.
אין על הWII בין אם זה WARIO WARE, MARIO KART או אפילו סתם WII SPORTS.
הWII היא פשוט קונסולה שמראש מיועדת להיות חברתית, וקזואל.
WII זה לא המקום לחפש את זה.
אם, הרצון הוא קונסולה לשחק איתה עם חברים שבאים פעם ב.. (כולל חברות\נשים) בייחד במשחקים קלילים שלא דורשים יותר מידי נסיון עם טכנולוגיה.
אין על הWII בין אם זה WARIO WARE, MARIO KART או אפילו סתם WII SPORTS.
הWII היא פשוט קונסולה שמראש מיועדת להיות חברתית, וקזואל.
האמת שיש לי PS3 ולצערי רכשתי גם את WII בעיקר בגלל ההתלהבות מהבקר שליטה. בסופו של דבר כבר כמה חודשים אני לא נוגע ב WII.
אם משהוא רוצה לקנות אני מעוניין למכור את כל הערכה כולל WII FIT
2 בקרים + MP ועוד.
תפנו אלי בפרטי..
אם משהוא רוצה לקנות אני מעוניין למכור את כל הערכה כולל WII FIT
2 בקרים + MP ועוד.
תפנו אלי בפרטי..
אני כמו הבחור מעלי.
את שתיהן רכשתי בהשקה עוד, חוץ מפעם בחצי שנה של MARIO KART - אני כמעט לא מדליק את הWII בכלל. (אולי אשתי כשבא לה WII FIT)
הסיבה היחידה שלא מכרתי אותו זה בגלל זלדה שאני מצפה לו, והזלדה שיצא בזמנו. (על הדרך גם מאריו גלקסי היה נחמד)
הבעיה העיקרית היא שלגיימר - אין פה בשר, אין מספיק משחקים איכותיים.
(וגם באיכותיים - כבר מבאס קצת לשחק מבחינת הגרפיקה)
ואני עדיין לא מדבר על אונליין ושירות תוכן מעפן לגמרי בהשוואה לאחרות.
ליביו
את שתיהן רכשתי בהשקה עוד, חוץ מפעם בחצי שנה של MARIO KART - אני כמעט לא מדליק את הWII בכלל. (אולי אשתי כשבא לה WII FIT)
הסיבה היחידה שלא מכרתי אותו זה בגלל זלדה שאני מצפה לו, והזלדה שיצא בזמנו. (על הדרך גם מאריו גלקסי היה נחמד)
הבעיה העיקרית היא שלגיימר - אין פה בשר, אין מספיק משחקים איכותיים.
(וגם באיכותיים - כבר מבאס קצת לשחק מבחינת הגרפיקה)
ואני עדיין לא מדבר על אונליין ושירות תוכן מעפן לגמרי בהשוואה לאחרות.
ליביו