הולך להשתמש בינתיים במארז רגיל, רוצה להשקיעה כמה שפחות כי גם ככה אין הרבה כסף כרגה.
יש לי 2 מעבדים של P4, של 1.7G, לוח אם שאני ישתמש בו הוא ממערכת IBM לא חדשה במיוחד,
אבל הלוח טוב, יש 6 USB, יש LAN, יש כרטיס מסך מובנה וכרטיס קול כמוון, יש 2 IDE ו 2 SATA
והצ'יפסט הוא של אינטל, 4 סלוטים של DDR1. יש 2 כרטיסי מסך GF4 MX440 (הם די דומים ,רק אחד מהם בפרופיל נמוך). מה שחסר לי זה זכרונות ועוד כמה דברים,יש לי חבר שהוא מוכר וגם טכנאי מחשבים ,יש לו ציוד מיד שניה . קודם כל כמה זכרון אתם ממליצים לקנות ? וכמה לבקש עם זה מיד שניה .
לגבי הרד דיסק ,כרגה יש לי רק אחד ישן של 5400 עם 15GB ,אני צריך בעקרון רק רד דיסק למערכת הפעלה ,כננרה XP למשהוא חלש כזה ,כרגה הסרטים מאוחסים על מחשב נייד (יש בתכנון לקנות Samsung Story Station plus של 2TB שיתחיל להימכר בארץ, ויש לו ESATA ויהיה זול מהפתרונות הקיימים) ,אני לא חושב בינתיים על שום MC כי הציוד שיש לי בסלון זה ככה: מערכת סטראו של AIWA די ישנה אבל עובדת סבבה, ו CRT של 29 אינץ של שארפ שלא הולכת להיתחלף בזמן הקרוב ,אז אני גם צריך כרטיס רשת על חוטי ,השאלה העם הכרטיסים הבסיסיים עם אנטנה אחת יספיקו ? הראוטר הוא בחדר והמחשב הנייח יהיה בסלון, עצלי הראוטר הוא לא MIMO .
ולסיכום :
1. כמה זכרון לקנות, וכמה לבקש
2. למערכת הפעלה, כדי לקנות משהוא יותר טוב? נגיד 40GB IDE?
3. איזה כרטיס רשת על חוטי אני צריך ,וכמה לבקש
* את כרטיס המסך אני לא יודע עם חייב להחליף תאמת, אבל גם ככה אין לי LCD, ועם קודקים מתאימים כל זה יעבוד בסדר עם 720P (יכול להתפשר על DVDRIP גם, שכנרה לא יראה הבדל בין BDRIP של720 גם ככה
** עקרונית הוא יהיה לסרטים לרוב ,סדרות אני רגיל לראות במחשב הנייד .