חוצפה !!! פורמולה 1 ישודר בערוץ 5+ לייב
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שרשור כפול..?!?!? זה בסדר,udi13 כתב:(אני מקווה שאני לא פותח שרשור כפול, פשוט לא מצאתי שרשור בנושא הנ"ל)
זה פשוט חוצפה שאין כדוגתה, שוב פעם זליגת תכנים !!!
חייבים לעשות מזה רעש !!!
http://sports.walla.co.il/?w=//1651751...
נדרש לשנות פה באתר את דף הבית למחאה..
אתמול ריאל, היום האדיוטים האלה..
פרנציפ אני מתנתק היום מספורט 1 ו- 2.
...
רציתי לשלוח מכתב בנוסח הנ"ל :
הנושא : זליגת תוכן
אני מנוי על ערוץ ספורט 5+ ומשלם עליו בנפרד מחבילת הבסיס. במשך 3 השנים האחרונות שודרו מרוצי הפורמולה 1 בערוץ זה ופתאום השנה הוחלט בערוץ הספורט להעביר את השידור לערוץ "5+ לייב" שכמובן נדרש עבורו תשלום נוסף. המרוץ הראשון מתחיל ביום ראשון הקרוב ובערוץ הספורט (כנראה שבמכוון) הודיעו על כך רק אתמול.
אבקש את בדיקתכם התכופה בעניין.
בתודה מראש,
אודי
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
הבעיה שאני לא יודע למי ולאן לשלוח את זה
אני מנוי על ערוץ ספורט 5+ ומשלם עליו בנפרד מחבילת הבסיס. במשך 3 השנים האחרונות שודרו מרוצי הפורמולה 1 בערוץ זה ופתאום השנה הוחלט בערוץ הספורט להעביר את השידור לערוץ "5+ לייב" שכמובן נדרש עבורו תשלום נוסף. המרוץ הראשון מתחיל ביום ראשון הקרוב ובערוץ הספורט (כנראה שבמכוון) הודיעו על כך רק אתמול.
בתודה מראש,
אודי
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
הבעיה שאני לא יודע למי ולאן לשלוח את זה
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

חבל על הביטים...udi13 כתב:רציתי לשלוח מכתב בנוסח הנ"ל :
בתודה מראש,
אודי
הבעיה שאני לא יודע למי ולאן לשלוח את זה...
...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
נתחיל מהסוף - sam22 - הם השנה לראשונה מצלמים בHD ועוד לא מעבירים את זה לגופים המשדים בHD - כן - בכל העולם אין שידור HD.
למעלה הבעייה - זו חוצפה ממדרגה ראשונה - זה בדיוק מה שהם עשו בשנה שעברה במירוץ האחרון.
מה שכן - הם רק מצדיקים אותי למה כנראה אני פשוט אשיג עותק איכותי ולא אראה בשידור חי.
אני אחפש למי פנינו אז (כי אז זה עזר למיטב זכרוני).
אני נזכר שפתחו למי שביקש את הRTL.
למעלה הבעייה - זו חוצפה ממדרגה ראשונה - זה בדיוק מה שהם עשו בשנה שעברה במירוץ האחרון.
מה שכן - הם רק מצדיקים אותי למה כנראה אני פשוט אשיג עותק איכותי ולא אראה בשידור חי.
אני אחפש למי פנינו אז (כי אז זה עזר למיטב זכרוני).
אני נזכר שפתחו למי שביקש את הRTL.
הבעיה היא שאזרחי המדינה הם שפנים פראיירים.
זה בלט מאוד במונדיאל 2006 עם כל הסיפור של צ'רלטון. היה רעש תקשורתי אבל בסוף מלא אנשים קנו את החבילה.
מה שקרה הוא, ב euro2008 השידורים היו בתשלום ואנשים התחברו בלי לצייץ ובלי שום רעש תקשורתי.
ואז כבר קמו ערוצי ה +++++. תכנים עוברים לערוצים הללו ואנשים אומרים לעצמם "כולה 50 שקל...".
בקיצור, אין מה לכתוב עצומות או לעשות מחאות ואני מצטט את שלום חנוך: "הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם".
זה מה יש.
זה בלט מאוד במונדיאל 2006 עם כל הסיפור של צ'רלטון. היה רעש תקשורתי אבל בסוף מלא אנשים קנו את החבילה.
מה שקרה הוא, ב euro2008 השידורים היו בתשלום ואנשים התחברו בלי לצייץ ובלי שום רעש תקשורתי.
ואז כבר קמו ערוצי ה +++++. תכנים עוברים לערוצים הללו ואנשים אומרים לעצמם "כולה 50 שקל...".
בקיצור, אין מה לכתוב עצומות או לעשות מחאות ואני מצטט את שלום חנוך: "הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם".
זה מה יש.
One pill makes you larger and one pill makes you small
And the ones that mother gives you don't do anything at all. Go ask Alice when she's ten feet tall
And the ones that mother gives you don't do anything at all. Go ask Alice when she's ten feet tall
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
אם זה משהו שהיה בעבר בשידורי ערוץ 5 רגיל, ממליץ בחום לפנות לנציב פניות הציבור במשרד התקשורת (או יותר במדויק - להתלונן למועצת הכבלים והלווין). ניצן טל שעומד בראש המועצה יודע בהחלט לחשוף שיניים כשצריך.
אני מציע לא להתעצל ולשלוח פקס בנושא, להלן לשון הפקס שאני העברתי :
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לכבוד המועצה לשידורי כבלים ושידורי לווין 11.3.10
עבור מחלקת פניות הציבור
בפקס - 02-6702273
אני מנוי על ערוץ ספורט 5+ ומשלם עליו בנפרד מחבילת הבסיס. במשך 3 השנים האחרונות שודרו מרוצי הפורמולה 1 בערוץ זה, ופתאום השנה הוחלט בערוץ הספורט להעביר את השידור לערוץ "5+ לייב" שכמובן נדרש עבורו תשלום נוסף. המרוץ הראשון מתחיל ביום ראשון הקרוב ובערוץ הספורט (כנראה שבמכוון) הודיעו על כך רק אתמול.
אבקש את בדיקתכם הדחופה בעניין.
בתודה מראש,
..............................
פלאפון ..........
פקס ............
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
עבור מחלקת פניות הציבור
בפקס - 02-6702273
אני מנוי על ערוץ ספורט 5+ ומשלם עליו בנפרד מחבילת הבסיס. במשך 3 השנים האחרונות שודרו מרוצי הפורמולה 1 בערוץ זה, ופתאום השנה הוחלט בערוץ הספורט להעביר את השידור לערוץ "5+ לייב" שכמובן נדרש עבורו תשלום נוסף. המרוץ הראשון מתחיל ביום ראשון הקרוב ובערוץ הספורט (כנראה שבמכוון) הודיעו על כך רק אתמול.
בתודה מראש,
פלאפון ..........
פקס ............
נערך לאחרונה על ידי udi13 ב 11/03/2010 12:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
לצערי אתה צודק.....mshai כתב:הבעיה היא שאזרחי המדינה הם שפנים פראיירים.
זה מה יש....
לא יעזור כלום!@
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
למיטב הכרתי את הפורום הזה "יעזור או לא יעזור" לא מתאים לנו להגיד, כבר הצלחנו בלא מעט מקרים שדרשו מאיתנו שיתוף פעולה אל מול גורמים כאלו ואחרים.shraga007 כתב:לצערי אתה צודק.....mshai כתב:הבעיה היא שאזרחי המדינה הם שפנים פראיירים.
זה מה יש....
לא יעזור כלום!@...
אז קדימה...סה"כ מדובר על שליחת פקס ......(שכבר מוכן)
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

אני מפציץ עכשיו מהעבודה איזה 50 עותקים..udi13 כתב:אני מציע לא להתעצל ולשלוח פקס בנושא, להלן לשון הפקס שאני העברתי :
עבור מחלקת פניות הציבור
בפקס - 02-6702273
בתודה מראש,
פלאפון ..........
פקס ............
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------...
הודעתי להם שהפקס מושבת ב- 20 דקות הקרובות..
...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

גילי - תרגיש חופשי לרשום את הפרטים שלי גם על הפקס
זוועה!!!!!!!
שלחתי פקס גם אני.
מקווה ש-RTL לא ייחסם ב-YES ואמשיך לשפר את רמת הגרמנית שלי
אם לא - אני כבר נערך לטורנטים......
לגבי צילום HD - זה היה מתוכנן אבל לאחרונה ברני אמר שאין קונים אז הוא לא מתכוון להשקיע בציוד.
כך שנראה לי שאפילו לא יצלמו ב-HD בינתיים.
שלחתי פקס גם אני.
מקווה ש-RTL לא ייחסם ב-YES ואמשיך לשפר את רמת הגרמנית שלי
אם לא - אני כבר נערך לטורנטים......
לגבי צילום HD - זה היה מתוכנן אבל לאחרונה ברני אמר שאין קונים אז הוא לא מתכוון להשקיע בציוד.
כך שנראה לי שאפילו לא יצלמו ב-HD בינתיים.
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לפני יומיים חפרתי בעניין וראיתי במפורש שנכתב שה FOM יצלמו בHD - אבל מכיוון שמדובר בעונה ראשונה לא יעבירו את זה בשידור חי (כנראה רוצים לראות איך זה נראה ו/או להוציא בלוריי).
לדעתי אם זה ילך להם טוב אולי כבר במהלך העונה הם ישדרו את זה ככה.
כדאי שהם כבר יחשבו על תלת מימד לא?
לדעתי אם זה ילך להם טוב אולי כבר במהלך העונה הם ישדרו את זה ככה.
כדאי שהם כבר יחשבו על תלת מימד לא?
גנאדי