יש אפשרות להוריד CODEC לטלויזיה?
טלויזיה מדגם UA55B7000
הכנסתי סרט FULL HD ל DOK וחברתי לטלויזיה אבל מתי שאני מחבר הוא כותב שהCODEC לא נתמך ורואים רק תמונה בלי קול.
יש אפשרות להוריד CODE או לעדכן את הטלויזיה? למה ניראה לי גם עם אני יחבר אותה דבר הכבל רשת זה יעשה לי אותה שגיאה
יש פתרון?
[מצטער על כל הנושאים שאני פותח]
הכנסתי סרט FULL HD ל DOK וחברתי לטלויזיה אבל מתי שאני מחבר הוא כותב שהCODEC לא נתמך ורואים רק תמונה בלי קול.
יש אפשרות להוריד CODE או לעדכן את הטלויזיה? למה ניראה לי גם עם אני יחבר אותה דבר הכבל רשת זה יעשה לי אותה שגיאה
יש פתרון?
[מצטער על כל הנושאים שאני פותח]
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אני לא בטוח שאתה יכול להוריד ולעדכן רק codec, אבל אם יש לך בעיה רק עם אודיו, בטלויזיה הזאת יש יציאת אודיו אופטית, איתה אפשר להתחבר לרסיבר. ככל הנראה הסרט בעל פס קול DTS, וטלויזיה לא יודעת לפענח אותו. תנסה סרט אחר עם DD
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא אין יציאה אופטית בטלויזיה.dima_vy כתב:אני לא בטוח שאתה יכול להוריד ולעדכן רק codec, אבל אם יש לך בעיה רק עם אודיו, בטלויזיה הזאת יש יציאת אודיו אופטית, איתה אפשר להתחבר לרסיבר. ככל הנראה הסרט בעל פס קול DTS, וטלויזיה לא יודעת לפענח אותו. תנסה סרט אחר עם DD...
ועוד שאלה אחרונה, שמתי לב שרק שאני צופה בטלויזיה עם הממיר שומעים את הקול במערכת ושאני מחבר את ה USB שומעים ברמקולים של הטלויזיה.
מה אני צריך לחבר כדי שישמעו גם ב USB?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46376
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
Granted,
שומעים ככה כי כנראה שהאודיו בממיר מנותב דרך הרסיבר.
אני מניח כי למסך יש יציאות אודיו, אותן חבר לרסיבר ותוכל להנות משמע כאשר אתה מנגן דרך ה DOK שמחובר למסך.
שים לב כי לדגם UA55B7000 יצא עדכון קושחה בנובמבר האחרון.
http://www.samsung.com/my/consumer/deta ... nu2=detail
אך לא מצאתי את ה Release Notes עבור הגרסה הזאת.
שומעים ככה כי כנראה שהאודיו בממיר מנותב דרך הרסיבר.
אני מניח כי למסך יש יציאות אודיו, אותן חבר לרסיבר ותוכל להנות משמע כאשר אתה מנגן דרך ה DOK שמחובר למסך.
שים לב כי לדגם UA55B7000 יצא עדכון קושחה בנובמבר האחרון.
http://www.samsung.com/my/consumer/deta ... nu2=detail
אך לא מצאתי את ה Release Notes עבור הגרסה הזאת.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46376
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
העדכון המדובר נועד עבור דגם מסך UA55B7000. אם זהו הדגם שברשותך ותהליך העדכון בוצע בצורה תקינה, אזי אין סיבה לחשש כלשהו.