הלאפטופ כל הזמן מתנתק מהרשת האלחוטית
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
שלום רב,
קניתי לפני חודשיים ראוטר של אדימקס, שלוש אנטנות שהמוכר בחנות באג, טען שזה ראוטר שמתאים לבית פרטי עם קומות. בגלל שלא היה לו ראוטר אחר להציע ובגלל שהמחיר לא היה יקר והבנתי שיבטיח לי קליטה מלאה בכל הדירה הקטנה שלי, רכשתי אותו. הראוטר יושב בממ"ד (שאני יודע שבעייתי לאוטר אלחוטי אבל עדיין, המוכר הבטיח קליטה מדהימה) ואני יושב עם הלאפטופ בסלון (מרחק 7 מטרים מהראוטר). תוך כדי שאני מתכתב במסנג'ר, הרשת מתנתקת (וזה לא האינטרנט בודאות). הבנתי שיש בעיה, לקחתי את הראוטר הישן שלי (3COM 2 אנטנות) ושמתי בסלון (מרחק 3.5-4 מטרים מהלאפטופ). קינפגתי אותו כ ACCESS POINT כאשר אני מתחבר דרכו אבל מקבל IP מהראוטר של אדימקס. בהתחלה זה היה נראה כפתרון אולטימטיבי אבלת גם עכשיו. מידי פעם יש ניתוקים. כשאני דוגם את עוצמת האות מידי פעם, אני רואה שהיא יורדת מ 54Mbps ל 20 ואף פחות. מה עוד יש לעשות?
תודה מראש
קניתי לפני חודשיים ראוטר של אדימקס, שלוש אנטנות שהמוכר בחנות באג, טען שזה ראוטר שמתאים לבית פרטי עם קומות. בגלל שלא היה לו ראוטר אחר להציע ובגלל שהמחיר לא היה יקר והבנתי שיבטיח לי קליטה מלאה בכל הדירה הקטנה שלי, רכשתי אותו. הראוטר יושב בממ"ד (שאני יודע שבעייתי לאוטר אלחוטי אבל עדיין, המוכר הבטיח קליטה מדהימה) ואני יושב עם הלאפטופ בסלון (מרחק 7 מטרים מהראוטר). תוך כדי שאני מתכתב במסנג'ר, הרשת מתנתקת (וזה לא האינטרנט בודאות). הבנתי שיש בעיה, לקחתי את הראוטר הישן שלי (3COM 2 אנטנות) ושמתי בסלון (מרחק 3.5-4 מטרים מהלאפטופ). קינפגתי אותו כ ACCESS POINT כאשר אני מתחבר דרכו אבל מקבל IP מהראוטר של אדימקס. בהתחלה זה היה נראה כפתרון אולטימטיבי אבלת גם עכשיו. מידי פעם יש ניתוקים. כשאני דוגם את עוצמת האות מידי פעם, אני רואה שהיא יורדת מ 54Mbps ל 20 ואף פחות. מה עוד יש לעשות?
תודה מראש
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אין טלפון אלחוטי ולא בטוח שהבנתי את השאלה השניה. אתה שואל מה קורה אם מישהו גולש עם לאפטופ בסלון בזמן שמישהו אחר יושב בחדר ממ"ד? אם זאת השאלה אז אני לא מבין איך זה קשור?איינשטיין כתב:יש מצב שיש לך טלפון אלחוטי בבית המשתמש באותם תדרים?
אם אני גולש מהלפטופ כשאתה נמצא בממ"ד סמוך לראוטר - עדיין יש ניתוקים?...
תודה
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
טעיתי בניסוח השאלה. כתבתי "אני" והתכוונתי "אתה", כלומר:kingikra כתב:אין טלפון אלחוטי ולא בטוח שהבנתי את השאלה השניה. אתה שואל מה קורה אם מישהו גולש עם לאפטופ בסלון בזמן שמישהו אחר יושב בחדר ממ"ד? אם זאת השאלה אז אני לא מבין איך זה קשור?איינשטיין כתב:יש מצב שיש לך טלפון אלחוטי בבית המשתמש באותם תדרים?
תודה...
אם אתה גולש מהלפטופ כשאתה נמצא בממ"ד סמוך לראוטר - עדיין יש ניתוקים?
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

לאאיינשטיין כתב:טעיתי בניסוח השאלה. כתבתי "אני" והתכוונתי "אתה", כלומר:kingikra כתב:אין טלפון אלחוטי ולא בטוח שהבנתי את השאלה השניה. אתה שואל מה קורה אם מישהו גולש עם לאפטופ בסלון בזמן שמישהו אחר יושב בחדר ממ"ד? אם זאת השאלה אז אני לא מבין איך זה קשור?איינשטיין כתב:יש מצב שיש לך טלפון אלחוטי בבית המשתמש באותם תדרים?
תודה...
אם אתה גולש מהלפטופ כשאתה נמצא בממ"ד סמוך לראוטר - עדיין יש ניתוקים?...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

תודהMartinHSabag כתב:אני אומר את זה מניסיון אישי.kingikra כתב:אתה אומר לעשות את זה בגלל שאולי יש רשת אלחוטית אחרת שמתנגשת איתי?MartinHSabag כתב:תנסה לשנות CHANNEL בראוטר....
תודה...
היה לי מקרה דומה ומה שהיה גורם לזה זה סט מקלדת ועכבר BT........
לשנות את הראוטר שמחלק אייפים? את ה ACCESS POINT או את שניהם?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: