"חווית"קניה של LCD פיליפס בוואלה שופס את אלקטרה.

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
dnco פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105

שליחה

(n)
לפני כחודש ב13 לפברואר הזמנתי דרך וואלה שופס פיליפס 5604 לאימי שהטלויזיה שלה שבקה חיים. הסוכן (במקרה מנהל הסוכנים)שדרכו התבצעה ההזמנה הבטיח שאקבל את הטלויזיה כעבור שבועיים מקסימום שלוש שבועות.לאחר כשבועיים וחצי יצרתי קשר עם וואלה שופס דרך המסרים שלהם באתר ושאלתי מה עם ההזמנה כעבור יומיים ענו לי שמישהי בשם נירה מאלקטרה אחראית על הנושא וגם רשמו טלפון שלה ומספר הזמנה פנימי של אלקטרה.
ניסיתי במשך 4 שעות לתפוס אותה בטלפון ןלפני שהתיאשתי הפלא ופלא הגברת ענתה ואמרה שאין לה אפילו צפי להגעת הLCD אז אמרתי לה שהנושא דחוף ואני מוכן להוסיף כמה שצריך אם תשדרג לדגם אחר אז הגברת ישר הפנתה אותי למחלקת השירות של אלקטרה ונתנה לי טלפון שלהם ושאני אשבור את הראש איתם.טוב אז התקשרתי אליהם באותו רגע ונחשו מה מערכת ניתוב השיחות שלהם ניתקה אותי כל פעם שלחצתי על המספר האחרון לפני שהסוכן אמור לענות כך היה כשעה עד שהתייאשתי והחלטתי לנסות למחרת ואכן על הבוקר התחלתי בניסוי מחדש והדבר חזר על עצמו ביתר שאת כי הפעם מישהו היה עונה ומנתק ישר כך היה עד הצהריים ובצהריים סוף סוף מישהי ענתה לי ואמרה שתבדוק את הנושא ותחזור אליי מיותר לציין שעד היום אף אחד לא חזר.
אחריי יומיים החלטתי להתקשר לוואלה כי האתר הגדול בארץ אוליי יטפל בנושא קצת יותר טוב לא :lol:
כמובן שלא הנציג אמר לי שיבדוק את הנושא ויחזור אליי אחריי עוד יומיים (שילשום) קבלתי מסרון דרך האימייל שישנה בעיה עם ההגעה של המוצר ואצטרך לחכות עוד כשבועיים :מבולבל:
התקשרתי אליהם והסברתי שוב את המצב שאימי כבר כחודש ללא טלויזיה וכועסת עליי מאוד לכן אני מעוניין במה שיש במלאי ואני מוכן להוסיף כמה שצריך הנציג אמר לי שהוא יבדוק מה אפשר לעשות ויחזור אליי והבטיח בכל מאודו שהפעם באמת יחזור מהר :lol:
אתמול שוב קיבלתי מייל מהנציג שאמר שהמוצר במלאי ואני אמור לקבל אותו בהקדם השבתי למייל ושאלתי מתי?
היום קיבלתי שוב אותו מייל שהמוצר במלאי ושיצרו איתי קשר בהקדם.מחר הסאגה תימשך כאשר אני אתקשר אליהם שוב. :@ וכנראה אבטל הכל כי נשבר לי ה@ין.
מה שרציתי להביע בחפירה הזו שלא ממליץ לאף אחד להתקרב לאתר וואלה שופס כי מה שאני עברתי איתם ועם אלקטרה יכול להוציא משלוותו כל אחד.
יש לציין שקניתי בעבר בהרבה אתרים אחרים באינטרנט ומעולם לא היתה בעיה אלא רק עם האתר הזה.

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609

שליחה

איזה גודל ? בתור אחד שקנה עשרות מוצרים משם,נשמע לי מוזר.אם חורגים בימי עסקים ברור לך שמגיע לך פיצוי.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

אישית לא רוכש מוואלה שופס בגלל הסיבה הזו.
ויותר מזה זה מסביר לאנשים לא לרכוש TV או כל מוצר יקר מאנטרנט כי אין באמת למי לפנות.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

זה קרה גם לחבר אבל באולסייל. לפעמים אין במלאי ומשאירים את המכירה באתר

dnco פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

המשך הסאגה!

שליחה

אתמול מ9 בבוקר עד 11 התקשרתי לגברת נירה שאחראית על אספקת המוצרים באלקטרה כאשר סוף סוף תפסתי אותה היא אמרה שאם אני רוצה שאגיע לבונדד של סלע לוגיסטיקה בבני דרום על מנת לקחת את המסך (דרך אגב למי ששאל זהו מסך 42)אמרתי לה שאגיע בשעה הקרובה וכך היה נסעתי לשם הסתבכתי קצת בדרך אבל הגעתי לבסוף.
כשנכנסתי בדלת של הבונדד היה שם שומר שאמר שאסור לי להכנס אלא בליווי של מישהו מאלקטרה קרי נירה או המנהל שלה מנחם.
השומר התקשר אל הגברת והיא אמרה שיתן לי להכנס אבל לפי הנוהלים אסור לו לאפשר זאת לכן הוא אמר לה שתבוא ותלווה אותי למחסן היא אמרה לא וניתקה.התקשרתי אליה והיא אמרה שאין לה זמן להגיע לשער ושזו המלחמה בין הבונדד לאלקטרה על נושא הליווי אמרתי לה שמה זה מעניין אותי היא אמרה שהמנהל שלה מר מנחם מטפל בזה ושאמתין.
לאחר כ20 דקות יצא מר מנחם לחלון שנמצא כ20 מטר מהשער וצעק לשומר שיתן לי להכנס השומר אמר רק אם תבוא לשער וילווה אותי אז הוא יאפשר אז מה אמר מנחם "טוב אז תשלח אותו הביתה".
התקשרתי לוואלה והסברתי להם את המצב ונציגה בשם לירון אמרה לי שאמתין והיא תיצור קשר עם נירה /מנחם ותחזור אליי.כעבור כרבע שעה היא חזרה אליי ואמרה לי שיש בעיה ומנהלת השרות מטפלת בנושא ושאמתין עוד קצת.כעבור עוד רבע שעה היא חזרה אליי בשיחת ועידה עם רינה ושמעתי אותן מתווכחות ואת נירה משקרת לה ואומרת שמנחם לא נמצא ואין עליו טלפון (הבחור היה כ50 מטר ממני על הרמפה ודיבר בטלפון) כאשר אמרתי להם זאת בשיחת הועידה היא ניתקה והמשכתי לדבר עם לירון נציגת וואלה ואמרתי לה שאני אתבע גם אותם ובמיוחד את אלקטרה היא אמרה לי שאסע חזרה הביתה ויביאו לי דרך UPS על חשבונם הביתה את המסך.כל העניין היה כ30 מטר הליכה מהמשרד של אלקטרה לשער על מנת ללוות אותי לאסוף את המסך והיא או מנהלה מנחם לא היו מוכנים לעשות זאת וזה אחריי שהיא בעצמה אמרה לי להגיע לשם (n) :x
שאלתי מתי היא אמרה שתחזור אליי יותר מאוחר.
אחריי כשעתיים שייבשו אותי במחסני הבונדד של אלקטרה חזרתי הבייתה ובאמת אחריי כשעתיים חזרה אליי לירון נציגת וואלה ואמרה לי שמצאו מסך כזה במחסנים של וואלה ושיביאו לי את המסך למחרת בבוקר קרי היום ובאמת עכשיו המסך הגיע.
בקצור :D אלקטרה יצאו ממש לא בסדר תיזזו אותי וגרמו לי לחכות כחודש למסך הזה דווקא בסוף וואלה היו יותר בסדר.
מוסר ההשכל שכל אחד יקח מזה מה שהוא רוצה אבל אני מוצרים של אלקטרה יותר לא קונה.
דרך אגב העלות של המסך יצאה 4250 שח כולל התקנת קיר ומשלוח אמנם פחות בדי הרבה מאשר בחנויות אבל לא שווה. :@

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט

שליחה

פשוט בושה וחרפה!!!

מגיע לך פיצוי גם מוואלה שופס וגם מאלקטרה.

אני מקווה שמישהו מנציגי אלקטרה ואוולה שופס יראה את זה,

ממש גועל נפש, אופי שירותי ישראלי..

shlomic
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68

שליחה

תטבע אותם. לא עמדו בהסכמים שלהם איתך , אתה יכול בכיף להוציא כמה שקלים על עוגמת הנפש הזאת

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

פשוט עוד דוגמא קלאסית .. למה צריך לרכוש אך ורק מחנות מתמחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994

שליחה

לפי דעתי זה פשוט ביזיון של אלקטרה בכלל ושל נירה והמנהל שלה מנחם בפרט! אחרי כל העיקובים והייבושים שהבן אדם קיבל הוא בכל זאת רוצה את המסך ומגיע עד לבונדד על חשבונו כדי לשמוע שלגברת נירה(תסלחו לי על המילה) קשה להרים את התחת שלה ולתת שרות מינימלי לרוכש הסחורה שלהם ושלמרות כל הייחס שהוא קיבל בכל זאת הוא הגיע לקבל את המסך !!
אני מקווה שהשרשור הזה והשרשור של firebird יוכלו להגיע דרך עזרתו הנחמדה של האתר לשרות הלקוחות של אלקטרה כדי לקבל תשובות,אשמח גם להתייחסות של הקודקודים לנושא (Y) .

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591

שליחה

לא יאומן. אני מעריץ את הנחישות שלך של לא לבטל את העסקה.
אם הייתי עם אישתי העסקה הייתה מבוטלת ופיצוי היה מגיע מאוד מהר.
Vocare Ad Regnum

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
שם מלא: שי שלוס

שליחה

נשמע זוועה.
אני לא מבין איך אנשים יכולים להתנהג ככה - זה לא שלא נתקלתי בהתנהגות כזו ואפילו גרועה יותר, אבל זה מזעזע אותי כל פעם מחדש.

dnco פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

המשך

שליחה

תודה על כל התגובות.
קודם כל בקשר ללתבוע אותם אין לי זמן וכח להתעסק בזה לכן אני מוותר על זה.
לגביי הטלויזיה היא אצלי (אצל אימי)כרגע (לא מותקנת בקיר אלא רק ביום ב' בבוקר יגיעו משירות ההתקנות של אלקטרה אני מקווה :) ).
בוואלה ביטלו לי את העסקה הראשונה שבוצעה עם אלקטרה וזיכו אותי עליה(גם אני מקווה :) כי עדיין לא ניתן לראות אלא כעבור כמה ימים) וחייבו מחדש על העסקה החדשה עם וואלה .
בקצור סבטוחה שלמה וכל זה בגלל מסך אמנם טוב אבל לא (הייאנד).
לא ממליץ לאף אחד לקשור את עצמו עם אלקטרה אני יודע שלא אני ולא אף אחד ממשפחתי לא נעשה זאת בעתיד.
שיהיה שבת שלום וכל טוב לכולם. :)

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1916

שליחה

ידוע שהשירות של אלקטרה גרוע בכל מה שלא קשור למזגנים. לא נראה לי שלואללה יש מה לעשות אם הספק (אלקטרה) לא מספק את המוצר.
אני משתדל לא לקנות שום מוצר של אלקטרה שהוא לא מזגן. למזגנים יש להם שירות לקוחות נפרד והוא מצויין.

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט

שליחה

מסקנה ואני יודע שנאמר המון פמים (כולל בשרשור הזה)!!

לא קונים מסך באינטרנט, אלא רק בחנויות המתמחות כאשר יש אדם מולך..

oreach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 581

שליחה

זה פחות קשור לקנייה באינטרנט, ויותר קשור לשירות של אלקטרה שאינו מהמשובחים בלשון המעטה... גם אני חוויתי אצלם ניתוקים בטלפון ואי-עמידה במילה שלהם, ואפילו "זכיתי" בפיצוי של DOK של 2GB ששוה איזה 30 ש"ח . אבל לפי מה שאני קורא כאן זו ממש התעללות...

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282

Re: המשך

שליחה

dnco כתב: תודה על כל התגובות.
לגביי הטלויזיה היא אצלי (אצל אימי)כרגע (לא מותקנת בקיר אלא רק ביום ב' בבוקר יגיעו משירות ההתקנות של אלקטרה אני מקווה :) ).

לאור נסיון העבר שלך איתם, לא הייתי בונה על זה... :lol:

madror
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458

שליחה

ואואו , זה ממש ..אבל ממש ...ממש !!

אומנם גם לי לא היה כוח ללכת ולתבוע אותם (מה היה רשום ב מועד האספקה באתר וואלה ?) וכבר ניתקלנו כאן במועדי אספקה מטורפים והזיויים לחולטין גם עם פאנסוניק ויורקום (סידרת V החביבה) שניקנו במיטב החניות המתמחות .

אבל מכאן ועד לטירטור המטורף עם אספקת המוצר באשדוד זה פשוט לא יאמן.

אני הייתי מוציא מכתב רשום/מייל למנהל השיווק של אלקטרה (אני בטוח שניתן למצוא אותו) ומעלה בכתב את כל הרשום , כולל לינק לנושא באתר.

פשוט לא יאומן שאנחנו ב 2010 !

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78945
שם מלא: עפר לאור

שליחה

Mardror,

יש הבדל עצום בין זמני אספקה גבוהים בגלל שאין מכשירים בארץ לטרטור כזה שברור שהוא ביורוקרטי בלבד.

העברתי לינק לשרשור זה להנהלת פיליפס.

dnco פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

סיום מוצלח לסאגה לשביעות רצוני המלאה.

שליחה

קודם כל אני מודה לדוד המנהל הטכני של אלקטרה שמרגע שהוא ראה את השתלשלות האירועים בשירשור הזה הוא מיד טיפל בבעיה ליווה עזר תמך ואף צ'יפר :D ועל כך יישר כח וכל הכבוד . (Y)
דבר שני אני מודה לאתר hometheater שהסבו את תשומת ליבו של דוד לבעיה שהיתה עם ההזמנה הזו. (Y)
לאחר שביום ה' לא קיבלתי את המסך במחסנים של אלקטרה ולאימי נמאס לחכות ולכן נתתי לה את המסך 37 של סמסונג שהיה אצלי על מעמד ונשארתי עם CRT 25 אינץ' מהחדר של הילדים עד היום.
היום באמת הגיע מתקין (שבמקרה מוכר לי מעבודתי הקודמת בברימאג :) ) המתקין ביצע את ההתקנה אצלי בבית וחיבור כל המדיה שיש לי למסך.עשה עבודה מצויינת ונקיה ואף עזר בדברים שבהם הוא לא חייב לעזור ועל זה תודה רבה לו. (Y)
בסיום ההתקנה דוד המנהל הטכני של אלקטרה יצר קשר טלפוני ושאל האם הכל בסדר ואם אפשר לעזור בעוד משהו ועל כך כל הכבוד לו. (Y)
בכל מקרה בסופו של דבר אחריי כל הדברים שקרו אני יכול לאמר שיצאתי מרוצה וגם הטלויזיה מעולה הרבה יותר טובה מהסמסונג בת השנה שהייתה לי.ובהחלט דעתי השתנתה על קנייה עתידית ממוצרי אלקטרה.
ושוב תודה לכם מהאתר הזה על התגובות ועל העזרה בפתרון הבעיה. (f)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

(Y) שמחנו לעזור ובהזדמנות זו תודה לאלישבע שוחט, מנהלת השיווק של פיליפס ישראל ולדוד מאלקטרה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”