לפני כחודש ב13 לפברואר הזמנתי דרך וואלה שופס פיליפס 5604 לאימי שהטלויזיה שלה שבקה חיים. הסוכן (במקרה מנהל הסוכנים)שדרכו התבצעה ההזמנה הבטיח שאקבל את הטלויזיה כעבור שבועיים מקסימום שלוש שבועות.לאחר כשבועיים וחצי יצרתי קשר עם וואלה שופס דרך המסרים שלהם באתר ושאלתי מה עם ההזמנה כעבור יומיים ענו לי שמישהי בשם נירה מאלקטרה אחראית על הנושא וגם רשמו טלפון שלה ומספר הזמנה פנימי של אלקטרה.
ניסיתי במשך 4 שעות לתפוס אותה בטלפון ןלפני שהתיאשתי הפלא ופלא הגברת ענתה ואמרה שאין לה אפילו צפי להגעת הLCD אז אמרתי לה שהנושא דחוף ואני מוכן להוסיף כמה שצריך אם תשדרג לדגם אחר אז הגברת ישר הפנתה אותי למחלקת השירות של אלקטרה ונתנה לי טלפון שלהם ושאני אשבור את הראש איתם.טוב אז התקשרתי אליהם באותו רגע ונחשו מה מערכת ניתוב השיחות שלהם ניתקה אותי כל פעם שלחצתי על המספר האחרון לפני שהסוכן אמור לענות כך היה כשעה עד שהתייאשתי והחלטתי לנסות למחרת ואכן על הבוקר התחלתי בניסוי מחדש והדבר חזר על עצמו ביתר שאת כי הפעם מישהו היה עונה ומנתק ישר כך היה עד הצהריים ובצהריים סוף סוף מישהי ענתה לי ואמרה שתבדוק את הנושא ותחזור אליי מיותר לציין שעד היום אף אחד לא חזר.
אחריי יומיים החלטתי להתקשר לוואלה כי האתר הגדול בארץ אוליי יטפל בנושא קצת יותר טוב לא
כמובן שלא הנציג אמר לי שיבדוק את הנושא ויחזור אליי אחריי עוד יומיים (שילשום) קבלתי מסרון דרך האימייל שישנה בעיה עם ההגעה של המוצר ואצטרך לחכות עוד כשבועיים
התקשרתי אליהם והסברתי שוב את המצב שאימי כבר כחודש ללא טלויזיה וכועסת עליי מאוד לכן אני מעוניין במה שיש במלאי ואני מוכן להוסיף כמה שצריך הנציג אמר לי שהוא יבדוק מה אפשר לעשות ויחזור אליי והבטיח בכל מאודו שהפעם באמת יחזור מהר
אתמול שוב קיבלתי מייל מהנציג שאמר שהמוצר במלאי ואני אמור לקבל אותו בהקדם השבתי למייל ושאלתי מתי?
היום קיבלתי שוב אותו מייל שהמוצר במלאי ושיצרו איתי קשר בהקדם.מחר הסאגה תימשך כאשר אני אתקשר אליהם שוב.
מה שרציתי להביע בחפירה הזו שלא ממליץ לאף אחד להתקרב לאתר וואלה שופס כי מה שאני עברתי איתם ועם אלקטרה יכול להוציא משלוותו כל אחד.
יש לציין שקניתי בעבר בהרבה אתרים אחרים באינטרנט ומעולם לא היתה בעיה אלא רק עם האתר הזה.