תרגום הפוך
יש המון תוכנות שיודעות להפוך את התרגום לפני הצריבה. אני ממליץ לך על SUBTITLE WORKSHOP
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
Vick אפשר לשים 2 קצבי תרגום בדיסק ,1 הפוך 1 רגיל נכון?
ככה שאם אני יעשה עדכון לדי וי די יהיה אפשר להשתמש בתרגום הרגיל..
ככה שאם אני יעשה עדכון לדי וי די יהיה אפשר להשתמש בתרגום הרגיל..
כן זה אפשרי, רק אל תשכח לשמור כל קובץ תרגום בפורמט שונה כי הוא חייב להיות זהה לשם הסרט.למשל התרגום ההפוך שמור אותו כ-SUBRIP ואת השני כ-MICRODVDNba כתב:Vick אפשר לשים 2 קצבי תרגום בדיסק ,1 הפוך 1 רגיל נכון?
ככה שאם אני יעשה עדכון לדי וי די יהיה אפשר להשתמש בתרגום הרגיל.....
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- eytan99
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 489
- שם מלא: eytan99
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אפשר לשמור באותו שם ואותו סוג רק בפורמט הבא:Vick כתב:כן זה אפשרי, רק אל תשכח לשמור כל קובץ תרגום בפורמט שונה כי הוא חייב להיות זהה לשם הסרט.למשל התרגום ההפוך שמור אותו כ-SUBRIP ואת השני כ-MICRODVDNba כתב:Vick אפשר לשים 2 קצבי תרגום בדיסק ,1 הפוך 1 רגיל נכון?
ככה שאם אני יעשה עדכון לדי וי די יהיה אפשר להשתמש בתרגום הרגיל........
movie.heb1.srt
movie.heb2.srt
eytan99 כתב:אפשר לשמור באותו שם ואותו סוג רק בפורמט הבא:Vick כתב:כן זה אפשרי, רק אל תשכח לשמור כל קובץ תרגום בפורמט שונה כי הוא חייב להיות זהה לשם הסרט.למשל התרגום ההפוך שמור אותו כ-SUBRIP ואת השני כ-MICRODVDNba כתב:Vick אפשר לשים 2 קצבי תרגום בדיסק ,1 הפוך 1 רגיל נכון?
ככה שאם אני יעשה עדכון לדי וי די יהיה אפשר להשתמש בתרגום הרגיל........
movie.heb1.srt
movie.heb2.srt...