צריך לינק לקניית כבל VGA איכותי באורך 5 מטר שהוא כבל מלא ולא כבל RGBHV
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה במרכז, תקפוץ לבני ברק ברח' כינרת יש חנות שעוסק בדיוק בנושא הזה.gil900 כתב:שלום אני צריך לינק לקניית כבל VGA איכותי באורך 5 מטר שהוא כבל מלא ולא כבל RGBHV
אני מעדיף שזה יהיה לינק לקנייה מהארץ אבל אם אין אז מחול גם טוב.
תודה לעוזרים...
עקב מגבלות החוק בפורום אינני יכול לרשום שם וטלפון.
לצערי הרב אני לא גר במרכז אלה בצפון.JEXY כתב:אם אתה במרכז, תקפוץ לבני ברק ברח' כינרת יש חנות שעוסק בדיוק בנושא הזה.gil900 כתב:שלום אני צריך לינק לקניית כבל VGA איכותי באורך 5 מטר שהוא כבל מלא ולא כבל RGBHV
אני מעדיף שזה יהיה לינק לקנייה מהארץ אבל אם אין אז מחול גם טוב.
תודה לעוזרים...
עקב מגבלות החוק בפורום אינני יכול לרשום שם וטלפון....
אתה מכיר אולי חנות בצפון שאפשר לקנות שם כבל כזה והמוכרים יבינו מה אני רוצה מהם?
אם כן אז תשלח לי בבקשה את פרטי החנות למייל ואם לא אז שלח לי למייל את הפרטים של החנות שנמצאת במרכז.
אם יהיה צורך אז אני אגיע עד לשם אפילו
תודה מראש
אתה היחיד שבאמת עוזר לי
נערך לאחרונה על ידי gil900 ב 17/06/2015 5:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
בבקשה תעזור לי
אני מבין שאתה לא חייב לעזור לי אבל אני מתייבש עם זה חודשיים ואני נואש.. לפי מה שהבנתי אתה היחיד שבאמת מבין משהו ואם אתה לא תעזור לי אז אני אשאר עם הבעיה הזאת לתמיד
סליחה על כל ההודעות הכפולות שאני עושה פשוט אין לי דרך אחרת כי אי אפשר לשלוח לך הודעה פרטית.
אני מבין שאתה לא חייב לעזור לי אבל אני מתייבש עם זה חודשיים ואני נואש.. לפי מה שהבנתי אתה היחיד שבאמת מבין משהו ואם אתה לא תעזור לי אז אני אשאר עם הבעיה הזאת לתמיד
סליחה על כל ההודעות הכפולות שאני עושה פשוט אין לי דרך אחרת כי אי אפשר לשלוח לך הודעה פרטית.
יש איזה שם מיוחד לכבל מלא ומסוכך שאני אדע לפיו מה לקנות מחול ?JEXY כתב:כבל מסוכך - לא אומר שזה כבל מלא.
כבל מסוכך זה כבל בעל סיכוך כפול לבידוד טוב יותר.
בצפון אני לא מכיר חנויות אך יש לי כבל 5 מטר שאני לא צריך אותו, תקפוץ למרכז....
שלח לי בבקשה את פרטי החנות שבמרכז למייל .
ואני לא רוצה כבל משומש
ויש לי עוד שאלה קטנה -
בנתים יש לי כבל VGA מלא של 10 מתר ואני משתמש בו.
גלגלתי ממנו 5 מטר וככה הוא לא ארוך מדי.
התמונה שאני מקבל היא תמונה סבירה עם מריחה שהיא לא אסון גדול שאי אפשר לחיות איתו ולרוב אני לא רואה אותה.
השוואתי בין כבל VGA ממש קצר לכבל VGA הזה וראיתי שאין בכלל מריחה ב VGA הקצר והתמונה הרבה יותר חדה ובמיוחד הרבה יותר צלולה ונקייה בכבל הקצר.
ההבדל הוא משמעותי למרות שהמריחה מזערית
השאלה שלי היא כזאת
אם אני קונה כבל VGA מלא ומסוכך אז אני ב 100% אראה תמונה חדה וצלולה ללא מריחה (כמו שאני מקבל מהכבל הקצר) או שפשוט מה שיש לי זה הכי טוב?
רציתי גם לדעת אם יש דבר כזה פילטר קטן או מעבד תמונה שמחברים לקצה הכבל ואז הוא מסנן את המריחה.. אם יש דבר כזה אז אשמח לדעת עליו(מאיפה קונים, כמה עולה)
נערך לאחרונה על ידי gil900 ב 17/06/2015 5:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תודה רבה.JEXY כתב:שלחתי.
ייתכן שהכבל ה10 מטר הוא לא איכותי מספיק מהכבל הקצר, בנוסף אם תפתח את הגלגול של 5 מטר אתה לא תראה את ההפרעות (עניין של אלקטרומגנטיות בכבל מגולגל שהופך לסוג של סליל)....
אני מקווה שהבעיה היחידה שתהיה לי זה להגיע לשם...
HDB15 זה השם המקצועי של כבל VGA מלא?
אם לא אז מה השם המקצעי של כבל כזה?
(כדי שהחנות לא תהיה האופציה היחידה)