רוצים הופעה של RIHANNA? תתנדבו!
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
חברת אורנג´ מציגה פרוייקט ייחודי ומעניין הקושר מוסיקה, בהתנדבות ונתינה. רוצים לראות הופעה של RIHANNA בחינם? אין בעיה, תתנדבו לאחת מהפעילויות ותתרמו לקהילה.
למאמר
למאמר
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
בכל הופעה גדולה, אירוע גדול ושאר ירקות יש את הפרוטקציונרים הללו שמגיעים על תקן VIP, אין מה לעשות.theone כתב:רק חבל שכל מי שיהיה בהופעה יהיו בעלי תפקידים בעמותות אלו....
מה שכן צריך להסתכל על הצד החיובי של העניין שהוא, כמו שצויין במאמר, החשיפה של אותם נערים ונערות לעבודות התנדבותיות וגופים התנדבותיים, מספיק שאחוז קטן מהם ימשיך בתרומה לאותם גופים, אם בזמן ואם באמצעים אחרים, והמטרה הושגה.
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
זה ממש, אבל ממש לא יפה מאוד.....
ההתנדבות היא רק עד גיל 26.
עשו כזה טררם ופרסומים על העניין בשביל לדעת שמדובר על אירוע פנימי של החברה. נתנו לאנשים לצפות ולבנות על זה סתם.
בקיצור - בוז לאורנג'. לא במקום
היה ראוי אם היו משקיעים את התקציב לשיפורים אצלהם קודם כל, בתור החברה הידועה בציבור כבעלת השירות הבעייתי ביותר מבין כל השלושה (או ארבעה), מאשר לנסות להסיח את דעת הציבור על הבעיתיות שלהם. קיצור - נמוך.
ואם כדאי לדייק - זוהי לא התנדבות, שכן התנדבות אינה נושאת שכרה בצידה. ופה יש אקט של שידול וניצול ציני של בני נוער על מנת לפרסם את עצמם באיצטלה של "התנדבות לקהילה".
בקיצור - שלא יעבדו עליכם....
עשו כזה טררם ופרסומים על העניין בשביל לדעת שמדובר על אירוע פנימי של החברה. נתנו לאנשים לצפות ולבנות על זה סתם.
היה ראוי אם היו משקיעים את התקציב לשיפורים אצלהם קודם כל, בתור החברה הידועה בציבור כבעלת השירות הבעייתי ביותר מבין כל השלושה (או ארבעה), מאשר לנסות להסיח את דעת הציבור על הבעיתיות שלהם. קיצור - נמוך.
ואם כדאי לדייק - זוהי לא התנדבות, שכן התנדבות אינה נושאת שכרה בצידה. ופה יש אקט של שידול וניצול ציני של בני נוער על מנת לפרסם את עצמם באיצטלה של "התנדבות לקהילה".
בקיצור - שלא יעבדו עליכם....
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
נראה לי שיש לך בטן מלאה על אורנג'. בכל דבר אפשר למצוא את העניין השלילי שלו אבל חשוב לעתים לדעת גם לקבל דברים חיוביים.roypeles כתב:זה ממש, אבל ממש לא יפה מאוד.....
בקיצור - שלא יעבדו עליכם.......
אף אחד לא משלה את עצמו. אורנג' היא לא עמותה, היא לא גוף פילנטרופי וכן, אני אפילו אלחש שאף אחד לא ישמע - אורנג' קיימים בשביל הרווח ולא בשביל משהו אחר. וכן, ברור שגם כאן ייגזר קופון של החברה בדמות של יחסי ציבור טובים ותדמית של החברה כחברה שגם עוזרת לקהילה.
אבל לא צריך להרחיק לכת יותר מידי ואפשר לקבל (לא חייבים, כל אחד ודעתו) את הפרוייקט בצורה חיובית גם אם יש לו פנים שליליים מינוריים.
לדעתי הפרוייקט, בתקווה שגם יצליח, הוא פרוייקט חשוב וראוי, כאחד שרואה כיצד הנוער חושב על עצמו ראשית ועל הקהילה אחר כך, כדאי גם לתת לו אפשרות אחרת, גם אם זה בחסות חברה סלולרית (רחמנא ליצלן) ואם יהיה אחוז קטן של בני נוער שירצו להמשיך להתנדב, אני אישית מוכן לשלם את המחיר של "נחשפתי לתרגיל יחצני".
לגבי "שכר ההתנדבות" - אורנג' לא המציאה את הגלגל. כמעט כולם עושים זאת, החל מערבי התרמה בהם אתה קונה מקום בשולחן לארוחה (הנה קיבלת תמורה לתרומה) וכלה בימי התרמה טלפוניים, גם בחו"ל, שבהם תורם מקבל תשורה כלשהי.
אפשר לראות את זה כמתנת הוקרה.
אין באמור לעיל כדי לשכנע שדעתי היא הקובעת. דעתי היא דעתי בלבד, למרות שגם את הנימוקים שלך אני מבין, אולם לא מסכים שהם קריטיים עבור המטרה של הפרויקט.
אלו שני הסנט שלי.
אלי חבוש
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
היי אלי
דווקא אין לי בטן מלאה עליהם ספציפית, ולמרות שיש לי קו פעיל שלהם איפשהו, אין לי כל אינטרקציה איתם...
אודה כן, כי רציתי מאוד ללכת למופע והרגשתי אכזבה רבה מזה שחסמו את כניסתי אליו. (סוג של סלקציה... כמו במועדונים).
אתה צודק, לא הייתי צריך להרחיק יותר מדי....
אני מסכים עם דבריך שיכול להיות שיש לזה פן חיובי, אבל צריך לזכור שיש הבדל בין תרומה לבין התנדבות. כי אם היו רוצים שזו תהיה תמורה, היו יכולים להעביר את כל סך הכנסות המופע לתרומה וצדקה.
לגבי התנדבות של בני נוער, למיטב ידיעתי, בבתי הספר יש פרוייקט מחוייבות אישית, אשר הינה בגדר חובה לכל תלמיד, וכבר שם הוא מקבל את החשיפה לעבודת התנדבות בצורה רחבה יותר, ואולי אף יעילה יותר.
כאמור, גם אין באמור לעיל כדי לשכנע שדעתי היא הקובעת, אלה סוג של דיון ציבורי בעניין הזה...
ברוח חיובית ובאנרגיות חיוביות...
דווקא אין לי בטן מלאה עליהם ספציפית, ולמרות שיש לי קו פעיל שלהם איפשהו, אין לי כל אינטרקציה איתם...
אודה כן, כי רציתי מאוד ללכת למופע והרגשתי אכזבה רבה מזה שחסמו את כניסתי אליו. (סוג של סלקציה... כמו במועדונים).
אתה צודק, לא הייתי צריך להרחיק יותר מדי....
אני מסכים עם דבריך שיכול להיות שיש לזה פן חיובי, אבל צריך לזכור שיש הבדל בין תרומה לבין התנדבות. כי אם היו רוצים שזו תהיה תמורה, היו יכולים להעביר את כל סך הכנסות המופע לתרומה וצדקה.
לגבי התנדבות של בני נוער, למיטב ידיעתי, בבתי הספר יש פרוייקט מחוייבות אישית, אשר הינה בגדר חובה לכל תלמיד, וכבר שם הוא מקבל את החשיפה לעבודת התנדבות בצורה רחבה יותר, ואולי אף יעילה יותר.
כאמור, גם אין באמור לעיל כדי לשכנע שדעתי היא הקובעת, אלה סוג של דיון ציבורי בעניין הזה...
ברוח חיובית ובאנרגיות חיוביות...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כל הכבוד - יוזמה מעניינת - אפשר גם להבין את ההגבלה לגיל.
מה שכן - לא הבנתי - מי אמר שההופעה לא לכולם?
מה שכן - לא הבנתי - מי אמר שההופעה לא לכולם?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים