רוצים הופעה של RIHANNA? תתנדבו!

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3321
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

חברת אורנג´ מציגה פרוייקט ייחודי ומעניין הקושר מוסיקה, בהתנדבות ונתינה. רוצים לראות הופעה של RIHANNA בחינם? אין בעיה, תתנדבו לאחת מהפעילויות ותתרמו לקהילה.

למאמר

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #2 

(Y)
יפה מאד, זה חידוש מרענן.

theone
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #3 

רק חבל שכל מי שיהיה בהופעה יהיו בעלי תפקידים בעמותות אלו. :(

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #4 

theone כתב:רק חבל שכל מי שיהיה בהופעה יהיו בעלי תפקידים בעמותות אלו. :(
...
בכל הופעה גדולה, אירוע גדול ושאר ירקות יש את הפרוטקציונרים הללו שמגיעים על תקן VIP, אין מה לעשות.
מה שכן צריך להסתכל על הצד החיובי של העניין שהוא, כמו שצויין במאמר, החשיפה של אותם נערים ונערות לעבודות התנדבותיות וגופים התנדבותיים, מספיק שאחוז קטן מהם ימשיך בתרומה לאותם גופים, אם בזמן ואם באמצעים אחרים, והמטרה הושגה.

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6605
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

לדעתי רעיון ממש יפה ומבורך (Y)

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #6 

אני לא סובל את הזמרת הזאת אבל ח"ח על הרעיון (Y)
Need more cowbell

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #7 

זה ממש, אבל ממש לא יפה מאוד.....
ההתנדבות היא רק עד גיל 26.
עשו כזה טררם ופרסומים על העניין בשביל לדעת שמדובר על אירוע פנימי של החברה. נתנו לאנשים לצפות ולבנות על זה סתם.

בקיצור - בוז לאורנג'. לא במקום
היה ראוי אם היו משקיעים את התקציב לשיפורים אצלהם קודם כל, בתור החברה הידועה בציבור כבעלת השירות הבעייתי ביותר מבין כל השלושה (או ארבעה), מאשר לנסות להסיח את דעת הציבור על הבעיתיות שלהם. קיצור - נמוך.

ואם כדאי לדייק - זוהי לא התנדבות, שכן התנדבות אינה נושאת שכרה בצידה. ופה יש אקט של שידול וניצול ציני של בני נוער על מנת לפרסם את עצמם באיצטלה של "התנדבות לקהילה".
בקיצור - שלא יעבדו עליכם....

zviwr
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1647
שם מלא: צבי וורובל
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #8 

רעיון יפה מאד לעידוד רוח ההתנדבות
צבי וורובל

EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3321
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #9 

roypeles כתב:זה ממש, אבל ממש לא יפה מאוד.....
ההתנדבות היא רק עד גיל 26.
עשו כזה טררם ופרסומים על העניין בשביל לדעת שמדובר על אירוע פנימי של החברה. נתנו לאנשים לצפות ולבנות על זה סתם.

בקיצור - בוז לאורנג'. לא במקום
היה ראוי אם היו משקיעים את התקציב לשיפורים אצלהם קודם כל, בתור החברה הידועה בציבור כבעלת השירות הבעייתי ביותר מבין כל השלושה (או ארבעה), מאשר לנסות להסיח את דעת הציבור על הבעיתיות שלהם. קיצור - נמוך.

ואם כדאי לדייק - זוהי לא התנדבות, שכן התנדבות אינה נושאת שכרה בצידה. ופה יש אקט של שידול וניצול ציני של בני נוער על מנת לפרסם את עצמם באיצטלה של "התנדבות לקהילה".
בקיצור - שלא יעבדו עליכם....
...
נראה לי שיש לך בטן מלאה על אורנג'. בכל דבר אפשר למצוא את העניין השלילי שלו אבל חשוב לעתים לדעת גם לקבל דברים חיוביים.
אף אחד לא משלה את עצמו. אורנג' היא לא עמותה, היא לא גוף פילנטרופי וכן, אני אפילו אלחש שאף אחד לא ישמע - אורנג' קיימים בשביל הרווח ולא בשביל משהו אחר. וכן, ברור שגם כאן ייגזר קופון של החברה בדמות של יחסי ציבור טובים ותדמית של החברה כחברה שגם עוזרת לקהילה.
אבל לא צריך להרחיק לכת יותר מידי ואפשר לקבל (לא חייבים, כל אחד ודעתו) את הפרוייקט בצורה חיובית גם אם יש לו פנים שליליים מינוריים.
לדעתי הפרוייקט, בתקווה שגם יצליח, הוא פרוייקט חשוב וראוי, כאחד שרואה כיצד הנוער חושב על עצמו ראשית ועל הקהילה אחר כך, כדאי גם לתת לו אפשרות אחרת, גם אם זה בחסות חברה סלולרית (רחמנא ליצלן) ואם יהיה אחוז קטן של בני נוער שירצו להמשיך להתנדב, אני אישית מוכן לשלם את המחיר של "נחשפתי לתרגיל יחצני".
לגבי "שכר ההתנדבות" - אורנג' לא המציאה את הגלגל. כמעט כולם עושים זאת, החל מערבי התרמה בהם אתה קונה מקום בשולחן לארוחה (הנה קיבלת תמורה לתרומה) וכלה בימי התרמה טלפוניים, גם בחו"ל, שבהם תורם מקבל תשורה כלשהי.
אפשר לראות את זה כמתנת הוקרה.

אין באמור לעיל כדי לשכנע שדעתי היא הקובעת. דעתי היא דעתי בלבד, למרות שגם את הנימוקים שלך אני מבין, אולם לא מסכים שהם קריטיים עבור המטרה של הפרויקט.

אלו שני הסנט שלי.
אלי חבוש

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #10 

היי אלי :)

דווקא אין לי בטן מלאה עליהם ספציפית, ולמרות שיש לי קו פעיל שלהם איפשהו, אין לי כל אינטרקציה איתם...
אודה כן, כי רציתי מאוד ללכת למופע והרגשתי אכזבה רבה מזה שחסמו את כניסתי אליו. (סוג של סלקציה... כמו במועדונים).

אתה צודק, לא הייתי צריך להרחיק יותר מדי....
אני מסכים עם דבריך שיכול להיות שיש לזה פן חיובי, אבל צריך לזכור שיש הבדל בין תרומה לבין התנדבות. כי אם היו רוצים שזו תהיה תמורה, היו יכולים להעביר את כל סך הכנסות המופע לתרומה וצדקה.
לגבי התנדבות של בני נוער, למיטב ידיעתי, בבתי הספר יש פרוייקט מחוייבות אישית, אשר הינה בגדר חובה לכל תלמיד, וכבר שם הוא מקבל את החשיפה לעבודת התנדבות בצורה רחבה יותר, ואולי אף יעילה יותר.

כאמור, גם אין באמור לעיל כדי לשכנע שדעתי היא הקובעת, אלה סוג של דיון ציבורי בעניין הזה...
ברוח חיובית ובאנרגיות חיוביות...

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #11 

כל הכבוד - יוזמה מעניינת - אפשר גם להבין את ההגבלה לגיל.

מה שכן - לא הבנתי - מי אמר שההופעה לא לכולם?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #12 

הרעיון והיוזמה מעולים...

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”