עד לא מזמן הייתי בחיפוש די נרחב לפרה פרוססור לקולנוע בייתי שיחליף את הפרה פרוססור הפנומנלי של סוני דגם TA-E9000ES .
לפני כחודש רכשתי את הפיוניר LX-70 .
למעשה הוא היה די איכותי והייתי די מרוצה ממנו בעיקר בשמיעת אודיו דו ערוצי .
אין ספק שה 70 עושה את העבודה שלו בתור פרה פשוט מעולה ...
לאחר כמה ימים קרתה תקלה ב-70 . ומבחינה אישית לא הרגשתי נוח להכניס מכשיר בין כמה ימים למעבדת תיקונים .
לאחר כמה ימים בחיפוש של מחליף ל 70 שדי קשה כבר להשיג אותו ...
החלטתי להתקדם לכיוון של ה -81 . למרות כל מה שנכתב עליו שהוא מעט מתכתי ויש לו בעיה בצורת ההגברה שלו .
אז נתחיל .מיכולת הכיול שלו והגרפיקה המצויינת שלו . קל יותר לכייל את ה81 וגם נוח יותר . מאשר את ה 70 .
איכות הפיענוח שלו ברב ערוצי פשוט פנומנלית אורירית וחדה יותר מאשר ה 70 . וזה מורגש הייטב .
יש לציין שיכול להיות שהוא מותאם טוב יותר לסט הרמקולים שלי . סידרת ה XTI-100 של JBL .
איכות הפיענוח שלו ברב ערוצי כל כך איכותית שהוא אינו מאבד פרטים בדרך . ורמת ההפרדה שלו בין הקדמיים והאחוריים פשוט מושלמת ..
עכשיו הגענו לאיכות האודיו שלו בדו ערוצי . הרי ה 70 פשוט פנטסטי בדו ערוצי .
לדעתי ה 81 די טוב .
ואני מדגיש שאני עובד עם פאוור חיצוני של 5 ערוצים סופר איכותי של סוני סידרת ה TA-N9000ES .
לכן האיכות שלו בדו ערוצי די טובה. הוא מגיע לגבוהים טובים יותר מה 70 . אבל הנמוכים שלו פחות טובים .
מורגש שיכולת הבמה שלו אינה טובה כמו של ה 70 . וכאן יש לי מעט אכזבה .
יכולת עיבוד התמונה של ה 81 טובה מאוד ...
ואין ספק שהיא טובה יותר מיכולת עיבוד התמונה של ה 70 .
איכות השלט .
כאן יש הבדל די ברור לטובת ה 81 . השלט ברור איכותי ומפואר . . די דומה בעיצוב לשלט של הפיוניר קורו שברשותי .
לסיכום ......
יכולת הפיענוח של 81 ברב ערוצי מאוד איכותית . וזה כולל את כל הפורמטים החדשים והישנים .
יכולת הפיענוח שלה-81 בדו ערוצי די טובה . ושוב אני מדגיש שלו בחנתי אותו בתור רסיבר . רק כפרה פרוססור.
איכות הבניה והעיצוב.
אין ספק שמדובר באיכות בנייה די איכותית ומרשימה.
עדיין לא פגשתי רסיבר שהמכסה העליון שלו סגור עם למעלה מ 20 ברגים די מרשים ..
חזית המכשיר חלקה ללא שום מיתוג . בתוספת של עוד 1.5 ס"מ בגובהה ה -81 נראה רסיבר מרשים ובעל נוכחות די בולטת .
הרכישה התבצעה בעולם הדיגיטלי ברמת השרון אצל עמיחי ...
יום טוב לכולם .