הזמנתי LOGITECH G27 וצריך משחק לשדך אליו + מעמד
שלום לכולם. הזמנתי מחו"ל את ההגה נ"ל
ואני צריך המלצה למשחק שתומך בכל הפיצ'רים של ההגה הזה.
כמו כן אחרי ההזמנה פתאום התחלתי לחשוב על מה בדיוק אני מתכוון לשים אותו, ואין לי ממש תשובה.
המלצות למעמד לכל הקונסטרוקציה יתקבלו בברכה.
תודה לעונים
ואני צריך המלצה למשחק שתומך בכל הפיצ'רים של ההגה הזה.
כמו כן אחרי ההזמנה פתאום התחלתי לחשוב על מה בדיוק אני מתכוון לשים אותו, ואין לי ממש תשובה.
המלצות למעמד לכל הקונסטרוקציה יתקבלו בברכה.
תודה לעונים
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
קודם כל - מזל טוב. עשית רכישה מצויינת, אח שלי קנה לפני מספר חודשים וזה פשוט מעולה.
דבר שני - לא ציינת לאיזה מערכת אתה רוצה לחבר אותו - ל-PS3 או ל-PC? ואם זה PC - האם יש לך מחשב יחסית חדש?
נניח שזה ל-PC (ל-PS3 התשובה מאוד קצרה), המשחקים המומלצים הם:
rFactor
GTR Evolution
LFS
אל תתקרב למשחקים כמו DIRT, NFS, GRID אלו הם משחקים ולא סימולטורים
לגבי מעמד - תלוי כמה מקום וכסף יש לך. אם אין לך הרבה מקום (ולא הרבה כסף לבזבז) אז אחת האופציות היא www.wheelstandpro.com (יש עוד סוגים דומים צריך רק לחפש)
אם יש לך מקום וכסף (מאות בודדות של דולרים לא כולל משלוח) - אז יש הרבה אופציות - שוב, צריך לחפש...
לעומת זאת, לי יש 2 שאלות אליך:
1) כמה עלה לך? האם הזמנת במשלוח או שמישהו מביא לך?
2) קצת מוזר לי שמישהו קונה כזה הגה יקר ולא מכיר עדיין את התחום... האם כבר שיחקת בסימולטורים?
דבר שני - לא ציינת לאיזה מערכת אתה רוצה לחבר אותו - ל-PS3 או ל-PC? ואם זה PC - האם יש לך מחשב יחסית חדש?
נניח שזה ל-PC (ל-PS3 התשובה מאוד קצרה), המשחקים המומלצים הם:
rFactor
GTR Evolution
LFS
אל תתקרב למשחקים כמו DIRT, NFS, GRID אלו הם משחקים ולא סימולטורים
לגבי מעמד - תלוי כמה מקום וכסף יש לך. אם אין לך הרבה מקום (ולא הרבה כסף לבזבז) אז אחת האופציות היא www.wheelstandpro.com (יש עוד סוגים דומים צריך רק לחפש)
אם יש לך מקום וכסף (מאות בודדות של דולרים לא כולל משלוח) - אז יש הרבה אופציות - שוב, צריך לחפש...
לעומת זאת, לי יש 2 שאלות אליך:
1) כמה עלה לך? האם הזמנת במשלוח או שמישהו מביא לך?
2) קצת מוזר לי שמישהו קונה כזה הגה יקר ולא מכיר עדיין את התחום... האם כבר שיחקת בסימולטורים?
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
וואלה... שכחתי לשאול איזה מערכת 
יוסי, חולק עליך לגבי Dirt 2, זה נכון שהוא לא סימולטור במלוא מובן המילה אבל הוא מאוד כיפי והוא בהחלט סימולטורי מספיק
גם סוגי המרוצים והרכבים פשוט תענוג, מאוד מעניין שם
ניסית אותו כבר ?
יוסי, חולק עליך לגבי Dirt 2, זה נכון שהוא לא סימולטור במלוא מובן המילה אבל הוא מאוד כיפי והוא בהחלט סימולטורי מספיק
ניסית אותו כבר ?
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

.שבלול כתב:וואלה... שכחתי לשאול איזה מערכת
ניסית אותו כבר ?...
ת'אמת - ניסיתי אותו קצת בדמו ב-PS3. לא ניסיתי להתעמק בו מכיוון שאני לא מת על ראלי, אבל עכשיו בהמלצתך אני אנסה שוב את הדמו.
יש לך אותו ב-PC או ב-PS3?
יש לך הגה?
אז ככה:
מיועד ל PS3.
האמת היא שלפני דיי הרבה שנים דווקא שיחקתי בסימולטורים של מרוצים (אני מאמין שהם השתכללו באופן משמעותי).
את ההגה קיבלתי מתנה (רק את ההזמנה אני ביצעתי).
אני באמת מתעניין בסימולטורים יותר מאשר "משחקים" וגם עד כמה שידוע לי לא כל המשחקים תומכים בכל הפדלים של ההגה.
ומכיוון שעדיין לא יצא GT5 אני מחפש חלופות.
העלות (משוערת כי עדיין לא קיבלתי) כולל משלוח ומיסים בסביבות 1600 ש"ח.
ראיתי את המעמד באתר והעלות היא 200$ לפני מיסים (כלומר מעל ל 1000 ש"ח.)
אני מחפש משהו יותר צנוע (במחיר) ואם יש אפשרות לקנות בארץ אז עדיף.
מיועד ל PS3.
האמת היא שלפני דיי הרבה שנים דווקא שיחקתי בסימולטורים של מרוצים (אני מאמין שהם השתכללו באופן משמעותי).
את ההגה קיבלתי מתנה (רק את ההזמנה אני ביצעתי).
אני באמת מתעניין בסימולטורים יותר מאשר "משחקים" וגם עד כמה שידוע לי לא כל המשחקים תומכים בכל הפדלים של ההגה.
ומכיוון שעדיין לא יצא GT5 אני מחפש חלופות.
העלות (משוערת כי עדיין לא קיבלתי) כולל משלוח ומיסים בסביבות 1600 ש"ח.
ראיתי את המעמד באתר והעלות היא 200$ לפני מיסים (כלומר מעל ל 1000 ש"ח.)
אני מחפש משהו יותר צנוע (במחיר) ואם יש אפשרות לקנות בארץ אז עדיף.
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

אהההה PS3 - למה לא אמרת קודם.....
לגבי משחק (חלופי...) - בסגנון הסימולטורים:
יש את F1CE (יצא לפני כשנתיים) והוא נחמד מאוד - קניתי משומש ב-50ש"ח
יש Ferrari Challenge - לא שיחקתי אבל אומרים שגם הוא נחמד - כדאי גם לנסות להשיג יד 2
וכמובן יש את GT5P - שזה כמובן לא GT5 שכולנו מחכים/מצפים לו, אבל זה יכול להחזיק אותך טוב למספר חודשים - יש לעשות כל הevents אח"כ עד שתקנה את כל המכוניות ויש כמובן אונליין - לא משובח/משוכלל כמו המשחקים של היום (אין חדרים פרטיים) אבל אחלה. גם אפשר להשיג מיד 2 ב-80 ש"ח בערך.
בתחום הארקייד/ראלי - יש dirt 2 (שבלול ממליץ), grid , NFS, Burnout paradise, ובטח ויש עוד איזה אחד שאני לא זוכר...
אף אחד מהם לא ממש חדש ולכן הייתי ממליץ לנסות להשיג מיד שנייה.
בטח "המחליפים" שלהם יגיעו לקראת סוף השנה, אני כבר יודע ש-F1 2010 אמור להיות מוכרז בשבוע הבא.
לגבי מעמד - אני כרגע משתמש במשהו שבניתי לבד - לקחתי שולחן מחשב כזה של פעם (אלה עם המגירה לקייבורד ומקום בצד ימין למחשב עצמו) ועם ג'קסאו (או ג'קסון....) הקטנתי אותו מכיוונים שונים למימדים שרציתי (גובה+רוחב). אני מתכנן לבנות משהו פשוט כנראה מאלומיניום, אבל יותר מאוחר...
לגבי משחק (חלופי...) - בסגנון הסימולטורים:
יש את F1CE (יצא לפני כשנתיים) והוא נחמד מאוד - קניתי משומש ב-50ש"ח
יש Ferrari Challenge - לא שיחקתי אבל אומרים שגם הוא נחמד - כדאי גם לנסות להשיג יד 2
וכמובן יש את GT5P - שזה כמובן לא GT5 שכולנו מחכים/מצפים לו, אבל זה יכול להחזיק אותך טוב למספר חודשים - יש לעשות כל הevents אח"כ עד שתקנה את כל המכוניות ויש כמובן אונליין - לא משובח/משוכלל כמו המשחקים של היום (אין חדרים פרטיים) אבל אחלה. גם אפשר להשיג מיד 2 ב-80 ש"ח בערך.
בתחום הארקייד/ראלי - יש dirt 2 (שבלול ממליץ), grid , NFS, Burnout paradise, ובטח ויש עוד איזה אחד שאני לא זוכר...
אף אחד מהם לא ממש חדש ולכן הייתי ממליץ לנסות להשיג מיד שנייה.
בטח "המחליפים" שלהם יגיעו לקראת סוף השנה, אני כבר יודע ש-F1 2010 אמור להיות מוכרז בשבוע הבא.
לגבי מעמד - אני כרגע משתמש במשהו שבניתי לבד - לקחתי שולחן מחשב כזה של פעם (אלה עם המגירה לקייבורד ומקום בצד ימין למחשב עצמו) ועם ג'קסאו (או ג'קסון....) הקטנתי אותו מכיוונים שונים למימדים שרציתי (גובה+רוחב). אני מתכנן לבנות משהו פשוט כנראה מאלומיניום, אבל יותר מאוחר...
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
תבנה לבד מעמד מרגלי חמור כמו זה:
http://users.tpg.com.au/adsl5sc0//gt5p.jpg
בזמנו חיפשתי להשיג רגלי חמור כאלה ולא ממש מצאתי משהו שמתאים - רב רגליי החמור שמצאתי התאימו לשולחן ולא לסתם קורה אבל אפשר לחפש יותר טוב ממני. היום גם יש באיקאה מבחר יותר גדול: http://www.ikea.co.il/category/VIKA2
אתה יכול לבקש מנגר לבנות לך משהו כזה וגם גם הלכתי לבית מלאכה שמתעסק במתכות (פחחות/פרזול וכו') ונתנו לי הצעת מחיר של 300 ש"ח.
בסוף החלטתי ללכת על משהו מתקפל... כל עוד אתה לא רוצה משהו מתקפל תוכל למצוא פתרונות זולים וטובים יותר אבל תצטרך כנראה או לעבוד קצת או ללכת לכמה מקומות/בתי מלאכה
יוסי, את המרוצי ראלי הקלאסיים עצמם אני פחות אוהב (מסלול צר, מאוד קשה ואין מקום לטעויות... אני גם לא ממש מצליח להשתמש בהוראות של הנווט כמו שצריך), אבל יש משאיות קטנות ו Dune buggy במסלולים חוליים שזה כיף נורא ויש עוד משהו שאני מאוד אוהב שזה מרוץ שבוא אתה צריך להתנגש ולשבור מכשולים קטנים לאורך המסלול כדי לקבל עוד כמה שניות, זה נורא מאמן לנהיגה טובה
מתעצל לחפש לך יוטיוב עכשיו אבל אם אשחק אחרכך אבדוק איך קוראים לך ... צריך לראות כדי להבין
אני משחק (מעט) על PC עם G25, לצערי אני לא טוב במיוחד... זה דורש המון השקעה להגיע לרמה סבירה ואני די עצלן
http://users.tpg.com.au/adsl5sc0//gt5p.jpg
בזמנו חיפשתי להשיג רגלי חמור כאלה ולא ממש מצאתי משהו שמתאים - רב רגליי החמור שמצאתי התאימו לשולחן ולא לסתם קורה אבל אפשר לחפש יותר טוב ממני. היום גם יש באיקאה מבחר יותר גדול: http://www.ikea.co.il/category/VIKA2
אתה יכול לבקש מנגר לבנות לך משהו כזה וגם גם הלכתי לבית מלאכה שמתעסק במתכות (פחחות/פרזול וכו') ונתנו לי הצעת מחיר של 300 ש"ח.
בסוף החלטתי ללכת על משהו מתקפל... כל עוד אתה לא רוצה משהו מתקפל תוכל למצוא פתרונות זולים וטובים יותר אבל תצטרך כנראה או לעבוד קצת או ללכת לכמה מקומות/בתי מלאכה
יוסי, את המרוצי ראלי הקלאסיים עצמם אני פחות אוהב (מסלול צר, מאוד קשה ואין מקום לטעויות... אני גם לא ממש מצליח להשתמש בהוראות של הנווט כמו שצריך), אבל יש משאיות קטנות ו Dune buggy במסלולים חוליים שזה כיף נורא ויש עוד משהו שאני מאוד אוהב שזה מרוץ שבוא אתה צריך להתנגש ולשבור מכשולים קטנים לאורך המסלול כדי לקבל עוד כמה שניות, זה נורא מאמן לנהיגה טובה
מתעצל לחפש לך יוטיוב עכשיו אבל אם אשחק אחרכך אבדוק איך קוראים לך ... צריך לראות כדי להבין
אני משחק (מעט) על PC עם G25, לצערי אני לא טוב במיוחד... זה דורש המון השקעה להגיע לרמה סבירה ואני די עצלן
לבנות משהו באמת יכול לבוא בחשבון.
עניין החמורים לא ממש מתאים לי, גם מבחינת מקום וגם מבחינת הישיבה הגבוהה מידי/זקופה מידי לטעמי.
ראיתי באמזון את זה http://www.amazon.com/gp/product/B002V3 ... d_i=507846
מעניין אם אפשר לבנות משהו בסגנון?
עניין החמורים לא ממש מתאים לי, גם מבחינת מקום וגם מבחינת הישיבה הגבוהה מידי/זקופה מידי לטעמי.
ראיתי באמזון את זה http://www.amazon.com/gp/product/B002V3 ... d_i=507846
מעניין אם אפשר לבנות משהו בסגנון?
הדגם משנה ? עולה 25,000$
עוד פרטים:
[/url]http://www.engadget.com/2010/03/10/moti ... -fund/[url]
אני לא ממש מבין מה סימולטורי בזה , התנועה בציר ה ROLL מתאימה לאופנוע ולא למכונית.. גם בציר ה PITCH עושה רושם שהוא מוטה אחורה ברגע של מישור
אבל ברור שהייתי רוצה כזה
עוד פרטים:
[/url]http://www.engadget.com/2010/03/10/moti ... -fund/[url]
אני לא ממש מבין מה סימולטורי בזה , התנועה בציר ה ROLL מתאימה לאופנוע ולא למכונית.. גם בציר ה PITCH עושה רושם שהוא מוטה אחורה ברגע של מישור
אבל ברור שהייתי רוצה כזה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
הוא מוטה אחורה בתאוצה כדי להדביק אותך לכיסא - משתמשים בכוח המשיכה כדי ליצור אשלייה של תאוצה.
אותו הדבר עבור תאוטה - הסימולטור מטה קדימה כדי לזרוק אותך מהכסא. אותו העקרון בסיבובים.
המגבלה - כוח המשיכה יכול לדמות מקסימום 1g כאשר בפועל משיגים פחות מכך.
במציאות, בנהיגת פורמולה 1 לדוגמא, מגיעים לכוחות גבוהים בהרבה.
אבל מעט במקרה הזה עדיפים בהרבה על כלום.
אם כל הסימולטור הזה היה יושב בתוך איזה קפסולה או מעטפת בד שחורה שמבודדת את ה"נהג" מהחדר כך שלא ייראה
שהוא בעצם עולה, יורד ומסתובב (יכול גם לעשות כאב ראש לא קטן..) זה היה משיג אפקט הרבה יותר משכנע.
אותו הדבר עבור תאוטה - הסימולטור מטה קדימה כדי לזרוק אותך מהכסא. אותו העקרון בסיבובים.
המגבלה - כוח המשיכה יכול לדמות מקסימום 1g כאשר בפועל משיגים פחות מכך.
במציאות, בנהיגת פורמולה 1 לדוגמא, מגיעים לכוחות גבוהים בהרבה.
אבל מעט במקרה הזה עדיפים בהרבה על כלום.
אם כל הסימולטור הזה היה יושב בתוך איזה קפסולה או מעטפת בד שחורה שמבודדת את ה"נהג" מהחדר כך שלא ייראה
שהוא בעצם עולה, יורד ומסתובב (יכול גם לעשות כאב ראש לא קטן..) זה היה משיג אפקט הרבה יותר משכנע.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
jacko מעבר לדבריך הנכונים - אפשר לשער שמי שרוכש, אכן מקבל איזה מארז. וגם אם לא, מי שיכול להרשות לעצמו לרכוש סימולטור ב-25K$ - יכול גם לבקש/לבנות לעצמו מארז ככל העולה על רוחו
- DMaster
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 130
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני קניתי ל G25 עגלה כזאת עם גלגלים ננעלים שמתאימה בול. בתחתית של העגלה יש גם משטח כזה שאפשר להניח עליו את הדוושות. עולה 160 שקל באייס אני חושב.. אבל לא יודע אם ממשיכים להביא את זה כי כשאני קניתי ברוב הסניפים הפסיקו להביא. אם תרצה תמונה אני אעלה את שלי.