תיקון תריס חשמלי
-
sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
מישהו יכול להמליץ על בעל מקצועי אמין ולא שוחט לתיקון תריס חשמלי?
אזור המרכז - תל אביב
המנוע משמיע קולות
אבל המוט לא מסתובב
אני מתמחה עד רמת חיבור השלבים למוט
מעבר לנקודה הזו אני מעביר סמכויות
אזור המרכז - תל אביב
המנוע משמיע קולות
אבל המוט לא מסתובב
אני מתמחה עד רמת חיבור השלבים למוט
מעבר לנקודה הזו אני מעביר סמכויות
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
היה לי אותו סיפור לפני חודש הגיע הטכנאי הסתכל הסתכל ואמר שהתקלקל וצריך להחליף מנוע
אני לא חותם לך שהמנוע הלך אבל מה לעשות ? אני לא מצאתי טכנאי שיבוא -יפרק-יתקן- וירכיב מחדש את המנוע
אם תחליט להחליף מנוע תכין משהו בסביבות 1500 ש"ח תלוי במשקל התריס
אני לא חותם לך שהמנוע הלך אבל מה לעשות ? אני לא מצאתי טכנאי שיבוא -יפרק-יתקן- וירכיב מחדש את המנוע
אם תחליט להחליף מנוע תכין משהו בסביבות 1500 ש"ח תלוי במשקל התריס
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
רגע,אז אני רוצה להבין :אתה מחפש בעל מקצוע להחליף את המנוע?
אני לא חושב שזה בעיה גדולה ואני יכול לתת לך שמות של שניים שעבדו אצלי בשתי הזדמנויות שונות (מה לעשות ?בית מרובה מנועים)
בכללי בארץ יש שתי חברות מנועים פעילות ג'ילי וסומפי .מנסיוני סומפי נותן 5 שנים אחריות אבל לא לגמרי ברור מה פרושה של האחריות ,האם להביא את התריס לביקור בית ?
בכל אופן אם אתה רוצה אתן לך שניים שעובדים יפה
אני לא חושב שזה בעיה גדולה ואני יכול לתת לך שמות של שניים שעבדו אצלי בשתי הזדמנויות שונות (מה לעשות ?בית מרובה מנועים)
בכללי בארץ יש שתי חברות מנועים פעילות ג'ילי וסומפי .מנסיוני סומפי נותן 5 שנים אחריות אבל לא לגמרי ברור מה פרושה של האחריות ,האם להביא את התריס לביקור בית ?
בכל אופן אם אתה רוצה אתן לך שניים שעובדים יפה
-
sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אקיי,
נתצנו לי שםשל מישהו
ניסה לתת לי הסבר טלפוני כי חשב שאולי זו תקלה קטנה ונוכל לוותר על שירותיו
לא הלך
וכנראה אכן המנוע
אז מנוע ג'ולי עם 5 שנות אחריות לתריס כבד יחסית רוחב 180 וגובה 240 של מתכת
1400 ש"ח
כיף לי
נתצנו לי שםשל מישהו
ניסה לתת לי הסבר טלפוני כי חשב שאולי זו תקלה קטנה ונוכל לוותר על שירותיו
לא הלך
וכנראה אכן המנוע
אז מנוע ג'ולי עם 5 שנות אחריות לתריס כבד יחסית רוחב 180 וגובה 240 של מתכת
1400 ש"ח
כיף לי
העם דורש..... כל מיני דברים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לצערי אם זה לא נתק בחוטים שמחזיקים את התריס למנוע, זה בד"כ המנוע החשמלי שהולך.
תבינו - כל מה שיש בתריס חשמלי זה מנוע ומתג עם שני חוטים. הסיכוי שהמתג הלך הוא אפסי. אם משהו הולך, זה לרוב המנוע.
לתקן אותו לרוב לא כדאי כי זה בד"כ או קצר (בגלל אבק וחום) או נתק (בגלל אבק וחום שגרמו לאחד החוטים במנוע להשרף) ולמצוא את נקודת הנתק זה סוג של "מחט בערמת שחת".
זה דעתי.
תבינו - כל מה שיש בתריס חשמלי זה מנוע ומתג עם שני חוטים. הסיכוי שהמתג הלך הוא אפסי. אם משהו הולך, זה לרוב המנוע.
לתקן אותו לרוב לא כדאי כי זה בד"כ או קצר (בגלל אבק וחום) או נתק (בגלל אבק וחום שגרמו לאחד החוטים במנוע להשרף) ולמצוא את נקודת הנתק זה סוג של "מחט בערמת שחת".
זה דעתי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
שלום לך.
איזה סוג של רעש אתה שמע? אם זה זמזום, זה המנוע. אם זה מנוע אולי הוא עדיין בתחום האחריות. (5 שנים)
יש עוד אפשרות:
המנוע נמצע בתוך ציר (וואל) ובקצה המנוע (מרחק של כ50 CM) יש חלק משושה שמסתובב בתוך הציר (שהוא גם משושה) שתפקידו לסובב את הציר עצמו. יכול להיות שהציר באותה נקודה התרחב עם הזמן ואז המנוע עובד על ריק. מה שצריך זה להבריג 3 ברגים באותה נקודה מסביב לציר, וזהו.
בברכה, אורי. עוסק בתחום
איזה סוג של רעש אתה שמע? אם זה זמזום, זה המנוע. אם זה מנוע אולי הוא עדיין בתחום האחריות. (5 שנים)
יש עוד אפשרות:
המנוע נמצע בתוך ציר (וואל) ובקצה המנוע (מרחק של כ50 CM) יש חלק משושה שמסתובב בתוך הציר (שהוא גם משושה) שתפקידו לסובב את הציר עצמו. יכול להיות שהציר באותה נקודה התרחב עם הזמן ואז המנוע עובד על ריק. מה שצריך זה להבריג 3 ברגים באותה נקודה מסביב לציר, וזהו.
בברכה, אורי. עוסק בתחום
- yehuda-k
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 0
·שלוםarik35 כתב:טוב כנראה שבאזור המרכז, המחירים אחרים... קיבלתי הצעת מחיר לתריס באותו גודל, מנוע איטלקי (לא סיני) עם 7 שנות אחריות , מנוע-550 שקל והתקנה 150 .. סה"כ 700 ש"ח....
אני לא יכול לשלוח הודעה פרטית, ולכן כותב פה עבור arik35 :
האם היית מרוצה מההתקנה ומבעל המקצוע? אם כן, האם תוכל לתת לי פרטים של קנית המנוע וקשר למתקין?
תודה
יהודה