אז ככה - 7MC עובד מה שנקרא OUT OF THE BOX עם שידורי ה DVB-T. מזהה ללא כל בעיה את המקלט, מוריד אוטומאטית EPG עם שעות נכונות וקורא את הוידאו והאודיו ללא כל הגדרה מוקדמת או התקנת מקודד. בנוסף, יש לו ממשק שליטה בוידאו מאוד נוח עם טריקפליי (עניין די נדיר בתוכנות PVR) וכאילו זה לא מספיק, המקודד הפנימי של WIN7 תומך גם בהאצת חומרה.
עד כאן הכל נפלא. אם התוכנה היתה מאפשרת גם מולטי-רקורד והטעינה וממש התפריטים היו קצת פחות כבדים, זה בכלל היה מושלם.
הבעיה שלי מתחילה כשאני מעוניין לנגן דרכה קבצים שהקלטתי במחשב אחר דרך GBPVR - כאן אני מקבל רק וידאו, ללא אודיו, וזה לא כל כך ברור לי, כי אומנם שתי התוכנות מקליטות לפורמטים שונים, אבל המקור הוא אותו מקור.
ניסיתי במשך שעות לסדר את זה, בכל דרך אפשרית, בעיקר באמצעות SHARK007, ובאמצעות המדריכים שב HACK7MC, אבל לא הצלחתי להגיע לתוצאה המיוחלת.
אני כבר מומחה בכל מה שקשור לביטול המקודד הפנימי של MICROSOFT, אבל כל שילוב מקודדים שניסיתי גרם במקרה הטוב לקבלת אותה התוצאה, ובמקרה הפחות טוב לכך שמתקבלת הודעת שגיאה.
למישהו יש רעיון לפני שאני מתייאש?
ניגון קבצי TS שמקורם בשידורי ה DVB-T ב 7MC
אם הייתי רוצה דרך נגן חיצוני החיים שלי היו פשוטים, אבל אם כבר אז VLC, כי MPCHC לא תומך במקודד האודיו.
ואפשר גם דרך XBMC, שבגרסה האחרונה נוספה לו תמיכה במקודד האודיו, אבל התמונה בו נראית מאוד לא טבעית וזורמת בקבצים האלה. לא יודע למה.
ואפשר גם דרך XBMC, שבגרסה האחרונה נוספה לו תמיכה במקודד האודיו, אבל התמונה בו נראית מאוד לא טבעית וזורמת בקבצים האלה. לא יודע למה.