עזרה בזיהוי מגבר של סנסוי

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
Diforce פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום , בזמן שירותי בצבא נתקלתי בטעות במגבר עתיק שמעלה אבק במחסן חומרים מסויים אצלנו במקום העבודה , ממש קורי עכביש :) פחדתי לנקות אותו אפילו ! בכל מקרא שאלתי את האיש קבע שאחראי עליו בקשר אליו והוא אמר לי שהוא כבר לא זוכר מאיפה וכמה זמן יש לו אותו :lol: בן אדם בן 43 לפני פנסיה נו טוב ...

רשמתי את הדגם , בגוגל אני מוצא הרבה דברים ביפנית :oops: מה שגורם לי לחשוב שזה סתם מגבר פשוט ...
בכל מקרא רשום עליו Sansui integrated amplifier au-a907xr והשאלה שלי אם הוא שווה סחיבה אליי הבייתה שיגביר רמקולים פשוטים בסלון :) אין לי בעיה להשקיע 50 שקל ברענון הפיוזים או מה שזה לא יהיה ... מישהו מכיר ויכול לתת דעה ? תודה !

ilans
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

הי
אל תחשוב פעמיים תיקח את המכשיר
הוא אמנם לא וינטאג' משנות ה 70, אך לדעתי הוא משנת 98-99 כאשר סנסוי הוציאה את סדרה 11-12 למגברי AU.
בין כל המכשירים הגרועים שהיצרן הוציא לפני ובמשך שנים אלו יצאה סידרה איכותית זו.
יש בסידרה זו מכשירים טובים וטובים פחות ונראה לי כי זה אחד המכשירים הטובים יותר.
בקיצור תיקח ואם לא תרצה יהיה מי שיקנה ממך. (למשל אני..)

מגבר עתיק.... כל אחד והצבא בדור שלו,חשבתי שאתה מדבר על איזה מגבר מנורות שעמד במחסן לצד מכשיר לשידור קוד מורס...
אילן

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #3 

כשראיתי את כותרת ההודעה שלך גם אני חשבתי שמדובר בסאנסוי ישן יותר.בשביל מגבר מודרני (מהתמונות שלו
שראיתי בחיפוש ברשת) הוא נראה כמו "יציאה" נדירה ומוצלחת של סאנסוי בעידן המודרני שלה.יש שם כניסות XLR ואיכות
הבניה נראית לא רעה בכלל.
http://www.hifido.com/KW/G0101/J/0-10/C ... -95752-00/
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 173 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #4 

ככל הידוע לי מגברי הסידרה הזאת יוצרו עבור השוק היפני בלבד, לכן אני מתפלא שמצאת אותו פה. מה המתח שעליו הוא פועל? הייתי בודק אם הוא פועל לפני הסחיבה הביתה, וכן איך הוא נראה באופן כללי. הוא שחור או כסוף? בכל אופן אם תחליט למכור אותו, תביא גם אותי בחשבון, אני חובב ציוד של סנסואי אפילו מהחדשים יותר (יחסית).

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #5 

נראה שיש הרבה קופצים על המציאה...

Diforce פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

הוא נראה בדיוק כמו בתמונה הזאת , עם שני פאנלים כאלה מעץ בצדדים , או שזה פלסטיק ונראה כמו עץ ... אבל נראה לי שהשנאי הגדול הזה נמצא באמצע , בכל מקרה הוא מסיבי , 99-98 זה לא כזה ישן :) מוזר .. בכל מקרא אני אדבר עם מי שצריך בשביל לקחת אותו .. לא בדקתי איזה יציאות ובאיזה מתח הוא עובד כי הוא כולו בקורי עכביש :roll:

reuveney
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1830
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #7 

בהחלט נראה משהו רציני...
מזכיר מאד את המגברי על שלהם משנות ה80.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”