God of War III - ביקורות!
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
אם הוא ישאר על 94 הוא יכנס לעשיריה הפותחת ל PS3 בממוצע הציונים - האמת? ציפיתי ליותר ממוצע הציונים.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
הרבה אנשים לא יאהבו את העובדה שיש בו Single Player בלבד, לא מתוחכם במיוחד סביר להניח וגם הרבה מאוד אלימות כלפי כל דבר שזז כולל נשים.Huber כתב:אם הוא ישאר על 94 הוא יכנס לעשיריה הפותחת ל PS3 בממוצע הציונים - האמת? ציפיתי ליותר ממוצע הציונים....
אני יכול לראות איך כל זה יוריד מהציון הממוצע.
Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

לדעתי זו שטות להוריד על זה ציון, בעיקר בגלל שיש לא מעט אנשים שזה לא ממש מזיז להם. אני למשל תמיד אעדיף משחק עם SP מצויין וללא MP על משחק עם SP ו MP ממוצעים (בתור עיקרון אם הייתי משחק ב MP). כמטבן שבמקרה שכזה ה SP צריך להיות מספיק ארוך בשביל להצדיק את החוסר ב MP. לדעתי צריך לציין את זה כחיסרון בביקורת ולא להוריד על זה ציון אלא לתת לקורא להחליט בעצמו אם זו בעייה מבחינתו או לא.
קראתי קצת מהביקורות ורמת השבחים שם על הגרפיקה והמשחקיות מאוד גבוה - בהחלט לא תואם לממוצע הציונים. אני אישית הייתי די בטוח שהם יקבל ממוצע הרבה יותר גבוה.
קראתי קצת מהביקורות ורמת השבחים שם על הגרפיקה והמשחקיות מאוד גבוה - בהחלט לא תואם לממוצע הציונים. אני אישית הייתי די בטוח שהם יקבל ממוצע הרבה יותר גבוה.
מה זה הרבה יותר גבוה?אין הרבה יותר ממה שהוא כבר קיבל....Huber כתב:לדעתי זו שטות להוריד על זה ציון, בעיקר בגלל שיש לא מעט אנשים שזה לא ממש מזיז להם. אני למשל תמיד אעדיף משחק עם SP מצויין וללא MP על משחק עם SP ו MP ממוצעים (בתור עיקרון אם הייתי משחק ב MP). כמטבן שבמקרה שכזה ה SP צריך להיות מספיק ארוך בשביל להצדיק את החוסר ב MP. לדעתי צריך לציין את זה כחיסרון בביקורת ולא להוריד על זה ציון אלא לתת לקורא להחליט בעצמו אם זו בעייה מבחינתו או לא.
קראתי קצת מהביקורות ורמת השבחים שם על הגרפיקה והמשחקיות מאוד גבוה - בהחלט לא תואם לממוצע הציונים. אני אישית הייתי די בטוח שהם יקבל ממוצע הרבה יותר גבוה....
לגבי סינגלפלייר העניין הוא שפשוט כל המפתחים כבר הבינו שזה בזבוז זמן ,שלא לדבר על בזבוז משאבים מטורף , לנסות לשדרג את הAI של היריבים שלך במשחקים כשאפשר לתת לך לשחק נגד אנשים אמיתיים שבטוח יעשו עבודה הרבה יותר טובה . . זו הסיבה שההשקעה בסינגלים בצניחה חופשית
- Huber
- חבר במועדון HT

אוריאל, הרבה אולי קצת מטעה, אבל ציפיתי שהוא יתברג בחמישיה הפותחת. נו, גם מקום 9 זה מכובד:
http://www.metacritic.com/games/ps3/
http://www.metacritic.com/games/ps3/