מחכה בכליון עיניים לסקירה של ה- Xtreamer Pro
- Needle-Head
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אני גם מתלבט כמוך בענין ה-Pro, במיוחד לאור העבודה שה-X עושה לי צרות.
הענין הוא שמחיר ה-Pro כבר קרוב לזה של ה PCH A200.
הענין הוא שמחיר ה-Pro כבר קרוב לזה של ה PCH A200.
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
יש להם דיל ללקוחות שקנו כבר את האקסטרימר הרגיל - 99 אירו.
http://shop.xtreamer.net/products/Xtrea ... -only.html
http://shop.xtreamer.net/products/Xtrea ... -only.html
-
liorreem
- חבר ותיק

מה הקשר???
כל מוצר לגופו. יכול להיות (וסביר להניח) שפתרו בדרך כמה בגים חומרתיים, לא?
ככה זה עובד בעינייני האלקטרוניקה. ממוצר למוצר לומדים מטעויות ומשתפרים.
לי אישית אין שום בעיה עם האקסטרימר.
כל מוצר לגופו. יכול להיות (וסביר להניח) שפתרו בדרך כמה בגים חומרתיים, לא?
ככה זה עובד בעינייני האלקטרוניקה. ממוצר למוצר לומדים מטעויות ומשתפרים.
לי אישית אין שום בעיה עם האקסטרימר.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
liorreem,
נכון שכל מוצר לגופו, אבל טבעי לחשוש ממוצר ממנו לא היית מרוצה.
אתה מרוצה מהמזרימדיה הנוכחי ומכאן טבעי שתתלהב ממוצר חדש שלהם - מישהו שנכווה, זה קצת מוזר לי.
נכון שכל מוצר לגופו, אבל טבעי לחשוש ממוצר ממנו לא היית מרוצה.
אתה מרוצה מהמזרימדיה הנוכחי ומכאן טבעי שתתלהב ממוצר חדש שלהם - מישהו שנכווה, זה קצת מוזר לי.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
את הכל אתה אומר על סמך מה שהם פרסמו...liorreem כתב:המחיר עדיין יהיה אחד הנמוכים בשוק (150 אירו), עם תמיכה מלאה בפורמטי אודיו מתקדמים, תמיכה מלאה בעברית ואולי עוד בונוסים.
מבחינתי זה מספיק....
אני צריך להזכיר לך שהם דיברו על פורמטים מתקדמים גם ב Xtreamer עוד הרבה לפני ההשקה שלו?
-
liorreem
- חבר ותיק

אתה צודק - אני מסתמך על פרסומים.
הם הסבירו שהיה להם באג בציפ שלא אפשר ולידציה של הרשיונות ממעבדות DTS ודולבי.
הציפ עצמו תומך בפורמטים.
לא נראה לי שתהיה בעיה במוצר העתידי - הימור שלי.
כמובן שאזמין את הפרו רק אחרי ניסוי כלים.
ליאור
הם הסבירו שהיה להם באג בציפ שלא אפשר ולידציה של הרשיונות ממעבדות DTS ודולבי.
הציפ עצמו תומך בפורמטים.
לא נראה לי שתהיה בעיה במוצר העתידי - הימור שלי.
כמובן שאזמין את הפרו רק אחרי ניסוי כלים.
ליאור
גם אני שמתי את העין על ה Pro אבל את הבטחות של החבר'ה שם צריך לקחת בעירבון מוגבל ולבדוק תמיד איפה הקאטצ'!! האם מישהו יודע מה נחוץ על מנת לקבל את ההנחה של ה 50 יורו? מק"ט? חשבונית של ה Xtreamer הישן?
אגב, שימו לב שבהתחלה הם פירסמו באתר שלהם שהמשלוחים יצאו מגרמניה בתחילת אפריל אבל אח"כ הם כבר הוסיפו עוד 10 ימים נוספים להשקה! מי יודע מתי המכשיר הזה יושק בסוף. בנוסף צריך לשים לב ליכולות שיהיו למכשיר בזמן ההשקה ולדברים שיגיעו רק בעתיד.
-תהיה תמיכה של המכשיר ב 7.1CH - Dolby TrueHD
-אבל ב 7.1CH passthrough for DTS MA לטענתם התמיכה תגיע מאוחר יותר כעידכון קושחה!
-עדיין לא ברור אם בזמן ההשקה יהיה למכשיר תמיכה ב MovieJukeBox, במידה ולא הם טוענים שזה יגיע שוב כעידכון גירסה
-יש במכשיר איזה כפתור שנקרא Copy Disk Selector שעדיין לא ברור לי מה תפקידו לגבי עבודת המכשיר מול 2 כונני ה SATA ה 3.5 אינצ' בתוכו
אגב, שימו לב שבהתחלה הם פירסמו באתר שלהם שהמשלוחים יצאו מגרמניה בתחילת אפריל אבל אח"כ הם כבר הוסיפו עוד 10 ימים נוספים להשקה! מי יודע מתי המכשיר הזה יושק בסוף. בנוסף צריך לשים לב ליכולות שיהיו למכשיר בזמן ההשקה ולדברים שיגיעו רק בעתיד.
-תהיה תמיכה של המכשיר ב 7.1CH - Dolby TrueHD
-אבל ב 7.1CH passthrough for DTS MA לטענתם התמיכה תגיע מאוחר יותר כעידכון קושחה!
-עדיין לא ברור אם בזמן ההשקה יהיה למכשיר תמיכה ב MovieJukeBox, במידה ולא הם טוענים שזה יגיע שוב כעידכון גירסה
-יש במכשיר איזה כפתור שנקרא Copy Disk Selector שעדיין לא ברור לי מה תפקידו לגבי עבודת המכשיר מול 2 כונני ה SATA ה 3.5 אינצ' בתוכו
- Needle-Head
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
uriler,
כפי ש liorreem כתב- כל מוצר לגופו.
יתכן והבעיה הספציפית שלי יש עם המכשיר נפתרה בדגם החדש.
זה לא שאני לא מרוצה מהX ככלל, אלא שיש לי בעיה נקודית איתו (שאני עדיין מנסה לפתור אגב).
המחיר של המכשיר החדש כרגיל מפתה מאוד ובטוח שכמו קודמו יתן תמורה מצויינת למחיר.
כפי ש liorreem כתב- כל מוצר לגופו.
יתכן והבעיה הספציפית שלי יש עם המכשיר נפתרה בדגם החדש.
זה לא שאני לא מרוצה מהX ככלל, אלא שיש לי בעיה נקודית איתו (שאני עדיין מנסה לפתור אגב).
המחיר של המכשיר החדש כרגיל מפתה מאוד ובטוח שכמו קודמו יתן תמורה מצויינת למחיר.
מתי המכשיר אמור להיות מושק? כמה לדעכם יעלה בסה"כ המכשיר (ללקוח קיים) + משלוח + שני כוננים של 2TB?
כמובן צריך לחכות לביקורות על המכשיר לאחר שיצא (את האקסטרימר קניתי רק לאחר שהיו מספיק ביקורות על המכשיר), מה שמטריד אותי באמת זה הרעש שהמכשיר יפיק עם שני כוננים בתוכו והקירור שהם דורשים.
נראה מכשיר מעניין - נחכה ונראה!
כמובן צריך לחכות לביקורות על המכשיר לאחר שיצא (את האקסטרימר קניתי רק לאחר שהיו מספיק ביקורות על המכשיר), מה שמטריד אותי באמת זה הרעש שהמכשיר יפיק עם שני כוננים בתוכו והקירור שהם דורשים.
נראה מכשיר מעניין - נחכה ונראה!
- shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
מחזק את דבריך,צורת ההתנהלות של החברה ,הפרסום השקרי שלהם לאורך כל הדרךuriler כתב:needle-head,
אם ה Xtreamer עושה צרות - למה לבחור בעוד מוצר שלהם?...
גרמו לי להבין שמוצר מהם אני כבר לא יקנה .
מעדיף לשלם יותר ולקבל יותר
נכון להיום, המכשיר יושק עוד 35 יום (באתר הבית שלהם יש שעון שסופר את הימים אחורה). המחיר לבעלי מכשיר קיים יעלה 99 יורו, המשלוח יעלה 25 יורו ככה שסה"כ המשלוח לארץ יעלה 124 יורו (בתנאי שלא יעצרו לכם את המכשיר במכס כי אז תידרשו לשלם סכום נוסף). כונן 2TB פנימי (3.5 אינצ') עולה בסביבות ה 800+ ש"ח ככה שאתה יכול לעשות את החישוב.sBaB כתב:מתי המכשיר אמור להיות מושק? כמה לדעכם יעלה בסה"כ המכשיר (ללקוח קיים) + משלוח + שני כוננים של 2TB?
נראה מכשיר מעניין - נחכה ונראה!...
אתם כל הזמן מבלבלים בין הבטחות, שיווק ופרסום מטעה של ה Xtreamer לבין יכולות המכשיר עצמו! אלה שני דברים שונים בתכלית. רוב האנשים שרכשו את ה Xtreamer סה"כ מרוצים מהמכשיר שלהם בטח ביחס למחיר שלו!!shay820 כתב:מחזק את דבריך,צורת ההתנהלות של החברה ,הפרסום השקרי שלהם לאורך כל הדרךuriler כתב:needle-head,
אם ה Xtreamer עושה צרות - למה לבחור בעוד מוצר שלהם?...
גרמו לי להבין שמוצר מהם אני כבר לא יקנה .
מעדיף לשלם יותר ולקבל יותר...
אם המכשיר החדש שלהם באמת ידע לנגן את הפורמטים החדשים ויעבוד בצורה תקינה עם 2 כונני 3.5 אינצ' פנימיים (איוורור, העתקות וכו) וכל זה יהיה במחיר של 99 יורו אז אין מה להגיד ואין מה לחשוב, זה יהיה מוצר מנצח למרות כל משקעי העבר שיש עם החברה הזאת!!! איזה אלטרנטיבה יש לכם היום למוצר כזה! שום מכשיר בכלל לא מתקרב ליחס עלות מול תועלת של מוצר כזה.
כמובן, שצריך לחכות ולראות האם הוא באמת יעשה את מה שהבטיחו וצריך למצוא דרך להזמין אותו ב 99 יורו (למי שלא רכש את המכשיר הראשון)
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אריה,
תמצא חבר שהזמין את הישן ולא רוצה לשדרג לחדש ושהוא יזמין לך, כך תזכה בהנחה.
גם אני מחכה לראות מה יהיה עם ה-Xtreamer החדש, יש לחברים שלי את הקודם והם סה"כ מאד מרוצים ממנו, הם לא צריכים את פורמטי האודיו החדשים (ואפילו לא ידעו שפירסמו שזה נתמך).
אם הביקורות יהיו טובות, אני "אתלבש" על אחד מהם שיזמין לי את המכשיר.
תמצא חבר שהזמין את הישן ולא רוצה לשדרג לחדש ושהוא יזמין לך, כך תזכה בהנחה.
גם אני מחכה לראות מה יהיה עם ה-Xtreamer החדש, יש לחברים שלי את הקודם והם סה"כ מאד מרוצים ממנו, הם לא צריכים את פורמטי האודיו החדשים (ואפילו לא ידעו שפירסמו שזה נתמך).
אם הביקורות יהיו טובות, אני "אתלבש" על אחד מהם שיזמין לי את המכשיר.