שוברי קופות 8.3: "אליס בארץ הפלאות" בפסגה

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
RoyalVitz פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 438
הצטרף: דצמבר 2009
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

תמונה

אחרי פריצת הדרך של "אוואטר", שהוכיח עצמו כסרט המכניס ביותר בכל הזמנים, הגיע "אליס בארץ הפלאות" . הפקת הענק של טים ברטון בכיכובו של הכובען המטורף, ג'וני דפ, מיה וואסיקווסקה והלנה בוהם קרטר, שהכניסה כ – 116.3 מליון דולר בקופות כבר בסוף השבוע הראשון בלבד! ובכך רשמה שיא הכנסות בסוף שבוע אחד בעונת האביב בארה"ב ובכלל.
מנהלי אולמות ה – IMAX בארה"ב ובעליהן, החליפו את גלגלי הסרט מ"אוואטר" ל"אליס",יכולים להתרווח בשלום בכיסאותיהם, עם ההכנסות הגבוהות ביותר אי פעם בסוף השבוע.

אחרי "אליס" נמצאת הדרמה המשטרתית, "Brooklin’s Finest" , עם כ – 13.5 מליון דולר. מיד אחריו נמצא סרטו של מרטין סקרוסזה "שאטר איילנד", בכיכובו של ליאונרדו דיקפריו, שמככב כבר שבוע שלישי ברשימת שוברי הקופות עם הכנסה של כ – 13.3 מיליון דולר לערך. הקומדיה של האחים וורנר "Cop Out" נמצאת במקום הרביעי עם – 9.1 מליון דולר לערך. הסרט מוקרן כבר בשבוע השני וגרף עד כה כ – 32.4 מליון דולר.

"אוואטר" שהוקרן ב - 695 בתי קולנוע תומכים בטכנולוגית התלת מימד,עדיין, הרוויח בסוף השבוע האחרון עוד כ – 7.7 מליון דולרים ובסך הכל יכולה לרשום לזכותה הצלחה מדהימה של 720 מליון דולר הכנסה בסך הכל ברחבי ארה"ב בלבד ומעל 2.5 מליארד דולר ברחבי העולם.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”