שאלות בקשר לצפייה אתמול בסרט - HD
יש לי בבית טלויזיה LG PQ300R 50 אינץ' HD READY .
ראיתי אתמול את הסרט מטען הכאב - סרט המלחמה ששודר ביס מקס HD . ברחוב רואים תמונה חדה ויפה כאילו אתה בתוך הסרט .
אך יש קטעים אולי ספציפי לסרט זה שיש תמונה אפרפרה שהדמות הקרובה ביותר היא חדה ומאחוריה זה אפרפר כזה . שמתי לב לזה כאשר הקטע צולם במקום חשוך ולא מואר .
האם זה ככה צריך להיות ?
( ראיתי אח"כ ג'ון רמבו וכל הסרט היה חדת של HD ) יכול להיות שישי בעיה בממיר ?
תודה לעונים
ראיתי אתמול את הסרט מטען הכאב - סרט המלחמה ששודר ביס מקס HD . ברחוב רואים תמונה חדה ויפה כאילו אתה בתוך הסרט .
אך יש קטעים אולי ספציפי לסרט זה שיש תמונה אפרפרה שהדמות הקרובה ביותר היא חדה ומאחוריה זה אפרפר כזה . שמתי לב לזה כאשר הקטע צולם במקום חשוך ולא מואר .
האם זה ככה צריך להיות ?
( ראיתי אח"כ ג'ון רמבו וכל הסרט היה חדת של HD ) יכול להיות שישי בעיה בממיר ?
תודה לעונים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי יש מצב שזה חלק מהכיווץ שיס עושים. לפחות התיאור שלך נשמע כמו תיאור של בעיות שנוצרות עקב כיווץ.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
- subzero007
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 155
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
קרה לי גם אותו דבר - Philips 8404
שראו בן אדם מקרוב, תמונה מדהימה
שראו קצת מרחוק, שמיים למשל, או רקע אחיד מאחורי בן אדם, אז יש ריצודים, כמו שלג על התמונה
ממש מוזר, זה קורה לי בעוד תכני HD של YES, בסדרה גיבורים למשל ב HD כמעט תמיד יש ריצודים, כולל על פרצוף של בן אדם מקרוב...
לעומת זאת יש תכני HD שרואים מדהים, קשה להסביר את ההבדלים הגדולים האלה... אני כבר התחלתי לחשוב שיש בעיה בטלויזיה
כי מאז שקניתי אותה (שבועיים) זה ככה, וגם בתכני SD רואים יחסית גרוע, במיוחד שידורי ספורט, ובטלויזיות הרבה פחות טובות אצל חברים
רואים SD טוב יותר.
למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה?
שראו בן אדם מקרוב, תמונה מדהימה
שראו קצת מרחוק, שמיים למשל, או רקע אחיד מאחורי בן אדם, אז יש ריצודים, כמו שלג על התמונה
ממש מוזר, זה קורה לי בעוד תכני HD של YES, בסדרה גיבורים למשל ב HD כמעט תמיד יש ריצודים, כולל על פרצוף של בן אדם מקרוב...
לעומת זאת יש תכני HD שרואים מדהים, קשה להסביר את ההבדלים הגדולים האלה... אני כבר התחלתי לחשוב שיש בעיה בטלויזיה
כי מאז שקניתי אותה (שבועיים) זה ככה, וגם בתכני SD רואים יחסית גרוע, במיוחד שידורי ספורט, ובטלויזיות הרבה פחות טובות אצל חברים
רואים SD טוב יותר.
למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה?
- subzero007
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 155
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מישהו מכיר את התופעה