די מצחיק שמה שבסוף באמת התניע אותי לשתף זה מוצר מקסים שעלה רק 26 ש"ח
גם מאוד שמחתי לגלות שמדובר במוצר של חברה ישראלית....
בהקשר אחר לפני שבוע נכנסתי להאזין לB&W 685 ומצאתי את עצמי רוכש סט סטליטים Kef KHT 3005 ששמתי עליהם עיין תקופה ארוכה והתאפקתי כי חששתי לקנות סטליטים (שוב), אחרי ששמעתי אותם נרגעתי ושלפתי ארנק.
לתמונות והסברים:
[img2=550x821]http://img15.imageshack.us/img15/2149/birdsvt.jpg[/img2]
רעיון נפלא, מצמידי כבלים מעוצבים - במקום להסתיר בתוך תעלה השארתי את הכבל חשוף והצמדתי אותו לקיר עם ציפור ועלים. הקיט עלה 26 ש"ח כמו שציינתי כבר ומקבלים ציפור אחת ודי הרבה עלים + מתאמים לכבלים דקים יותר (אין צורך במקרה של כבל חשמל).
למקרה שמישהו תוהה למה לא טיפלתי בקיר לפני ההתקנה אני רק אציין שזה קיר עם צביעת שפריץ מרגיזה שנמצאת גם ככה במצב די גרוע, לא היה לי כח לזה בטח שלא בדירה שכורה.

ככה הסלון נראה מלפנים, לא ממש רואים אבל הסנטר של הסט לבדו היה גורם משמעותי בהחלטה לקנות את הKef - , אני פשוט שונא איך שרב הסנטרים נראים, בד"כ מלבן משעמם או כל מיני עיצובים מרגיזים שממש לא מתאימים מתחת לטלווזיה... האמת שפה בתמונה הוא לא נראה מעניין במיוחד.
על המזנון בצד ימין יש מטען אלחוטי לשלטים של הווי (עם M+). הם נצמדים אל המטען באמצעות מגנט, מוצר מאוד אלגנטי ומאוד נח. לצערי קניתי אותו מיד כשיצא אז פספתי את זה שחודש אחרי זה יצא מטען שיכול להטעין 4 שלטים... לא נורא.
גם לא ממש רואים אבל בצד שמאל התחנת טעינה וההרמוני 900 שלי
המזנון מאיקאה, ניסרתי לו חלק מהגב ושמתי את הרסיבר ושאר מיני ירקות בתוכו. כמובן שהתקנתי גם מאוורר 120 מ"מ מאחורה שיוציא אוויר חם לכיוון הקיר האחורי. אם בלי לשים לב המאוור יפסיק לעבוד יש סיכוי לא רע שאמצע את עצמי עם רסיבר שנמס.

המזנון מבפנים, אונקיו 606, ווי , אקסטרימר, עיניות של ההרמוני, המון מפצלי חשמל והמון כבלים. את המאוורר אי אפשר לראות בכל ההמולה הזו. בעבר היה גם מממיר יס ודיוידי בגהנום הזה... הסטירמר מבחינתי החליף הכל.
אני אף לא מצליח לארגן את זה בצורה מסודרת, כמובן שהכל מוסתר במזנון אז כל עוד אני לא צריך לנתק כלום זו לא בעייה.

מאחורי הקיר נמצא המטבח ואיפה שהרמקלים הקדמי ימני יש ארון מטבח, לקחתי מקדח ארוך ועשיתי חור לאורך כל הקיר עד אל תוך הארון. עשיתי בו חור נוסף כדי להוציא את הכבל מהארון למעלה.
בסופו של דבר כל הכבלים חוץ משל הסנטר והסאב הוכנסו חזרה לסלון דרך חור מאחורי המזנון (מקדח 12). במטבח הכבלים פחות מפריעים בעיניים.
אגב, התמונה הזו אולי כהה וקטנה מידי אבל מכאן אני חושב שכבר אפשר לראות מה יפה כלכך בסנטר..
[img2=550x368]http://img707.imageshack.us/img707/3154/subwoofer.jpg[/img2]
הסט של Kef 3005 מגיע בכמה גרסאות, יש עם סאב עגול ועם הסאב הזה. חבל שהלוגו של Kef לא מואר עם איזה לד נחמד בפנים.
[img2=550x368]http://img214.imageshack.us/img214/7607/backtr.jpg[/img2]
הרמקולים האחוריים שאליהם הכבלים כבר מגיעים עם תעלות (הרבה תעלות) , ספת רקליינרים מאוד נוחה (למרות שבאופן חד משמעי אני יותר בחיים לא אקנה רקליינרים ואמליץ לכולם להמנע מזה לסלון). פוסטרשל הסימפסונס שאלתרתי לו מסגרת
זהו, מקווה שלא שעממתי. אולי בפעם אחרת נמצא משהו שיזיז אותי לצלם את עמדת המחשב (שום דבר מעניין ויזואלית אבל: G25 והמעמד שלו, מקלדת X6 עם תאורה מגניבה ו Num Pad שמתפרק ומתחבר לצד השני, מפצל חשמל של 10 והאב USB של 7 שחברתי אל השולחן כדי שאוכל להזיז את השולחן בלי לנתק כלום (השולחן מתחבר לקיר רק בשביל חשמל והקו טלפון), קירור פסיבי למעבד (כשהמחשב היה בסלון גם עבדתי עם כ.מסך עם קירור פסיבי), דיסק קשיח שמחובר בתוך המארז באמצעות צינור גומי של אקווריום כדי לשכך ויברציות
לילה טוב