משום מה פה באתר לא אוהבים את הפלאזמה הזאת לי יש אותה אחלה טלוויזיה תמונה מעולה אין סוף כניסות ומה שחשוב תמונה בהירה מלאה אור לא כמו בפלאזמות אחרות שראיתי שהתמונה חשוכה ועוד דבר מאוד חשוב זה המחיר 13000 שקל הטלוויזיה הזאת נותנת תמורה מלאה למחיר הזה במחיר הזה לא תמצא פלאזמה טובה יותר.
מומלץ מאוד.
במידה ויש לך עוד שאלות אני ישמח לענות.
מה זה תמונה בהירה ומלאה אור ? את זה אני יכול לעשות גם בפלזמות מדבקה הכי נחותות שיש , וכנראה אתה מתאר מצב שבו ראית כמה פלזמות וה LG נראתה לך הכי בוהקת אז רק שתדע שאת השינויים האלו אין בעיה לעשות וגם את ה LG אפשר לעשות חשוכה.
לא שאני אני אומר שה LG פלזמה לא טובה אלא שלדעתי ל PW8 כרגע אין לה מתחרים בתמונה שהיא מציגה וגם לאור מחירה.
אני מסכים איתך הכל שאלה של טעם בוא תגיד לי את החסרונות של הLG פה באתר אף אחד אף פעם לא התייחס לטלויזיה הזאת אתה ראית טלוויזיה רגילה בLG דרך הטיונר שלה אפילו לא דיגיטלי אתה רואה מעולה ב DVD זה לא חוכמה בכולם רואים טוב.
אין לנו קשר כלשהו עם היבואן ולכן לא קיבלנו את המסכים הללו לבדיקה. חשוב לציין שפלאזמה לא נבדקת לפי חוזק התאורה שלה אלא דווקא ההיפך - לפי עומק השחורים שלה.
לגבי עיבוד תמונה, ידוע שבמסכים של LG מובנה צ'יפ של FAROUDJA שנחשב לאחד מהטובים מסוגו (אם כי גם לו יש לא מעט בעיות). יהיה מעניין לבדוק את ה-PX4 וה-PX5, אבל זה כמובן תלוי בעניין של היבואן בבדיקה ולא בנו. אם מספיק אנשים יידעו את היבואנים שהעובדה שהמסכים שלהם לא נבדקים באתר, יתכן והם יעבירו לנו יותר מסכים לבדיקות.
שלחתי מכתב ליבואן עם בקשה להעביר לכם מסכים לבדיקה הסברתי להם שזה יועיל למכירות שלהם מקווה שיתיחסו למכתב שלי כשאקבל תשובה אני ירשום אותה כאן באתר.
תודה.