שאלה בנושא דגם ספציפי של פלאזמה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
golanf פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם :D
אשמח לקבל תגובות על פלאזמה של "42 LG דגם px4
תודה מראש...גולן

orenhazan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #2 

משום מה פה באתר לא אוהבים את הפלאזמה הזאת לי יש אותה אחלה טלוויזיה תמונה מעולה אין סוף כניסות ומה שחשוב תמונה בהירה מלאה אור לא כמו בפלאזמות אחרות שראיתי שהתמונה חשוכה ועוד דבר מאוד חשוב זה המחיר 13000 שקל הטלוויזיה הזאת נותנת תמורה מלאה למחיר הזה במחיר הזה לא תמצא פלאזמה טובה יותר.
מומלץ מאוד.
במידה ויש לך עוד שאלות אני ישמח לענות.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #3 

orenhazan

מה זה תמונה בהירה ומלאה אור ? את זה אני יכול לעשות גם בפלזמות מדבקה הכי נחותות שיש , וכנראה אתה מתאר מצב שבו ראית כמה פלזמות וה LG נראתה לך הכי בוהקת אז רק שתדע שאת השינויים האלו אין בעיה לעשות וגם את ה LG אפשר לעשות חשוכה.
לא שאני אני אומר שה LG פלזמה לא טובה אלא שלדעתי ל PW8 כרגע אין לה מתחרים בתמונה שהיא מציגה וגם לאור מחירה.

orenhazan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

אני מסכים איתך הכל שאלה של טעם בוא תגיד לי את החסרונות של הLG פה באתר אף אחד אף פעם לא התייחס לטלויזיה הזאת אתה ראית טלוויזיה רגילה בLG דרך הטיונר שלה אפילו לא דיגיטלי אתה רואה מעולה ב DVD זה לא חוכמה בכולם רואים טוב.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #5 

אם אתה מרוצה מה LG וכמו שאמרת בדקת אותה היטב אז זה מה שחשוב, דרך אגב לא בכל הפלזמות רואים טוב ב DVD גם בתצורה זו יש הבדלים בין הפלזמות.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78885
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #6 

orenhazan,

אין לנו קשר כלשהו עם היבואן ולכן לא קיבלנו את המסכים הללו לבדיקה. חשוב לציין שפלאזמה לא נבדקת לפי חוזק התאורה שלה אלא דווקא ההיפך - לפי עומק השחורים שלה.

לגבי עיבוד תמונה, ידוע שבמסכים של LG מובנה צ'יפ של FAROUDJA שנחשב לאחד מהטובים מסוגו (אם כי גם לו יש לא מעט בעיות). יהיה מעניין לבדוק את ה-PX4 וה-PX5, אבל זה כמובן תלוי בעניין של היבואן בבדיקה ולא בנו. אם מספיק אנשים יידעו את היבואנים שהעובדה שהמסכים שלהם לא נבדקים באתר, יתכן והם יעבירו לנו יותר מסכים לבדיקות.

orenhazan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

שלחתי מכתב ליבואן עם בקשה להעביר לכם מסכים לבדיקה הסברתי להם שזה יועיל למכירות שלהם מקווה שיתיחסו למכתב שלי כשאקבל תשובה אני ירשום אותה כאן באתר.
תודה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78885
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #8 

תודה.

שלח תגובה