שלום חברים,
לאחרונה התחדשתי בכרטיס מסך Hauppauge WinTV-HVR-1700. חיברתי אותו לממיר, התקנתי את התוכנה המסופקת (Win TV 7) וכעת אני יכול להקליט תוכניות שאני רוצה לשמור שהקלטתי קודם לכן על היס מקס.
סה"כ אני מרוצה מאיכות ההקלטה, אך אני לא כ"כ מרוצה מהעבודה עם התוכנה שהגיע עם הכרטיס. במיוחד יש לי בעיות של סאונד- הוא יכול להיעלם לגמרי וגם אם הוא לא נעלם לגמרי יש קטעים שיש עליות וירידות בעוצמה.
שאלתי היא כיצד אני יכול לפתור את בעיית הסאונד?
האם יש תוכנה מומלצת אחרת שאפשר להתקין (אני משתמש ב-XP)?
האם בעיית הסאונד היא בכלל בעיה של התוכנה?
תודה מראש לעונים
המלצה לתוכנה ל-Hauppauge WinTV-HVR-1700 ופיתרון בעיית סאונד
-
tailgunner
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תנסה את ה-GBPVR. תוכנה מצויינת. יש גם מדריך התקנה בשרשור המדריכים בראש הפורום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
tailgunner
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה,מדריך מעניין, קראתי והחכמתי.
מכיוון שאין לי צורך כרגע בתיזמון של הקלטות, אלא בהקלטה בסיסית (מעביר ע"י השלט של הממיר לערוץ הרלוונטי ומקליט או הקרנה של תוכנית מוקלטת שהוקלטה קודם לכן ביס מקס), האם ניתן להתקין את התוכנה לשימוש ללא חיבור והגדרת ה- IR Blaster והורדת לוח השידורים?
תודה מראש
מכיוון שאין לי צורך כרגע בתיזמון של הקלטות, אלא בהקלטה בסיסית (מעביר ע"י השלט של הממיר לערוץ הרלוונטי ומקליט או הקרנה של תוכנית מוקלטת שהוקלטה קודם לכן ביס מקס), האם ניתן להתקין את התוכנה לשימוש ללא חיבור והגדרת ה- IR Blaster והורדת לוח השידורים?
תודה מראש
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בוודאי. יש בתוכנה כמובן תפריטים של הקלטה ידנית, נוחים מאוד. פשוט תדלג במדריך על החלקים של ה-IR Blaster וה-MegaEPG וכל מה שקשור אליהם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"