לא מחפש סאונד מטורף כי אני לא מקצוען מכיוון שזו המערכת הראשונה שלי...רוצה לחבר סוני 3 וליהנות מסראונד סבבה...אני מאוד אוהב את שני המותגים הנ"ל ורוצה לדעת מה המחיר ההתחלתי שלהם..אגב יש לי דיוידי פיוניר (310) האם צריך לרכוש מחדש הכל כולל דיוידי או שאפשר לרכוש רק רמקולים?..נראה לי בזבוז לרכוש עוד דיוידי כיש לי כבר אחד..אילו דגמים תמליצו לי ובאיזה מחירים?
תודה חברים
מחפש מערכת קולנוע בסיסית של פיוניר/פנסוניק
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כמה טיפים מקדימים -
1. אל תינעל דווקא על ציוד של חברות מסוימות.
2. אם אתה רוצה לקנות רסיבר + רמקולים (אליהם יחובר ה DVD, ממיר אם יש, מחשב אם משמש כמקור וכו') - אתה לא חייב להתמקד דווקא ביצרן ה DVD, הטלויזיה או רכיבים אחרים.
3. אתה חייב לציין תקציב (לפחות בערך).
4. הבקשה שלך לא מספיק מפורטת:
א. האם המטרה העיקרית היא רק סרטים, או גם מוזיקה? אם מוזיקה - איזה סגנון?
ב. מה יחובר חוץ מה PS3?
ג. מה גודל החדר? האם יש עדיפות לרמקולים בגודל מסוים (רצפתיים / מדפיים / לוויניים)?
תעבור קצת על שרשורים אחרים בפורום ותבין את הסגנון של השאלות והתשובות, תראה גם המלצות מקובלות ודגמים מדוברים, ותדע - בכל מקרה לא ימליצו לך לקנות משהו בלי לתכנן ובעדיפות גבוהה - להאזין.
2. אם אתה רוצה לקנות רסיבר + רמקולים (אליהם יחובר ה DVD, ממיר אם יש, מחשב אם משמש כמקור וכו') - אתה לא חייב להתמקד דווקא ביצרן ה DVD, הטלויזיה או רכיבים אחרים.
ב. מה יחובר חוץ מה PS3?
ג. מה גודל החדר? האם יש עדיפות לרמקולים בגודל מסוים (רצפתיים / מדפיים / לוויניים)?
תעבור קצת על שרשורים אחרים בפורום ותבין את הסגנון של השאלות והתשובות, תראה גם המלצות מקובלות ודגמים מדוברים, ותדע - בכל מקרה לא ימליצו לך לקנות משהו בלי לתכנן ובעדיפות גבוהה - להאזין.
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני אומר לך מדוע הגדרתי את ההודעה שלי כך...יש לי נסיון מעולה עם פיוניר ופנסוניק..ולא מחליפים סוס מנצח נכון?..התקציב שלי הוא בסביבות 1500 פלוס מינוס..המטרה העיקרית היא סרטים סרטים ועוד סרטים..וגם סוני 2 וסוני 3 ...גם מוסיקה אבל לא בעיקר...הרוב ישראלית...גודל החדר הוא ממוצע...קשה לי לאמוד בשלוף רק אומר שהמרחק בין הטלוויזיה לראש הוא 3 מטרים לערך..אני מבין בהחלט את טיעונך שלא חייבים ללכת על מותג מסויים אך נוח לי מבחינה טכנית להוציא מהקופסא את החלקים ולהרכיבם ביודעי שמה שארכיב לפי הספר כך אקבל...ראש קטן מה שנקרא...אני מתכוון לתלות את הרמקולים על הקיר (לוויניים מה שנקרא)uriler כתב:כמה טיפים מקדימים -
ב. מה יחובר חוץ מה PS3?
תעבור קצת על שרשורים אחרים בפורום ותבין את הסגנון של השאלות והתשובות, תראה גם המלצות מקובלות ודגמים מדוברים, ותדע - בכל מקרה לא ימליצו לך לקנות משהו בלי לתכנן ובעדיפות גבוהה - להאזין....
תודה על ההתייחסות..