בבקשה את עזרתכם בעיה בשיתוף קבצים מחשב-אקסטרימר
-
Needle-Head
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
ערב טוב,
לפני מס ימים קיבלתי את האקסטרימר ומאז אני מנסה ללא הצלחה להתחבר דרכו למחשב כדי לשתף קבצים ולהזרים תכנים בצורה אלחוטית.
מעט פרטים טכניים:
האקסטרימר מחובר קווית לראוטר מסוג Dlink 2650u של בזק. המחשב נמצא בחדר אחר ומחובר אלחוטית לראוטר.
הX מעודכן לגרסא האחרונה (2.2), מערכת הפעלה xp במחשב.
אז ככה:
ראשית כל במחשב איפשרתי שיתוף לקבצים הרלוונטיים. הרצתי אשף set up a home or small office network למרות שאני לא בטוח שבכלל הייתי צריך.
באקסטרימר- בהגדרות הרצתי חיפוש DHCP אוטומטי ונראה שהצליח להתחבר לאינטרנט.
כשאני נכנס לרשת>MSHOME>בזק (באנגלית), כאן אני מקבל אישור התחברות> שוב בזק, ועכשיו הוא מבקש ממני user ID ו-ססמא. פה אני נתקע.
ניסיתי כאן כל סיסמא שיכולתי לחשוב עליה. מה אני אמור להכניס כאן? ניסיתי את שם המחשב ולהשאיר את חלונית הססמא ריקה (אין לי ביוזר במחשב ססמא). ניסיתי את הקודים של הראוטר, ניסיתי guest עם כל מני ססמאות ובכל פעם אני מקבל fail.
אציין שאני כן מצליח דרך דפדפן האינטרנט להיכנס לאקסטרימר ולהעביר קבצים אך לא הפוך.
גם קראתי באיזה פורום שלאקסטרימר יש בעיה עם חלק מהראוטרים, יכול להיות שכאן התקלה או שזה משהו בהגדרות?
אשמח לכל עזרה.
תודה.
לפני מס ימים קיבלתי את האקסטרימר ומאז אני מנסה ללא הצלחה להתחבר דרכו למחשב כדי לשתף קבצים ולהזרים תכנים בצורה אלחוטית.
מעט פרטים טכניים:
האקסטרימר מחובר קווית לראוטר מסוג Dlink 2650u של בזק. המחשב נמצא בחדר אחר ומחובר אלחוטית לראוטר.
הX מעודכן לגרסא האחרונה (2.2), מערכת הפעלה xp במחשב.
אז ככה:
ראשית כל במחשב איפשרתי שיתוף לקבצים הרלוונטיים. הרצתי אשף set up a home or small office network למרות שאני לא בטוח שבכלל הייתי צריך.
באקסטרימר- בהגדרות הרצתי חיפוש DHCP אוטומטי ונראה שהצליח להתחבר לאינטרנט.
כשאני נכנס לרשת>MSHOME>בזק (באנגלית), כאן אני מקבל אישור התחברות> שוב בזק, ועכשיו הוא מבקש ממני user ID ו-ססמא. פה אני נתקע.
ניסיתי כאן כל סיסמא שיכולתי לחשוב עליה. מה אני אמור להכניס כאן? ניסיתי את שם המחשב ולהשאיר את חלונית הססמא ריקה (אין לי ביוזר במחשב ססמא). ניסיתי את הקודים של הראוטר, ניסיתי guest עם כל מני ססמאות ובכל פעם אני מקבל fail.
אציין שאני כן מצליח דרך דפדפן האינטרנט להיכנס לאקסטרימר ולהעביר קבצים אך לא הפוך.
גם קראתי באיזה פורום שלאקסטרימר יש בעיה עם חלק מהראוטרים, יכול להיות שכאן התקלה או שזה משהו בהגדרות?
אשמח לכל עזרה.
תודה.
-
Needle-Head
- חבר פעיל מאוד

כן, האם עלי להיות logged on כ-guest?
xp sp3 home edition.
תודה
xp sp3 home edition.
תודה
-
Needle-Head
- חבר פעיל מאוד

orengol תודה,
קודם כל הפעלתי את חשבון ה-Guest במחשב.
ניסיתי Guest וכלום בססמא- logon fail
ניסיתי Michael (שם האדמינסטריטור) ולהשאיר את חלון הססמא ריק ושוב קיבלתי logon fail.
בוודאות אין לי ססמא במחשב לאף אחד מהיוזרים הנ"ל, בדקתי שוב.
קודם כל הפעלתי את חשבון ה-Guest במחשב.
ניסיתי Guest וכלום בססמא- logon fail
ניסיתי Michael (שם האדמינסטריטור) ולהשאיר את חלון הססמא ריק ושוב קיבלתי logon fail.
בוודאות אין לי ססמא במחשב לאף אחד מהיוזרים הנ"ל, בדקתי שוב.
-
Needle-Head
- חבר פעיל מאוד

תודה לעוזרים,
עברתי כבר לפני מס ימים על המדריך הזה ופעלתי לפיו. http://shop.xtreamer.net/Support/questi ... Edition%3F
נתבקשתי בו להכניס שני קודים בחלון cmd.
לראשון קיבלתי אישור שהצליח אך בשני קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה-
C:\ Documents and settings\Michael Meyer>Ntrights -r SeDenynetworkLogonRight -u Guest
Revoking SeDenynetworkLogonRight from guest ..... failed
***Error*** AddUserRightToAccount -1073741728
האם בעיית זיהוי המחשב קשורה לזה?
עברתי כבר לפני מס ימים על המדריך הזה ופעלתי לפיו. http://shop.xtreamer.net/Support/questi ... Edition%3F
נתבקשתי בו להכניס שני קודים בחלון cmd.
לראשון קיבלתי אישור שהצליח אך בשני קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה-
C:\ Documents and settings\Michael Meyer>Ntrights -r SeDenynetworkLogonRight -u Guest
Revoking SeDenynetworkLogonRight from guest ..... failed
***Error*** AddUserRightToAccount -1073741728
האם בעיית זיהוי המחשב קשורה לזה?
-
Needle-Head
- חבר פעיל מאוד

סליחה על ההקפצה אבל מתחזקת אצלי המחשבה שיש בעיית חוסר תאימות של ה-X עם הראוטר שלי.
האם יש למישהו הארה בענין?
תודה.
האם יש למישהו הארה בענין?
תודה.