הרכבת האוירית של המוזיקאים נימשכת......

אלבומים מומלצים, ביקורות, הוצאות חדשות וכו'.
שלח תגובה
רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו
תגובות: 830
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #1 

הקיץ הזה עושה רושם.........שניצטרך להאריך אותו כדי למלא את כל רשימת האמנים שבדרך............

Snowy White........הגיטריסט וירטואוז הגדול ,גם הוא בדרך אלינו עם ההרכב החדש שלו The White Flames.
סנואי וויט שהיה הגיטריסט של ההרכב האגדי........Thin Lizzy ,וניגן גם בהופעות עם הפינק פלוייד ,ונראה במחוזותינו לאחרונה בהופעה המדהימה של רוג'ר ווטרס ליד לטרון.......ווייט היה על הגיטרה המובילה באותו ערב בלתי נישכח.
27 למרץ החודש ,במועדון הרידינג בנמל ת"א.
http://www.snowywhitefanclub.org/SWFC.htm

Les Claypool......הבסיסט הוירטואוז הענק ,חבר הרכב האלטרנטיב/פאנק/מטאל.......Primus , גם הוא ינחת אצלנו החודש. קלייפול נחשב לאחד הבסיסטים המבריקים בתחום הפאנק מטאל ,עם טכניקה גבוהה והרבה שימוש בסלאפינג.

גם סנואי וויט וגם לס קלייפול אמורים לנחות בקרוב גם באולפני 88FM לקראת ההופעות שלהם. אני אהיה שם והפעם מקווה גם עם תמונות.

מי עוד מגיעה.........כבר הפסקתי לספור , ג'טרו טול ,גם היא בקרוב אצלנו שוב. לאחרונה ראיתי אותם פה ב 2008 בקיסריה.

צ'יק קוריאה......ענק הג'אז פיוז'ן ,גם הוא בקרוב אצלנו ( חודש ספטמבר ) , ושוב עם הבסיסט הגדול מירוסלב ויטוס. והם יחגגו ביחד 42 שנה לצאת האלבום הקלאסי של קוריאה Now He Sings, Now He Sobs ,שיצא במרץ 68.

קצת מסנואי וויט........בביצוע מעולה סטייל סנטנה....

רפי_א

idanb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 264
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

כבוד ל Les Claypool , עד היום אני אוהב להאזין ל Suck on this , אלבום הופעה נהדר.
השאלה היא מה יהיה מבנה ההופעה וכמה שירים של פרימוס יהיו? (כמו כן אני חושב שזו חובתו לנגן את השיר של Southpark ירום הודו :) )

שלח תגובה

חזור אל “מוסיקה”