התשובה היא כן
רק קח בחשבון, שיהיו סרטים שבהם חלק די גדול משורות התרגום פשוט ייעלמו
אמנם זה לא קורה בכל סרט, אבל מתי שכבר קורה, זה פשוט בלתי נסבל.
נניח מתוך 5 משפטים שנאמרים, רק משפט אחד יוצג.
קשה מאוד להבין ככה את הסרט...
bariko כתב:התשובה היא כן
...
תודה
האם השילוב הוא כמו לAVI רגיל כלומר באותה תיקיה הSUB\IDX באותו שם של הסרט ובחירה של הכתוביות ע"י SUBTITE?
bariko כתב:התשובה היא כן
...
תודה
האם השילוב הוא כמו לAVI רגיל כלומר באותה תיקיה הSUB\IDX באותו שם של הסרט ובחירה של הכתוביות ע"י SUBTITE?
...
נכון מאוד.
ואתה בטח מכיר את התוכנה SubtitleCreator שבעזרתה הופכים תרגום בפורמט SRT ל- SUB\IDX
אגב, בגדול אני בהחלט מסכים איתך. ה-WDTV יכול להוות פתרון לא רע למי שמחפש נגן זול עבור קבצי DIVX רגילים ו-MKV
קבצים כבדים יותר, זה כבר סיפור אחר, כי המכשיר מתקשה מאוד בנגינתם.
ושוב, צריך לקחת בחשבון את נושא השורות הנעלמות בתרגום, כי זה יכול להיות מטרד די רציני.
Liqnit
אני חושב שכבר ניסו , וזה לא כל כך הולך.
אתה יכול לנסות בעצמך ולבדוק. אם תצליח, אשמח לשמוע
(פשוט לי זה קצת קשה לעשות כל מיני ניסיונות בעצמי, כי המכשיר לא נמצא אצלי, אלא אצל החברה. לי בבית יש את ה-HDX1000)
bariko כתב:Liqnit
אני חושב שכבר ניסו , וזה לא כל כך הולך.
אתה יכול לנסות בעצמך ולבדוק. אם תצליח, אשמח לשמוע
(פשוט לי זה קצת קשה לעשות כל מיני ניסיונות בעצמי, כי המכשיר לא נמצא אצלי, אלא אצל החברה. לי בבית יש את ה-HDX1000)
כפי שאמרתי, יש סרטים שבהם התרגום מוצג כהלכה ושום דבר לא חסר, להוציא אולי משפט אחד או שניים, שזה לגמרי שולי.
אבל אתה תראה שיהיו סרטים שבהם שורות שלמות מהתרגום יהיו חסרות.
זה כבר מציק מאוד, והבעיה היא שאף פעם לא ניתן לנחש מראש מתי זה יקרה...
bariko כתב:כפי שאמרתי, יש סרטים שבהם התרגום מוצג כהלכה ושום דבר לא חסר, להוציא אולי משפט אחד או שניים, שזה לגמרי שולי.
אבל אתה תראה שיהיו סרטים שבהם שורות שלמות מהתרגום יהיו חסרות.
זה כבר מציק מאוד, והבעיה היא שאף פעם לא ניתן לנחש מראש מתי זה יקרה...
liqnit
גם אני מקווה זאת בשבילך.
למזלי, אצלי בבית יש את ה-HDX1000 שמציג את כל התרגום בשלמותו, ממש כל שורה, אחד לאחד.
בד"כ אני רואה את הסרטים קודם כל אצלי, ורק לאחר מכן צופה בהם שוב אצלי החברה באמצעות הנגן של WD.
כך שבמקרים שבהם חסרים שורות, זה מעצבן אבל לא קריטי, כי אני יכול להבין את הסרט מהצפייה הראשונה.
בכל אופן, למי שמתכוון לרכוש סטרימר זול והתרגום העברי מאוד חשוב עבורו, לא הייתי ממליץ על ה-WD במקרה כזה...
לי יש את המכשיר יותר מחצי שנה מוריד הרבה סרטים וממיר את התרגום דרך תוכנת SubtitleCreator ולא היה לי אף פעם בעיה עם התרגום.הוא קריא בצבע לבן.כל התהליך של המרת הכתוביות לוקח אולי 5 שניות.
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2
big007
לא יודע איך, אבל אולי פשוט יש לך מזל.
אצלי התופעה ממשיכה גם אחרי שדרשתי להחליף את המכשיר ("באג" הסכימו ללכת לקראתי), ומתוך קריאה בפורום הבנתי שגם משתמשים אחרים דיווחו על אותה בעיה.
אגב, שימו לב שאני מזכיר רק דבר בסיסי כמו הצגת כתוביות.
אני כבר לא מדבר על פאקים אחרים של המכשיר כגון:
1. קריסה בפורמטים כבדים כגון TS ו-M2TS
2. אין תמיכה ב-DTS
3. אין פונקצית GO TO בכדי להגיע לכל נקודת זמן רצויה בסרט
4. "סלט" שלם בתצוגת התיקיות