איזה מסך 32 אינץ' לקנות?
מדובר בטלויזיה שתתפקד גם כמסך מחשב ותיהיה ממוקמת על שולחן מחשב ובנוסף מטר וחצי ממקום ישיבה.
אני מחפש טלויזיה לכן שהיא רק Full HD, וטווח מחירים של 2500-3000 ש"ח.
כרגע, אני מתלבט בין:
- Samsung LA32B530
- LG 32LH35FR
- LG 32LH70YR
השלישית כנראה טובה יותר מהשנייה ובסך הכל 200 ש"ח יותר, אבל אני לא אוהב את העיצוב - חלק תחתון מסיבי. בגדול, אני רוצה לדעת איך הם לעומת הSamsung, והאם מישהו יכול להמליץ על טלויזיה אחרת שפיספסתי.
נ.ב. אני מתכוון גם לקנות את הPS50B500 של Samsung, ואם אוכל למצוא דיל על שתי הטלויזיות ממקום טוב עם אחריות מקורים, זה בהחלט יהיה נחמד.
תודה מראש.
כרגע, אני מתלבט בין:
- Samsung LA32B530
- LG 32LH35FR
- LG 32LH70YR
השלישית כנראה טובה יותר מהשנייה ובסך הכל 200 ש"ח יותר, אבל אני לא אוהב את העיצוב - חלק תחתון מסיבי. בגדול, אני רוצה לדעת איך הם לעומת הSamsung, והאם מישהו יכול להמליץ על טלויזיה אחרת שפיספסתי.
נ.ב. אני מתכוון גם לקנות את הPS50B500 של Samsung, ואם אוכל למצוא דיל על שתי הטלויזיות ממקום טוב עם אחריות מקורים, זה בהחלט יהיה נחמד.
תודה מראש.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
TrackTrack כתב:מדובר בטלויזיה שתתפקד גם כמסך מחשב ותיהיה ממוקמת על שולחן מחשב ובנוסף מטר וחצי ממקום ישיבה.
כרגע, אני מתלבט בין:
- Samsung LA32B530
- LG 32LH35FR
- LG 32LH70YR
תודה מראש....
המלצתי היא הסמסונג דגם b-530 גודל 32 . לדעתי היא נותנת האיכות והתמורה הטובה ביותר מבין שלושת הדגמים שכתבת .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
משהו יכול להתייחס?...