בעיה חדשה עם ה MAXHD
חזרתי מחו"ל ושניסיתי להזמין להיום בערב את "מטען הכאב" קיבלתי הודעה על כך שרשימת הסדרות מלאה... ביצעתי אתחול חשמלי לממיר ( בעבר זה אכן פתר תקלה דומה), ההזמנה אכן עבדה אך ניסיון ניגון של כל הקלטה (אפילו כאלה שעבדו בצורה תקינה בעבר) נתקלת בניגון הסרט למס' שניות וחזרה לערוץ Yes Movies 1 - בוצע שוב אתחול שלא ממש עזר, הנציגה אמרה לי לנתק לחצי שעה ושהיא מבצעת איתחול בצד שלה לממיר.... מכיוון שהייתי חייב לזוז לעבודה לא יצא לי לבדוק את הנושא שוב.
האם מישהו נתקל במשהו דומה ?
האם מעבר לגרסת VOD תפטור את הבעיה ?
לא נתקלתי בתקלה שכזו בעבר.
האם מישהו נתקל במשהו דומה ?
האם מעבר לגרסת VOD תפטור את הבעיה ?
לא נתקלתי בתקלה שכזו בעבר.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
היה לי דבר דומה ביום חמישי. נפתר בעזרת אתחול. דבר דומה קרה בתחילת שנת 2010. לדעתי זו בעיה מערכתית שלא קשורה בגרסת הממיר. זה קרה לכולם בתחילת השנה - גם לי, גם לך וגם לכל השאר החברים בפורום שמחזיקים את הממיר.
sam22 כתב:סליחה על השאלה הטפשית
בדקת שהשלט שלך תקין ולא לוחץ בטעות?...
האמת שהכל יכול להיות (אולי נשפך עליו משהו שעשו לי House Seeting) - אבל לא שמתי לב שהאורות של השלט נדלקים באופן רנדומלי...
אני אנסה את השלט שקיבלתי בזמנו מהביקור ב YES.
- smallville4r
- חבר ותיק

הבעיה הזו לא נפתרה. להיפך, היא קוראת עכשיו גם בצפיה ישירה ולא רק בתוכנית מוקלטת.amir073 כתב:בעית הכתוביות הנעלמות שכבר נפתרה, חזרה שוב....
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
באיזו גירסא?
- smallville4r
- חבר ותיק

14ayes-man כתב:באיזו גירסא?...
גם אצלי בעית הכתוביות רק החמירה
גרסא 14a.
בנוסף יש בעיה חדשה.... כשאני נשאר על ערוץ מסויים, הממיר תמיד היה מתחיל הקלטה אוטומטית בכדיי לאפשר להריץ אחורה, לעצור וכו... (הייתה אינדיקציה לכך, עם פס כחול על פס ההתקדמות הכתום), ומשום מה זה לא עובד לי, אני אפילו לא מצליח לעשות pause, בצפיה ישירה, קרה לעוד מישהו?
בנוסף יש בעיה חדשה.... כשאני נשאר על ערוץ מסויים, הממיר תמיד היה מתחיל הקלטה אוטומטית בכדיי לאפשר להריץ אחורה, לעצור וכו... (הייתה אינדיקציה לכך, עם פס כחול על פס ההתקדמות הכתום), ומשום מה זה לא עובד לי, אני אפילו לא מצליח לעשות pause, בצפיה ישירה, קרה לעוד מישהו?