למה לי לקנות מזרים מדיה כשיש לי נייד- זקוק לתשובות
אהלן...
בבדיקות שערכתי לגבי המזרים מדיה עלו לי מס' שאלות עיקריות.
אני מוריד סרטי HD וסדרות למינהם.. ע"מ לצפות בהם בטלויזיה אני פשוט מחבר את המחשב הנייד שלי לטלויזיה באמצעות יציאת הHDMI ויציאה אופטית אל הרסיבר ע"מ להינות מהסראונד של הסרטים.
שאלתי היא....
למה לי לקנות מכשיר במעל 1000 ש"ח כאשר יש ברשותי את המחשב הנייד שיודע לפענח כל סוג של קובץ?
אות הוידאו מועבר ישירות דרך המחשב ולא ע"ג רשתות אלחוטיות/חוטיות וכו'.. כך בטוח שאין לי איבוד מידע או עיוותים למינהם.
אני בטוח שלרוב אלה שיש בבית מזרים מדיה יש גם בבית מחשב נייד ויכולים לעשות כמוני- הרי לא המצאתי את הגלגל.
אך יכול להיות שאני מפספס משהו ויש משהו טוב יותר במזרימי מדיה למינהם שאין במחשב נייד.. לכן אשמח אם תספקו לי קצת מידע בנושא....
אההה... ואת הסיבה שלחבר את המחשב הנייד לטלויזיה ולרסיבר זה מסובך- אני לא קונה!!!!
עניין של פחות מ5 שניות!
בבדיקות שערכתי לגבי המזרים מדיה עלו לי מס' שאלות עיקריות.
אני מוריד סרטי HD וסדרות למינהם.. ע"מ לצפות בהם בטלויזיה אני פשוט מחבר את המחשב הנייד שלי לטלויזיה באמצעות יציאת הHDMI ויציאה אופטית אל הרסיבר ע"מ להינות מהסראונד של הסרטים.
שאלתי היא....
למה לי לקנות מכשיר במעל 1000 ש"ח כאשר יש ברשותי את המחשב הנייד שיודע לפענח כל סוג של קובץ?
אות הוידאו מועבר ישירות דרך המחשב ולא ע"ג רשתות אלחוטיות/חוטיות וכו'.. כך בטוח שאין לי איבוד מידע או עיוותים למינהם.
אני בטוח שלרוב אלה שיש בבית מזרים מדיה יש גם בבית מחשב נייד ויכולים לעשות כמוני- הרי לא המצאתי את הגלגל.
אך יכול להיות שאני מפספס משהו ויש משהו טוב יותר במזרימי מדיה למינהם שאין במחשב נייד.. לכן אשמח אם תספקו לי קצת מידע בנושא....
אההה... ואת הסיבה שלחבר את המחשב הנייד לטלויזיה ולרסיבר זה מסובך- אני לא קונה!!!!
עניין של פחות מ5 שניות!
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
אל תקנה... אף אחד לא מחייב אותך
אבל כשאתה משתמש במחשב נייד שעולה נגיד 3~4 אלף. מי שאין לו מחשב נייד ורוצה לראות סרטים על טלויזיה שרחוקה לו מהמחשב
קונה מכשיר סטרימר שעולה פחות מ1000 (לרוב האנשים האקסטרימר יעשה את העבודה) ונהנה מסרטים בסלון
אבל כשאתה משתמש במחשב נייד שעולה נגיד 3~4 אלף. מי שאין לו מחשב נייד ורוצה לראות סרטים על טלויזיה שרחוקה לו מהמחשב
קונה מכשיר סטרימר שעולה פחות מ1000 (לרוב האנשים האקסטרימר יעשה את העבודה) ונהנה מסרטים בסלון
אני אספר לך למה אני קניתי מזרימדיה.
לי אין מחשב נייד. יש לי מחשב נייח שהיה מחובר גם הוא ישירות לטלויזיה. אבל המחשב שלי בן 4 שנים בקרוב ו-HD לא רץ עליו כמו שצריך. לא רציתי להתעסק עם התקנות של קודקים ולהתחיל לשחק עם הגדרות כך שה-HD ירוץ טוב אז רכשתי HDX-1000 (לפני כשנה וחצי) והוא עדיין מוגדר אצלי כאחת הרכישות הכי מוצלחות אי פעם.
המידע שלי עובר דרך רשת (חוטית) וגם לי אין מידע או עיוותים למיניהם.
אם יש לך פתרון שאתה מרוצה ממנו - באמת אין סיבה לקנות.
לי אין מחשב נייד. יש לי מחשב נייח שהיה מחובר גם הוא ישירות לטלויזיה. אבל המחשב שלי בן 4 שנים בקרוב ו-HD לא רץ עליו כמו שצריך. לא רציתי להתעסק עם התקנות של קודקים ולהתחיל לשחק עם הגדרות כך שה-HD ירוץ טוב אז רכשתי HDX-1000 (לפני כשנה וחצי) והוא עדיין מוגדר אצלי כאחת הרכישות הכי מוצלחות אי פעם.
המידע שלי עובר דרך רשת (חוטית) וגם לי אין מידע או עיוותים למיניהם.
אם יש לך פתרון שאתה מרוצה ממנו - באמת אין סיבה לקנות.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
- Avi_h
- חבר ותיק

- תגובות: 1762
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
לי יש מחשב נייד חדש מהעבודה X200 של לנובו.
כל פעם צריך להדליק את המחשב, להעתיק את הסרט לנייד (HD לא עובר טוב באלחוטי) אם המחשב הנייח היה כבוי זה אומר להדליק גם אותו, לשחק עם הVLC לרזולוציה המתאימה וכמובן לרוץ למחשב כל פעם שרוצים לעצור\לנגן...
תוסיף את העובדה שאם אני עובד, אין דרך לנגן, אין תפריטים, ניווט........
אז קניתי פופקורן.
על נוחות משלמים
כל פעם צריך להדליק את המחשב, להעתיק את הסרט לנייד (HD לא עובר טוב באלחוטי) אם המחשב הנייח היה כבוי זה אומר להדליק גם אותו, לשחק עם הVLC לרזולוציה המתאימה וכמובן לרוץ למחשב כל פעם שרוצים לעצור\לנגן...
תוסיף את העובדה שאם אני עובד, אין דרך לנגן, אין תפריטים, ניווט........
אז קניתי פופקורן.
על נוחות משלמים
72o
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אם אתה היחיד בבית והלפטופ תמיד זמין לך, אין שום סיבה לרכוש מזרימדיה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46403
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
oferlaor,
אין שום סיבה?
1. Auto Frame Rate
2. פורמטי האודיו המתקדמים.
3. ניגון של כמעט כל פורמטי הוידאו Out There בלי לבזבז את הערב שלי על התקנת מקודדים שונים עבור כל סוג קובץ וחשש עם כל התקנה שהרסתי משהו שמקודם עבד.
4. אני לא רוצה להחזיק מקלדת ועכבר בסלון.
5. אני רוצה להחזיק את הציוד שלי במצב Play בלבד ולא Plug & Play.
(וכאילו שלא ידעת לבד את כל הסעיפים הללו
).
yoni_98,
מזרימדיה זה לא בשבילך, נדמה שהחלט מראש שאתה רוצה מחשב. חסכת
אין שום סיבה?
1. Auto Frame Rate
2. פורמטי האודיו המתקדמים.
3. ניגון של כמעט כל פורמטי הוידאו Out There בלי לבזבז את הערב שלי על התקנת מקודדים שונים עבור כל סוג קובץ וחשש עם כל התקנה שהרסתי משהו שמקודם עבד.
4. אני לא רוצה להחזיק מקלדת ועכבר בסלון.
5. אני רוצה להחזיק את הציוד שלי במצב Play בלבד ולא Plug & Play.
(וכאילו שלא ידעת לבד את כל הסעיפים הללו
yoni_98,
מזרימדיה זה לא בשבילך, נדמה שהחלט מראש שאתה רוצה מחשב. חסכת
חבר'ה..הבנתי.
ממש לא החלטתי מראש שאני מעדיף מחשב אלא שפשוט חשבתי שמשהו נסתר מעיני ושיכול להיות שפרט לנוחות המזרימדיה מעניק דברים נוספים.
אבל הטיעונים כאן היו די משמעותיים: עניין הנוחות הוא עניין חשוב ביותר, לכן, ככל הנראה כנראה שארכוש מזרימדיה שינסה לענות על צרכיי...
אבל זה כבר לדיון אחר.
תודה רבה לכולכם...
ממש לא החלטתי מראש שאני מעדיף מחשב אלא שפשוט חשבתי שמשהו נסתר מעיני ושיכול להיות שפרט לנוחות המזרימדיה מעניק דברים נוספים.
אבל הטיעונים כאן היו די משמעותיים: עניין הנוחות הוא עניין חשוב ביותר, לכן, ככל הנראה כנראה שארכוש מזרימדיה שינסה לענות על צרכיי...
אבל זה כבר לדיון אחר.
תודה רבה לכולכם...
אני מניח שלגבי לפטופים זה כנראה נכון כרגע אבל לגבי השאר - האם עדיין נשארו לנו פורמטים חסרים ? (בהנחה שיש לנו את אחד הכרטיסים החדשים של ATI או אפילו יותר טוב - כרטיס קול איכותי)ziv_r כתב: 2. פורמטי האודיו המתקדמים....
תראו לא לכולם יש לפטופ שלא לדבר על אחד מהשנים האחרונות
לי אין לפטופ כי שקניתי את מחשב המשחקים שלי ב2007 הלפטופים שניגנו HD היו מאוד יקרים -מדובר על בערך 8 אלף באותה תקופה
אלטרנטיבות אחרות כמו PS3\360 גם היו יחסית יקרים יחסית לקונסולות
וזה בלי לדבר על השטח אכסון הקטן מידי לHD (לא מדבר על הבלו רי אלה על הארד דיסק )
הרבה דברים ישתנו מאז וצריכים לזכור את זה
כבר לא רחוק היום שסלולרים יוציאו 1080P
בכל מקרה רכשתי את הסטרימר שלי חוץ מהנוחות גם כדי לרכז את רוב המדיה במקום אחד (רכשתי אם ארד דיסק 1 טרה )
ואני שמח על זה
במקום להתחיל לנהל ולמחוק קבצים שאין מקום ככה הסרטים\סדרות על הסטרימר וזה מפנה לי הרבה מקום במחשב
לי אין לפטופ כי שקניתי את מחשב המשחקים שלי ב2007 הלפטופים שניגנו HD היו מאוד יקרים -מדובר על בערך 8 אלף באותה תקופה
אלטרנטיבות אחרות כמו PS3\360 גם היו יחסית יקרים יחסית לקונסולות
וזה בלי לדבר על השטח אכסון הקטן מידי לHD (לא מדבר על הבלו רי אלה על הארד דיסק )
הרבה דברים ישתנו מאז וצריכים לזכור את זה
כבר לא רחוק היום שסלולרים יוציאו 1080P
בכל מקרה רכשתי את הסטרימר שלי חוץ מהנוחות גם כדי לרכז את רוב המדיה במקום אחד (רכשתי אם ארד דיסק 1 טרה )
ואני שמח על זה
במקום להתחיל לנהל ולמחוק קבצים שאין מקום ככה הסרטים\סדרות על הסטרימר וזה מפנה לי הרבה מקום במחשב
דוקא אני רכשתי מחשב נייד לפני כחודש עם מעבד CORE I5 וכרטיס מסך HD5470. בניסיון לחבר אותו לאונקיו 607 שלי, הוא העביר את כל הפורמטים החדשים, כיאה לסדרת ATI 5XXX. אז בנוגע לפורמטים החדשים סגרנו. ניתן לקנות את השלט של מיקרוסופט עם יחידת ה-IR ולשלוט במחשב הנייד עם שלט כאילו היה מזרימדיה והכל עובד כמו שצריך (כמובן אם אתה שולט בתחום הקודקים). כנראה שההבדלים מתחילים להצטמצם קצת בתחום אך עדיין אני לא מחליף את ה-C-200 שלי והתפריטים הנוחים שלו.