שלום....שוב שאלת כדאיות של אקסטרימר
שלום ליושבי הפורום.
קראתי כאן הרבה על הסטרימר הנ"ל.והחלטתי שעבורי...לשימוש שלי (צפייה בקבצי MKV....מוסיקה וסרטים..מחובר
לפאנסוניק PV80) הוא עונה על הדרישות.
התקשרתי לבאג ואכן המכשיר במלאי ובקשתי שישמרו לי אחד.
ואז...נתקלתי בשרשור הזה בפורום השכן..עם כל ההערות על הסטרימר הזה.
האם יש אמת בדברים (השליליים האלה) שנאמרים שם?
האם אנשים ...בשורה התחתונה...מרוצים מהתיפקוד וזה לא יהיה זריקת כסף סתם לפח?
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... ויום טוב.
קראתי כאן הרבה על הסטרימר הנ"ל.והחלטתי שעבורי...לשימוש שלי (צפייה בקבצי MKV....מוסיקה וסרטים..מחובר
לפאנסוניק PV80) הוא עונה על הדרישות.
התקשרתי לבאג ואכן המכשיר במלאי ובקשתי שישמרו לי אחד.
ואז...נתקלתי בשרשור הזה בפורום השכן..עם כל ההערות על הסטרימר הזה.
האם יש אמת בדברים (השליליים האלה) שנאמרים שם?
האם אנשים ...בשורה התחתונה...מרוצים מהתיפקוד וזה לא יהיה זריקת כסף סתם לפח?
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... ויום טוב.
היי..תודה על התגובה..
יש עכשיו שירשור בפורום של תפוז "אודיו וקולנוע ביתי"...
הדברים שנאמרו על ידי מישהו שם:
"אני להבדיל ממך לא תמיד מחפש את הזול ביותר ולעיתים מוכן לשלם קצת יותר ולקבל מכשיר שבנוי טוב יותר, שיש לו תמיכה של חברה טובה והכי חשוב שהחברה מקיימת את מה שהיא מבטיחה על הנייר ולא כמו האקסטרימר, שמוכרים סיפורים על סיפורים. אומנם הוא זול אבל כנראה שיש סיבות למחיר הזול הזה ."
"קניתי אותו, והרבה מהדברים שהוא אמור לעשות הוא לא מצליח!
גם אנשי התמיכה של חברת באג לא מצליחים לתת תשובות, בנתיים."
"אמנם זול, ונראה עמוס פיצ'רים - אבל החומרה שלו מנוצלת עד קצה גבול היכולת, וככזה הוא מאוד "רגיש" ו"שביר" בהתנהלות שלו [אתחולים תכופים, שגיאות תפריט וכו']
תוסיף לזה את ההתנהלות העלובה והמחפירה של החברה בתחום שירות הלקוחות ואתה נשאר עם מכשיר בעייתי משהו."
למרות שיש שם אנשים שם שמאוד המליצו עליו....אבל תמיד ביקורות ודברים כאלה מעלים חששות לפני הקנייה.
תודה רבה על התשובה.
יש עכשיו שירשור בפורום של תפוז "אודיו וקולנוע ביתי"...
הדברים שנאמרו על ידי מישהו שם:
"אני להבדיל ממך לא תמיד מחפש את הזול ביותר ולעיתים מוכן לשלם קצת יותר ולקבל מכשיר שבנוי טוב יותר, שיש לו תמיכה של חברה טובה והכי חשוב שהחברה מקיימת את מה שהיא מבטיחה על הנייר ולא כמו האקסטרימר, שמוכרים סיפורים על סיפורים. אומנם הוא זול אבל כנראה שיש סיבות למחיר הזול הזה ."
"קניתי אותו, והרבה מהדברים שהוא אמור לעשות הוא לא מצליח!
גם אנשי התמיכה של חברת באג לא מצליחים לתת תשובות, בנתיים."
"אמנם זול, ונראה עמוס פיצ'רים - אבל החומרה שלו מנוצלת עד קצה גבול היכולת, וככזה הוא מאוד "רגיש" ו"שביר" בהתנהלות שלו [אתחולים תכופים, שגיאות תפריט וכו']
תוסיף לזה את ההתנהלות העלובה והמחפירה של החברה בתחום שירות הלקוחות ואתה נשאר עם מכשיר בעייתי משהו."
למרות שיש שם אנשים שם שמאוד המליצו עליו....אבל תמיד ביקורות ודברים כאלה מעלים חששות לפני הקנייה.
תודה רבה על התשובה.
לי שי אקסטרימר ואני ממש מרוצה ממנו כי הוא נותן לתורמה מעולה להשקעה הנמוכה שלי בו. גם לא היו לי איתו שום תקלות.
בעיקרון, ממה שאני שומע, יש רק 3 טענות רציניות נגד האקסטרימר:
1. אין לו - ולא תהיה לו - תמיכה בפורמטי האודיו החדשים (בניגוד להצהרות שלהם). הדבר לא רלוונטי אלי כי לי אין רסיבר שתומך במורמטים החדשים.
2. יש שחושבים שהמאוורר שלו רועש מדי. אבל אם אתה לא מתכוון לשים בתוכו דיסק קשיח, אז אתה בכלל יכול לכבות את המאוורר.
3. אתה יכול לשים בפנים רק דיסק של 2.5" (הדיסקים הקטני של הלפטופים). זה חשוב רק אם אתה מתכוון לשים בתוכו דיסק ונפח של דיסק 2.5" לא מספיק לך (כי 2.5" מוגבל כרגע עד ל 750GB של נפח).
התגובות מתפוז שהעלית הן די חסרות תוכן. חוץ מהתיחסות לטענה 1 לעיל, זה הכל ספקולציות. למה הוא מאוד "רגיש" ו"שביר"? איזה דברים בדיוק הוא לא מצליח לעשות? מה כל כך "עלוב ומחפיר" בשירות הלקוחות שלהם?
בעיקרון, ממה שאני שומע, יש רק 3 טענות רציניות נגד האקסטרימר:
1. אין לו - ולא תהיה לו - תמיכה בפורמטי האודיו החדשים (בניגוד להצהרות שלהם). הדבר לא רלוונטי אלי כי לי אין רסיבר שתומך במורמטים החדשים.
2. יש שחושבים שהמאוורר שלו רועש מדי. אבל אם אתה לא מתכוון לשים בתוכו דיסק קשיח, אז אתה בכלל יכול לכבות את המאוורר.
3. אתה יכול לשים בפנים רק דיסק של 2.5" (הדיסקים הקטני של הלפטופים). זה חשוב רק אם אתה מתכוון לשים בתוכו דיסק ונפח של דיסק 2.5" לא מספיק לך (כי 2.5" מוגבל כרגע עד ל 750GB של נפח).
התגובות מתפוז שהעלית הן די חסרות תוכן. חוץ מהתיחסות לטענה 1 לעיל, זה הכל ספקולציות. למה הוא מאוד "רגיש" ו"שביר"? איזה דברים בדיוק הוא לא מצליח לעשות? מה כל כך "עלוב ומחפיר" בשירות הלקוחות שלהם?
יש לי אקסטירמר, הוא זול ועושה את העבודה- יחד עם זאת אני לא מרוצהו ולדעתי זה מכשיר בינוני מינוס שמגיע מחברה בעלת התנהלות מרגיזה ועלובה.
רשמתי את דעתי על האקסטירמר כבר בכמה מקומות שונים פה באתר ואין לי רצון לחזור על הדברים (לא מזמן רשמתי באריכות, אתה יכול לבדוק בהודעות שלי).
מה שכן - זה לא יהיה לזרוק את הכסף לפח, הוא עושה את העבודה
רשמתי את דעתי על האקסטירמר כבר בכמה מקומות שונים פה באתר ואין לי רצון לחזור על הדברים (לא מזמן רשמתי באריכות, אתה יכול לבדוק בהודעות שלי).
מה שכן - זה לא יהיה לזרוק את הכסף לפח, הוא עושה את העבודה
"אבל בסך הכל הוא בסדר בהשוואה לאחרים, לא רואה טעם לשלם פי 2 או 3."
מי אמר לך שזה פי 2-3 ?
אל תפיץ שטויות
ואני קניתי מכשיר מתחרה שעולה קצת יותר בעיקר בגלל בעית הרעש שדווחה בכל מיני מקומות כולל גם סרטון ביוטיוב
אני מעריך שיתקנו את הבעיות בגרסאות עתידיות -לפחות חלק מהבעיות
אבל לזנק אליו רק כי הוא עולה קצת פחות ממתחרים שמבוססים בערך על אותה חומרה זה לא תמיד הדבר הנכון לכולם
סתם לדוגמה המתחרה שקניתי הגיע אם כל חיבור שהייתי צריך -שעד כמה שאני יודע האקסטרימר לא מגיע אם כל החיבורים
ארד דיסק חיברתי פנימי רגיל במקום של נידים ככה שיצא לי יותר זול לנפח
דונגל אלחוטי צריך לקנות גם באקסטרימר וגם במתחרה שקניתי ויתר הדברים האחרים דומים עד כמה שידוע לי רק שיש לי מארז טוב יותר ושקט כימאת מוחלט
בקיצור יש הרבה סטרימרים היום בשוק והאקסטימר נותן יתרון מסוים של תמחור
אבל לא מתאים לכולם ובמיוחד שהתחליף למאוורר נימכר בנפרד ומצריך התעסקות
מי אמר לך שזה פי 2-3 ?
אל תפיץ שטויות
ואני קניתי מכשיר מתחרה שעולה קצת יותר בעיקר בגלל בעית הרעש שדווחה בכל מיני מקומות כולל גם סרטון ביוטיוב
אבל לזנק אליו רק כי הוא עולה קצת פחות ממתחרים שמבוססים בערך על אותה חומרה זה לא תמיד הדבר הנכון לכולם
סתם לדוגמה המתחרה שקניתי הגיע אם כל חיבור שהייתי צריך -שעד כמה שאני יודע האקסטרימר לא מגיע אם כל החיבורים
דונגל אלחוטי צריך לקנות גם באקסטרימר וגם במתחרה שקניתי ויתר הדברים האחרים דומים עד כמה שידוע לי רק שיש לי מארז טוב יותר ושקט כימאת מוחלט
אבל לא מתאים לכולם ובמיוחד שהתחליף למאוורר נימכר בנפרד ומצריך התעסקות
למה אתה לא מגלה לנו שהמתחרה הוא PlayOn!HD?קרירין כתב:"אבל בסך הכל הוא בסדר בהשוואה לאחרים, לא רואה טעם לשלם פי 2 או 3."
מי אמר לך שזה פי 2-3 ?
אל תפיץ שטויות
אבל לא מתאים לכולם ובמיוחד שהתחליף למאוורר נימכר בנפרד ומצריך התעסקות...
מקווה שניחשתי נכון...
אני חייב לציין שלמרות של PlayOn!HD אכן יש מקום ל דיסק קשיח 3.5" ולא היו תלונות על רמת הרעש שלו, אבל ה"קצת" יותר שהוא עולה מהווה 50% מעלות האקסטרימר. זה בהחלט לא פי 2-3 יותר יקר, אבל גם אין לו שום יתרונות משמעותיים על האקסטרימר (אלא אם כן חשוב לך לשים בפנים דיסק קשיח גדול).
אגב, אני קניתי את האקסטרימר שלי בבאג והוא בא עם אנטנה מתנה.
אני רוצה לציין שאני ממש לא פאן בוי של האקסטרימר, אבל לדעתי הוא באמת הסטרימר הכי כדאי לכל מי שלא חייב את הפורמטים החדשים ותפריטי בלו ריי ולא מתכוון להשתמש בדיסק קשיח פנימי.
אגב, אני קניתי את האקסטרימר שלי בבאג והוא בא עם אנטנה מתנה.
אני רוצה לציין שאני ממש לא פאן בוי של האקסטרימר, אבל לדעתי הוא באמת הסטרימר הכי כדאי לכל מי שלא חייב את הפורמטים החדשים ותפריטי בלו ריי ולא מתכוון להשתמש בדיסק קשיח פנימי.
"למה אתה לא מגלה לנו שהמתחרה הוא..."
כי לא משלמים לי על פרסום
בכל מקרה מחיר בודקים לפי כל החבילה בסוף וגם עלות תועלת
אני בהתחלה רציתי לקנות אקסטימר עד שהיו טענות על הרעש
אז קניתי אחד שלא רועש -כל אחד והשטויות שלו
סך הכל החומרה עצמה בסטרימרים האלו מצוינת לדעתי מהבחינה של עלות תועלת השאלה מה עושים מעבר לעניין החומרתי
והמארז של האקסטרימר +האוורור ניראה לי זול מידי -בטח ישפרו את זה בעתיד
כי לא משלמים לי על פרסום
בכל מקרה מחיר בודקים לפי כל החבילה בסוף וגם עלות תועלת
אני בהתחלה רציתי לקנות אקסטימר עד שהיו טענות על הרעש
אז קניתי אחד שלא רועש -כל אחד והשטויות שלו
סך הכל החומרה עצמה בסטרימרים האלו מצוינת לדעתי מהבחינה של עלות תועלת השאלה מה עושים מעבר לעניין החומרתי
והמארז של האקסטרימר +האוורור ניראה לי זול מידי -בטח ישפרו את זה בעתיד
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים