שאלה פשוטה לתותחים מה עדיף מבחינת מ2 מקרנים?
הבנתי מהפורום שה-tw5500 אפסון היא התואמת של Epson Home Cinema 8500UB PowerLite Projector HC8500 UB..[שנמכרת בחו"ל].
המחיר של האפסון 5500 בארץ הכי זול שמצאתי 19,700! [בזאפ].
ושל ה8500UB ב-ebay היא עולה "רק"- US $2,599.99 שזה 10 אלף שקלים..
אי מבין שיש עוד כמה שקלים על מכס וכו.. אבל חברים הבדל של 10 אלפים שקלים!!
מה אתם ממליצים כל התותחים כאן?
מה אתם ממליצים כל התותחים כאן?
1. יש את ה8500, אצל B&H בארה"ב, ב2500$, ולאחר מכן החזר של 300$ בדואר, משמע 2200$.
2.הובלה תעלה לך בערך 200$, ואז אתה על 2400$, עכשיו תוסיף 32%, ואתה כבר ב3168$, שזה 11943 ש"ח, לפני כל מיני חארטות של ימי אחסון ושאר בילבולי ביצים, זה גם יכול לצאת בדיוק במחיר הזה בלי הפתעות, מוזר ודובר על זה בפורום לא מעט....
3. אפשר לקבל הנחה מעבר למחירים של זאפ, לא מעט פעמים
כך שההבדל נהיה פחות משמעותי ברמת המחיר, ואחריות כמובן, עדיף בארץ.
4. לגבי איכות המוצר, אני מניח שהם שווי ערך.
2.הובלה תעלה לך בערך 200$, ואז אתה על 2400$, עכשיו תוסיף 32%, ואתה כבר ב3168$, שזה 11943 ש"ח, לפני כל מיני חארטות של ימי אחסון ושאר בילבולי ביצים, זה גם יכול לצאת בדיוק במחיר הזה בלי הפתעות, מוזר ודובר על זה בפורום לא מעט....
3. אפשר לקבל הנחה מעבר למחירים של זאפ, לא מעט פעמים
כך שההבדל נהיה פחות משמעותי ברמת המחיר, ואחריות כמובן, עדיף בארץ.
4. לגבי איכות המוצר, אני מניח שהם שווי ערך.
נתיב ירוק= "אין לי מה להצהיר", ובהתחשב בעובדה שכן יש לך על מה להצהיר, אתה עובר על החוק במדינת ישראל.
אם אתה בארה"ב ואתה קונה את ה8500 ב2500$, ולאחר חודש, אם אני זוכר נכון, אתה מקבל החזר בדואר של 300$, רצויי מישהו שאתה מכיר בארה"ב בשביל ההחזר.
ואז בהנחה שהכל הלך קשורה, אז יוצא לך לשלם בפועל רק 2200$, שזה 8294 ש"ח, לפי שער הדולר 3.77.
***אין לראות בהודעה זו כהמלצה להברחה של מוצרי חשמל באשר הם, למדינת ישראל
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בוקר טובtaliashai כתב:הבנתי מהפורום שה-tw5500 אפסון היא התואמת של Epson Home Cinema 8500UB PowerLite Projector HC8500 UB..[שנמכרת בחו"ל].
מה אתם ממליצים כל התותחים כאן?...
לצערי אתם מתבססים על כמה עובדות לא נכונות וגורמים להטעייה ולבלבול.
1. כדאי להשוות פתוחים לתפוחים ולכן הדגם המקביל ל TW5500 הוא ה 9500UB ולא אחר!
מחירו דרך אגב בארה"ב גבוה ב 500 דלר מה 8500UB
על ההבדלים בניהם כבר כתבתי לא מעט פעמים - אפשר לחפש כאן בפורומים.
2. המחיר באתר זאפ שציינת אינו משקף את מחירו האמיתי של המוצר מכיוון שמדובר ביבואן פרללי, ולמוצר הנמכר במחיר זה אין אחריות מקורית של אפסון בארץ.
אתה מוזמן להתייעץ איתי בפרטי במידה ויש לך שאלות נוספות.
שבוע טוב
1. על ההתחלה ציינתי את נושא האחריות.
2. על ההתחלה ציינתי שצריך חבר בארה"ב על מנת לקבל את ההחזר.
3. כך גם ציינתי לגבי החוסר יציבות בתמחורים שונים, להזמנות לארץ...
3. רוני, מה ההבדלים? מלבד היכולת לחבר עדשה anamorphic? מה שלא סביר להניח בהתחשב שעדשה טובה כזו עולה יותר מהמקרן עצמו.
רצויי לציין שאני בעד לקנות בארץ בגלל האחריות
אם כי במידה והמחיר הוא אכן כמו בנמצא בזאפ, התמחור יקר מדי לטעמי.
רוני, ה9500 , אכן יקר ב500$, אך בארה"ב מגיע עם נורה ספייר, האם כך המצב עם ה5500 בארץ?
שבוע טוב לכולם
3. רוני, מה ההבדלים? מלבד היכולת לחבר עדשה anamorphic? מה שלא סביר להניח בהתחשב שעדשה טובה כזו עולה יותר מהמקרן עצמו.
רצויי לציין שאני בעד לקנות בארץ בגלל האחריות
רוני, ה9500 , אכן יקר ב500$, אך בארה"ב מגיע עם נורה ספייר, האם כך המצב עם ה5500 בארץ?
שבוע טוב לכולם
תשובות בנוגע להבדלים בין הדגים TW5500
בוקר טובgro111 כתב:1. על ההתחלה ציינתי את נושא האחריות.
רצויי לציין שאני בעד לקנות בארץ בגלל האחריותאם כי במידה והמחיר הוא אכן כמו בנמצא בזאפ, התמחור יקר מדי לטעמי.
שבוע טוב לכולם...
מלבד התמיכה בעדשה אנמורפית יש 2 הבדלים עיקריים נוספים
1. צבע המקרן - הדגם האמריקאי לבן לעומת ה TW5500 שהוא שחור
2. ה TW5500 מגיע עם כיסוי פלסטיק לכבלים (מאפשר התקנה נקייה בלי לראות את הכבלים)
בנושא המנורה ספייר - ה 9500UB אכן מגיע עם מנורה ספייר אבל האחריות למנורה היא ל 90 יום בלבד. (כך גם לדגם 8500UB רק 90 יום אחריות למנורה)
בדגמים האירופאים האחריות למנורה היא ל 3 שנים או 3000 שעות הקודם מבניהם. (אפשר להסתכל על זה גם כמנורה חינם במקרה ויש תקלה במסגרת האחריות)
העובדה היא שאפסון מחשיבה את ה 9500UB כמקבילו האמריקאי של ה TW5500
לדגם 8500UB אין מקביל אירופאי!!!
לסיכום- מדובר ב 2 שווקים שונים בכל שוק יש את המדיניות, התנאים והמבצעים שלו.
רוני,
תודה על התגובה
אוקיי, אז מלבד העדשה האנמורפית, יש רק הבדלים אסטטים, ממש לא קריטי בעיניי, ובטח שלא משפיע על איכות התמונה.
ככה שאם כל הכבוד לאפסון ואיך שהם בוחרים "להקביל" את ה5500 לדגם האמריקאי, אותי כצרכן ממוצע, שרוצה הכי הרבה איכות תמונה ביחס לכסף שלו, מעדיף את האופציה האמריקאית. (בהקשר הזה בלבד).
***חשוב לי לציין, שאני מודע להפרשי כח הקניה שלנו ביחס לארה"ב ועל כך אין ויכוח, באותה נשימה, התמחור בארץ עדיין יקר לדעתי.
אני מעדיף נורה ספייר, מאשר עוד אחריות, אבל זה אני
ואם בארץ נותנים עליה 3 שנים אחריות, כנראה שהיא לא תתקלקל כל כך מהר
אני מעריך את ההתיחסות שלך פה בפורום, תודה
תודה על התגובה
אוקיי, אז מלבד העדשה האנמורפית, יש רק הבדלים אסטטים, ממש לא קריטי בעיניי, ובטח שלא משפיע על איכות התמונה.
ככה שאם כל הכבוד לאפסון ואיך שהם בוחרים "להקביל" את ה5500 לדגם האמריקאי, אותי כצרכן ממוצע, שרוצה הכי הרבה איכות תמונה ביחס לכסף שלו, מעדיף את האופציה האמריקאית. (בהקשר הזה בלבד).
***חשוב לי לציין, שאני מודע להפרשי כח הקניה שלנו ביחס לארה"ב ועל כך אין ויכוח, באותה נשימה, התמחור בארץ עדיין יקר לדעתי.
אני מעדיף נורה ספייר, מאשר עוד אחריות, אבל זה אני
אני מעריך את ההתיחסות שלך פה בפורום, תודה