אי אפשר להזמין יותר רק ממיר HD (לא max) מ-yes?
שאלה קצת מוזרה אבל בכל זאת...
הזמנו את ה- YesMaxHD לסלון בבית,
כשדיברנו עם הנציג שאלתי אותו כמה יעלה לנו בנוסף עוד ממיר HD רגיל,
התשובה שקיבלנו היא ש-yes לא משווקת יותר את הממיר הרגיל אלא רק את המקס
ואם אני רוצה אותו (את המקס) אני צריך להוסיף עוד 60 ש"ח.
עכשיו אני לא צריך את המקס לחדר כי את רוב התכנים אני רואה דרך ה-A110
אבל כן הייתי רוצה את הממיר על מנת לצפות בערוצי ה- MTV והספורט ב-HD.
הייתי בטוח שאולי הנציג חושב שאנחנו שואלים כדי לראות אם הוא יותר זול מהמקס
גם אחרי שהבהרנו ותיאמנו את ההתקנה אבל כשהתקשרתי למוקד גם אחרי שהמקס הותקן וקיבלתי את אותה התשובה.
אז בעצם השאלה שלי היא האם יש מחסור בממירים רגילים,האם עומד לצאת דגם חדש או שהם פשוט מפסיקים לשווק ממירי HD שהם לא MaxHD??
הזמנו את ה- YesMaxHD לסלון בבית,
כשדיברנו עם הנציג שאלתי אותו כמה יעלה לנו בנוסף עוד ממיר HD רגיל,
התשובה שקיבלנו היא ש-yes לא משווקת יותר את הממיר הרגיל אלא רק את המקס
ואם אני רוצה אותו (את המקס) אני צריך להוסיף עוד 60 ש"ח.
עכשיו אני לא צריך את המקס לחדר כי את רוב התכנים אני רואה דרך ה-A110
אבל כן הייתי רוצה את הממיר על מנת לצפות בערוצי ה- MTV והספורט ב-HD.
הייתי בטוח שאולי הנציג חושב שאנחנו שואלים כדי לראות אם הוא יותר זול מהמקס
גם אחרי שהבהרנו ותיאמנו את ההתקנה אבל כשהתקשרתי למוקד גם אחרי שהמקס הותקן וקיבלתי את אותה התשובה.
אז בעצם השאלה שלי היא האם יש מחסור בממירים רגילים,האם עומד לצאת דגם חדש או שהם פשוט מפסיקים לשווק ממירי HD שהם לא MaxHD??
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אפשר להניח שממיר HD רגיל לא כלכלי להם יותר.
חוץ מזה, עכשיו זה רק MaxTotal - ממיר HD, מקליט (גם ב- HD) ו- VOD. אין יותר רק ממיר HD רגיל וה- MaxHD בא למצטרפים חדשים עם ה- VOD כבר בפנים. זה שילוב של השלושה. וד"א, עכשיו זה רק 50 ש"ח ולא 60 כמו פעם.
מה שאתה כן יכול לעשות זה לנסות לקחת את ה- MaxHD בפיקדון - לבטל את שירותי ההקלטות ואת ה- VOD ויהיה לך ממיר HD רגיל ללא התחייבות.
חוץ מזה, עכשיו זה רק MaxTotal - ממיר HD, מקליט (גם ב- HD) ו- VOD. אין יותר רק ממיר HD רגיל וה- MaxHD בא למצטרפים חדשים עם ה- VOD כבר בפנים. זה שילוב של השלושה. וד"א, עכשיו זה רק 50 ש"ח ולא 60 כמו פעם.
מה שאתה כן יכול לעשות זה לנסות לקחת את ה- MaxHD בפיקדון - לבטל את שירותי ההקלטות ואת ה- VOD ויהיה לך ממיר HD רגיל ללא התחייבות.
זה עדיין נשמע לי קצת ״סחטני״ לגרום ללקוחות שרוצים להנות מhd לשלם גם על ה-max שאין להם צורך בו,
מה גם ש 50 ש״ח תוספת לחודש זה לא מעט,
הרי כשיצא המקס הרגיל עדיין נתנה האפשרות לקחת ממירי sd רגילים לשאר הטלויזיות בבית...
נראה לי שאני ארים אליהם צלצול אחרי שירגע הבלאגן של ה- vod ונראה מה יגידו.
לי בכל אופן אין צורך בעוד מקס אבל כן הייתי רוצה להנות משידוריHD וחבל שמתנים זאת ברכישת עוד ממיר מקליט
מה גם ש 50 ש״ח תוספת לחודש זה לא מעט,
הרי כשיצא המקס הרגיל עדיין נתנה האפשרות לקחת ממירי sd רגילים לשאר הטלויזיות בבית...
נראה לי שאני ארים אליהם צלצול אחרי שירגע הבלאגן של ה- vod ונראה מה יגידו.
לי בכל אופן אין צורך בעוד מקס אבל כן הייתי רוצה להנות משידוריHD וחבל שמתנים זאת ברכישת עוד ממיר מקליט
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
לא ירד, התקשרתי לברר שבוע שעבר
הפקדון הוא עדיין 3228 ש"ח+20 ש"ח דמי שירות חודשיים
פחת 10% לשנה או חלק ממנה, אין התחייבות.
אני מניח שדמי השירות אינם כוללים את התשלום על ה-VOD, מה שמביא לראשונה את אופציית הפקדון להיות יקרה יותר מאשר אופציית הרגילה בעלות של 49 ש"ח, אבל זה עם 3 שנים התחייבות.
הפקדון הוא עדיין 3228 ש"ח+20 ש"ח דמי שירות חודשיים
פחת 10% לשנה או חלק ממנה, אין התחייבות.
אני מניח שדמי השירות אינם כוללים את התשלום על ה-VOD, מה שמביא לראשונה את אופציית הפקדון להיות יקרה יותר מאשר אופציית הרגילה בעלות של 49 ש"ח, אבל זה עם 3 שנים התחייבות.