מה יכולה להיות הבעיה בכל זאת - Xtreamer
-
efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
לפי כל מה שקראתי בפורומים הרוב מצליחים לראות תכני 720p ברשת אלחוטית ללא בעיות. עשיתי כל מה שכתוב ואני אפרט:
החלפתי נתב לתקן N.
התקנתי Hanewin nfs
פתחתי את הפורטים הנדרשים, גם עבדתי ללא פיירוול כלל
האקסטרימר מזהה אות ברמה טובה.
עם כל זאת כלום לא השתנה - עדיין אני רואה רק סרטים בגודל 700 מגה. בחלק מהמקרים אפילו פחות טוב עם NFS
מדובר על win 7 מע' 64 ביט, מרחק בין הנתב למכשיר כ-7מ' בערך עם שתי קירות ביניהם (לא ממ"ד).
איפה יכולה להיות הבעיה ?
החלפתי נתב לתקן N.
התקנתי Hanewin nfs
פתחתי את הפורטים הנדרשים, גם עבדתי ללא פיירוול כלל
האקסטרימר מזהה אות ברמה טובה.
עם כל זאת כלום לא השתנה - עדיין אני רואה רק סרטים בגודל 700 מגה. בחלק מהמקרים אפילו פחות טוב עם NFS
מדובר על win 7 מע' 64 ביט, מרחק בין הנתב למכשיר כ-7מ' בערך עם שתי קירות ביניהם (לא ממ"ד).
איפה יכולה להיות הבעיה ?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
שלב א'
תביא את האקסטרימר ליד הנתב - ותראה איך הוא מזרים כשהוא קרוב.
ככה תדע אם הבעייה היא איכות הקליטה או משהו אחר.
תביא את האקסטרימר ליד הנתב - ותראה איך הוא מזרים כשהוא קרוב.
ככה תדע אם הבעייה היא איכות הקליטה או משהו אחר.
הכל תקוע או מקרטע ? מה בדיוק קורה כשאתה מנגן סרט ?
סרטים 720p בקצב גבוה לאו דווקא אמורים לעבוד חלק, אצלי גם לא עובד חלק
אני מניח שאתה יכול לנסות העתיק קובץ גדול בין המחשב לאקסטימר כדי לבדוק את קצב העברת הנתונים ולקבל מושג מה מצב מהירות הרשת שלך
סרטים 720p בקצב גבוה לאו דווקא אמורים לעבוד חלק, אצלי גם לא עובד חלק
אני מניח שאתה יכול לנסות העתיק קובץ גדול בין המחשב לאקסטימר כדי לבדוק את קצב העברת הנתונים ולקבל מושג מה מצב מהירות הרשת שלך
-
efi1965
-
- חבר ותיק

אם אני מנסה לראות סרטים דרך SMB זה מקרטע בסרטי 720P ובסדר בסרטים עד 700מגה.
אם אני מנסה להשתמש בשרת NFS זה פשוט נתקע ויש צורך לנתק מהחשמל את המכשיר בכל סרט שהוא.
דרך אגב אין דיסק פנימי כך שאין לי אפשרות לבדוק קצב העברת נתונים.
אם אני מנסה להשתמש בשרת NFS זה פשוט נתקע ויש צורך לנתק מהחשמל את המכשיר בכל סרט שהוא.
דרך אגב אין דיסק פנימי כך שאין לי אפשרות לבדוק קצב העברת נתונים.
-
efi1965
-
- חבר ותיק

עברתי כמה קושחות בנסיונות ולא עזר כלל. החלפתי לראוטר תקן N ולפי מה שקראתי אצל רחקים זה עובד מצויין.
האות שאני מקבל באקסטרימר מצויין. אני אנסה להעביר קובץ להתקן USB. איך אנ ירואה מה קצב הנתונים ? רק בזמן ההעברה ?
האות שאני מקבל באקסטרימר מצויין. אני אנסה להעביר קובץ להתקן USB. איך אנ ירואה מה קצב הנתונים ? רק בזמן ההעברה ?
-
efi1965
-
- חבר ותיק

העברתי סרט ל USB. הקצב הוא 1.4MBPS
עכשיו צצה בעיה חדשה, ההעברה הופסקה באמצע והקשר לרשת נותק. קיבלתי בעיה שיש בעיה עם הכתובת של הרשת. כל פעם צץ משהו חדש. יש לי בעיה דומה עם מחשב נייד שאין לי אפשרות להכנס לכוננים.
יכול להיות שהבעיה עם גירסת החלונות 64 ביט ?
עכשיו צצה בעיה חדשה, ההעברה הופסקה באמצע והקשר לרשת נותק. קיבלתי בעיה שיש בעיה עם הכתובת של הרשת. כל פעם צץ משהו חדש. יש לי בעיה דומה עם מחשב נייד שאין לי אפשרות להכנס לכוננים.
יכול להיות שהבעיה עם גירסת החלונות 64 ביט ?
-
efi1965
-
- חבר ותיק

עדכון ...........בבדיקה מטווח שני מטרים קצב ההעברה הוא 2.5 MBPS
בקיצור יש בעיה. אולי הגדרות רשת אלחוטית בראוטר ? ראיתי המון נתונים מספריים שניתנים לשינוי.
לדוגמה: data rate על auto. לא צריך להגדיר על מקסימום ?
כמו כן הראוטר מוגדר כ AP ? בכלל יש עוד אופציות
בקיצור יש בעיה. אולי הגדרות רשת אלחוטית בראוטר ? ראיתי המון נתונים מספריים שניתנים לשינוי.
לדוגמה: data rate על auto. לא צריך להגדיר על מקסימום ?
כמו כן הראוטר מוגדר כ AP ? בכלל יש עוד אופציות
-
efi1965
-
- חבר ותיק

טוב, ידברתי עם התמיכה של הראוטר. מסתבר שיש גרסה חדשה לקושחה שצריך להתקין אותה.
בנוסף הוא אמר שיתכן וטלפונים אלחוטיים שנמצאים קרוב מדי יכולים להפריע גם כן.
אני אבדוק את כל זה ואדווח, תודה בינתיים.
בנוסף הוא אמר שיתכן וטלפונים אלחוטיים שנמצאים קרוב מדי יכולים להפריע גם כן.
אני אבדוק את כל זה ואדווח, תודה בינתיים.
-
efi1965
-
- חבר ותיק

ראוטר אדימקס 6424n. שיניתי כל מה שאפשר כולל שיטות הצפנה, תדרים , וכל מיני אפשרויות שאני לא מבין בהן.
כלום לא עוזר. לאחר שדרוג קושחה אני נכנס מהר יותר לראות את הקבצים אבל עדיין מקרטע והעברת הקבצים איטית עוד יותר.
כלום לא עוזר. לאחר שדרוג קושחה אני נכנס מהר יותר לראות את הקבצים אבל עדיין מקרטע והעברת הקבצים איטית עוד יותר.
-
efi1965
-
- חבר ותיק

עדכון: החלפתי את הרואטר כי בתמיכה חשבו אולי יש בעיה באלחוט. הכל נשאר בדיוק אותו דבר. מה שמוביל אותי למסקנה שיש בעיה ברשת שלי, במיוחד במחשב האישי שלי שמותקן בו WIN 7.
לפי מה שקרת במספר מאמרים יש בעיה בשיתוף בין WIN 7 למחשבים עם מע' הפעלה שונה בגלל תפיסה שונה ברשת הביתית. אבל אני מנסה להעביר קובץ לאקסטרימר ולא למחשב אחר. האם עוד אנשים נתקלים בבעיה הזו עם WIN 7 ?
מה עוד אפשר לנסות ?
לפי מה שקרת במספר מאמרים יש בעיה בשיתוף בין WIN 7 למחשבים עם מע' הפעלה שונה בגלל תפיסה שונה ברשת הביתית. אבל אני מנסה להעביר קובץ לאקסטרימר ולא למחשב אחר. האם עוד אנשים נתקלים בבעיה הזו עם WIN 7 ?
מה עוד אפשר לנסות ?
אכפת לך רגע לעשות סדר בדברים:
1. במקור אמרת שהקצב טוב בהרבה כשאתה קרוב לראוטר - האם וידאו עובד תקין ?
2. האם הוידאו מקרטע מהרגע הראשון או רק בחלקים מסויימים ?
3. מה המרחק בין האקסטרימר לראוטר ?
4. מה קצת העברת הנתונים הנוכחי ?
5. האם אתה יכול לקחת את הדונגל ולחבר אותו ללפטופ או למכשיר אחר שנמצא ליד האקסטרימר ולבדוק את קצב הנתונים ?
משני מטר הקצב שלך היה 2.5 MBPS לעומת 1.4 MBPS ... לדעתי קריאה בקצב של 2.5MBPS אמורה להספיק בשביל 720P , תבדוק כמה שניות הסרט שאתה מזרים לעומת גודל הקובץ כדי להבין מה קצב הקריאה התאורטי שצריך להגיע אליו בשביל לקרוא את הסרט
(כמובן שזה לא ממש משקף הרבה, כי גודל הקובץ לא מתחלק בצורה שווה על ציר הזמן... אני מנסה להבין ממוצע פה)
אני שואף להבין פה אם 2.5 MBPS שאתה מקבל משני מטר יתקנו את המצב ואז נדאג לקבל את זה גם מהמרחק שאתה רוצה.
עוד שאלה, האם בדקת בראוטר כשהאקסטרימר מחובר על תקן N ? יש שם אפשרות לבטל את התקנים ולהגיד לו לעבוד ב N בלבד, כדאי שלאורך בדיקות שאתה עושה תמיד תהיה במצב הזה
1. במקור אמרת שהקצב טוב בהרבה כשאתה קרוב לראוטר - האם וידאו עובד תקין ?
2. האם הוידאו מקרטע מהרגע הראשון או רק בחלקים מסויימים ?
3. מה המרחק בין האקסטרימר לראוטר ?
4. מה קצת העברת הנתונים הנוכחי ?
5. האם אתה יכול לקחת את הדונגל ולחבר אותו ללפטופ או למכשיר אחר שנמצא ליד האקסטרימר ולבדוק את קצב הנתונים ?
משני מטר הקצב שלך היה 2.5 MBPS לעומת 1.4 MBPS ... לדעתי קריאה בקצב של 2.5MBPS אמורה להספיק בשביל 720P , תבדוק כמה שניות הסרט שאתה מזרים לעומת גודל הקובץ כדי להבין מה קצב הקריאה התאורטי שצריך להגיע אליו בשביל לקרוא את הסרט
(כמובן שזה לא ממש משקף הרבה, כי גודל הקובץ לא מתחלק בצורה שווה על ציר הזמן... אני מנסה להבין ממוצע פה)
אני שואף להבין פה אם 2.5 MBPS שאתה מקבל משני מטר יתקנו את המצב ואז נדאג לקבל את זה גם מהמרחק שאתה רוצה.
עוד שאלה, האם בדקת בראוטר כשהאקסטרימר מחובר על תקן N ? יש שם אפשרות לבטל את התקנים ולהגיד לו לעבוד ב N בלבד, כדאי שלאורך בדיקות שאתה עושה תמיד תהיה במצב הזה