בעיה קלה עם EPG תחת Windows 7 64bit
שלום לכולם,
אני עכשיו מתקין את התוכנה Media Portal ואני לא יכול לראות את התוכניות..
הורדתי MegaEPG אבל זה לא עובד ולא מוריד לי את המידע על הערוצים..
מישהו שמשתמש בהגדרות האלה ובוינדוס 64 ביט יכול להסביר לי איך הוא עשה את זה?<
תודה רבה
אני עכשיו מתקין את התוכנה Media Portal ואני לא יכול לראות את התוכניות..
הורדתי MegaEPG אבל זה לא עובד ולא מוריד לי את המידע על הערוצים..
מישהו שמשתמש בהגדרות האלה ובוינדוס 64 ביט יכול להסביר לי איך הוא עשה את זה?<
תודה רבה
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
עם כל הכבוד למה שרשום, את המדריך של מדיה פורטל 1.1RC בניתי על מערכת 4 ביט.mp3lll כתב:MegaEPG לא עובד על 7 כתוב באתר שלהם שחור על לבן...
MEGAEPG עובד שם מעולה.
nirh216,אין סיבה שזה לא יעבוד לך. תסתכל במדריך החדש.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
וואלה?
באתר שלהם http://pvr.co.il/ כתוב שהם עדיין מתעקבים על 7
באתר שלהם http://pvr.co.il/ כתוב שהם עדיין מתעקבים על 7
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הכוונה היא לתמיכה בפורמט המיוחד של קוב. ה-EPG של המדיה סנטר של ווינדוס 7 (ה-7MC).
בשביל יצירת קובץ XML סטנדרטי הנקרא ע"י כל תוכנות המדיה סנטר האחרות ה-MegaEPG יעבוד בווינדוס 7.
בשביל יצירת קובץ XML סטנדרטי הנקרא ע"י כל תוכנות המדיה סנטר האחרות ה-MegaEPG יעבוד בווינדוס 7.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אין שום סיבה, כי רואים חלק.nirh216 כתב:ויש סיבה כלשהי שהמדיה פורטל כזה איטי ברמה מטורפת?.. אני בכלל לא יכול לראות שם טלויזיה.. התבאסתי.....
תנסה להחליף את CORE.DLL מפה
http://forum.team-mediaportal.com/media ... xva-78501/
איפה אני שם אותו?
וזה מתאים ל- Windows 7 64bit?
אגב, במדריך (המעולה!!!) שכתבת על התקנת גירסה 1.02 לא מראה איך מגדירים TV Server...
וחוץ מזה, כשאני פותח את הקובץ Media Portal TV Server Configuration זה פותח לי חלון שמבקש ממני לשים שם משתמש וסיסמה ולבחור באיזה MySQL אני רוצה להשתמש.. מה עושים?
המחשב שמותקן עליו הכרטיס וגם זה שמשמש אותי לראות טלויזיה / סרטים וכו' זה אותו מחשב (יש לי רק מחשב 1 שאני משתמש בו כ Media Center) ככה שאני לא צריך לעשות Server או משהו...
וזה מתאים ל- Windows 7 64bit?
אגב, במדריך (המעולה!!!) שכתבת על התקנת גירסה 1.02 לא מראה איך מגדירים TV Server...
וחוץ מזה, כשאני פותח את הקובץ Media Portal TV Server Configuration זה פותח לי חלון שמבקש ממני לשים שם משתמש וסיסמה ולבחור באיזה MySQL אני רוצה להשתמש.. מה עושים?
המחשב שמותקן עליו הכרטיס וגם זה שמשמש אותי לראות טלויזיה / סרטים וכו' זה אותו מחשב (יש לי רק מחשב 1 שאני משתמש בו כ Media Center) ככה שאני לא צריך לעשות Server או משהו...
בברכה,
ניר ישראל חן.
ניר ישראל חן.
יש לי בעיה קטנה אני עוד לא יודע אם זה ישפיע או לא, אבל התקנתי את ה- FFdshow הכי חדש על המחשב (64 ביט, חלונות 7)
ובחלון הגדרות של המדיה פורטל Codecs and Renderer -> Video Codecs, אני לא יכול לראות את המקודד הזה... למה זה ככה? מה עושים? הוא בוחרלי את MPC ויש לי את מיקרוסופט ויש גם את nVidia Audio Decoder... במה לבחור?
ובחלון הגדרות של המדיה פורטל Codecs and Renderer -> Video Codecs, אני לא יכול לראות את המקודד הזה... למה זה ככה? מה עושים? הוא בוחרלי את MPC ויש לי את מיקרוסופט ויש גם את nVidia Audio Decoder... במה לבחור?
בברכה,
ניר ישראל חן.
ניר ישראל חן.
יש לי עכשיו בעיה עם MegaEPG הגדרתי אותו לפי המדריך, כשאני מריץ אותו כדי שיוריד לי את המדריך שידורים, הוא רושם לי:
ERROR: Script tv2dayq_he is marked obsolete, remove it from list!
2010-03-09: No shows found for oneplusone
Script tv2day_he is processing day 2010-03-10 channel oneplusone
יש לי ממיר של YES אולי אין לזה סקריפט נכון?!
*** גם כשאני פותח את הקובץ: "TV-Server Configuration" כל מה שאני רואה זה את התמונה הזאת!
מה עושים כאן?
שכחת להוסיף את החלק הזה למדריך.. הסיסמה היא mediaportal וזהו.. שאר הדברים אני לא יודע מה צריך לרשום בהם..
ERROR: Script tv2dayq_he is marked obsolete, remove it from list!
2010-03-09: No shows found for oneplusone
Script tv2day_he is processing day 2010-03-10 channel oneplusone
יש לי ממיר של YES אולי אין לזה סקריפט נכון?!
*** גם כשאני פותח את הקובץ: "TV-Server Configuration" כל מה שאני רואה זה את התמונה הזאת!
מה עושים כאן?
שכחת להוסיף את החלק הזה למדריך.. הסיסמה היא mediaportal וזהו.. שאר הדברים אני לא יודע מה צריך לרשום בהם..
בברכה,
ניר ישראל חן.
ניר ישראל חן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הסקריפט של tv2day מזמן לא עובד, בגלל שינויים שיס עשו באתר שלהם.
תשתמש בסקריפט של vista בתור עדיפות ראשונה, ynet בעדיפות שנייה ו-hot_he בעדיפות שלישית.
תשתמש בסקריפט של vista בתור עדיפות ראשונה, ynet בעדיפות שנייה ו-hot_he בעדיפות שלישית.
אבל HOT_HE זה של הוט לא?!
אין לי הוט בכלל.. יש לי YES... (אני לא יודע אם זה משנה.. שלא יוריד לי לוח שידורים שגוי של הוט...)
בכל אופן קיבלתי עצבים על ה- Windows הזה.. אני עכשיו מפרמט את ה- 64bit מחורב* הזה! ומתקין 32bit אני בטוח שהרבה דברים יסתדרו לי כמו שצריך!...
רק עוד משהו אחד קטן..
אתה יכול לתת לי את הדרייברים הנכונים והכי מעודכנים עבור הכרטיס שלי: Hauppauge HVR-1700 MCE?
ויש מצב שאתה מעלה (אם יש לך כמובן ואתה רוצה) את הדיסק המקורים (Image שלו) של הכרטיס הזה?
כי מאיפה שקניתי הביאו לי דיסק דרייברים צרוב כי הוא אמר שהכרטיסים האלה באים בגירסת Bulk (ללא אריזה וכו')
תודה רבה רבה על כל העזרה היעילה והמהירה!
אין לי הוט בכלל.. יש לי YES... (אני לא יודע אם זה משנה.. שלא יוריד לי לוח שידורים שגוי של הוט...)
בכל אופן קיבלתי עצבים על ה- Windows הזה.. אני עכשיו מפרמט את ה- 64bit מחורב* הזה! ומתקין 32bit אני בטוח שהרבה דברים יסתדרו לי כמו שצריך!...
רק עוד משהו אחד קטן..
אתה יכול לתת לי את הדרייברים הנכונים והכי מעודכנים עבור הכרטיס שלי: Hauppauge HVR-1700 MCE?
ויש מצב שאתה מעלה (אם יש לך כמובן ואתה רוצה) את הדיסק המקורים (Image שלו) של הכרטיס הזה?
כי מאיפה שקניתי הביאו לי דיסק דרייברים צרוב כי הוא אמר שהכרטיסים האלה באים בגירסת Bulk (ללא אריזה וכו')
תודה רבה רבה על כל העזרה היעילה והמהירה!
בברכה,
ניר ישראל חן.
ניר ישראל חן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

hot_he נותן נתונים טובים ומדוייקים לכל הערוצים המשותפים, לרבות ערוצים 10, 11, 22... והכוונה הייתה לשים אותו בעדיפות שלישית.
גם לי אין לי דיסק של הכרטיס הזה, אבל באתר של Hauppauge צריך להיות הכל זמין להורדה חופשית.
גם לי אין לי דיסק של הכרטיס הזה, אבל באתר של Hauppauge צריך להיות הכל זמין להורדה חופשית.