עזרה בחיבורים של הקולנוע ביתי
קניתי פלזמה טושיבה 42wp56 (שעדיין לא הגיע) ויש לי ממיר 3100 של יס.
אני הולך לחבר את הוידאו בscart לטלוזייה (לsvideo) ובקומפוננט לdvd
מה שמשאיר לי שתי יציאות rca (אדום לבן) לקולנוע ביתי (אין לו יציאה דיגיטלית).
לקולנוע ביתי יש יציאות הבאות:יש רק חיבורי rca, שלוש זוגות ל-5.1, זוג לdvd וזוג לvcd (וזוג לcd), השאלה איך אני מחבר אותו על מנת לשמוע 5.1? אם אני יחבר את הdvd לחיבור שלו עם זוג אחד זה יעשה לי 5.1 או צליל נחות יותר? כנ"ל בקשר לטלויזה?
תעשו לי סדר בראש, תודה לעוזרים
אני הולך לחבר את הוידאו בscart לטלוזייה (לsvideo) ובקומפוננט לdvd
מה שמשאיר לי שתי יציאות rca (אדום לבן) לקולנוע ביתי (אין לו יציאה דיגיטלית).
לקולנוע ביתי יש יציאות הבאות:יש רק חיבורי rca, שלוש זוגות ל-5.1, זוג לdvd וזוג לvcd (וזוג לcd), השאלה איך אני מחבר אותו על מנת לשמוע 5.1? אם אני יחבר את הdvd לחיבור שלו עם זוג אחד זה יעשה לי 5.1 או צליל נחות יותר? כנ"ל בקשר לטלויזה?
תעשו לי סדר בראש, תודה לעוזרים
יש לך קצת בלאגן בשאלה
ערבבת "קצת" בין הוידאו(תמונה) לאודיו (קול) ........
אם הבנתי נכון ה-"קולנוע ביתי" שציינת , הכוונה למגבר ?!?!? והתכוונת לכניסות ולא ל"יציאות" ?!?!?
אם אין לו כניסות דיגיטליות , אלא רק שלוש זוגות (זוג לכל מקור - TV , DVD , CD ) ,כלומר יש לך מגבר סטריאו ! ..
תעשה קצת סדר בשאלה !
איזה מגבר יש לך ??
איזה וכמה רמקולים ??

ערבבת "קצת" בין הוידאו(תמונה) לאודיו (קול) ........
אם הבנתי נכון ה-"קולנוע ביתי" שציינת , הכוונה למגבר ?!?!? והתכוונת לכניסות ולא ל"יציאות" ?!?!?
אם אין לו כניסות דיגיטליות , אלא רק שלוש זוגות (זוג לכל מקור - TV , DVD , CD ) ,כלומר יש לך מגבר סטריאו ! ..
תעשה קצת סדר בשאלה !
איזה מגבר יש לך ??
איזה וכמה רמקולים ??
אוקיי מצטער אני יעשה סדר:
יש לי קולנוע ביתי דיי ישן (לא משהוא מתקדם) עם 5 רמקולים וסאב, הגיע איתו מגבר שחיברתי אליו את כל החוטים של כל הרמקולים.
אין לו כניסות דיגיטליות אלא רק זוגות (זוג לכל מקור-cd, dvd, vcd ובנוסף 3 זוגות תחת הכותרת 5.1 ch input).
השאלה מה אני צריך לחבר ואיך על מנת לקבל צליל היקפי
תודה
יש לי קולנוע ביתי דיי ישן (לא משהוא מתקדם) עם 5 רמקולים וסאב, הגיע איתו מגבר שחיברתי אליו את כל החוטים של כל הרמקולים.
אין לו כניסות דיגיטליות אלא רק זוגות (זוג לכל מקור-cd, dvd, vcd ובנוסף 3 זוגות תחת הכותרת 5.1 ch input).
השאלה מה אני צריך לחבר ואיך על מנת לקבל צליל היקפי
תודה
אם אין לך חיבור דיגיטלי, אופטי או קוקסאלי במגבר, אתה מחבר את הדי וי די ל3 זוגות RCA, F,R,C-SW..זה בשביל לקבל צליל הקפי מהDVD אם אתה רוצה לחבר את הממיר זה יותר בעייתי במחינת צליל הקפי, הממיר לא מפענחים את זה, ובגלל שהרסיבר שלך ישן הוא ככל הניראה גם לא ידע לעשות את זה גם אם הוא יהיה מחובר דרך 2 ערוצים או חיבור דיגיטלי..
יש לי בדיוידי את החיבורים האלה..אוקיי אז זהוא אני יודע איזה חיבורים אני קונה לוידאו ולאודיו ומה אני מחבר תודה לכם!lironk כתב:את ה DVD תוכל לחבר רק אם גם לו יש 3 זוגות חיבורים תחת הכותרת 5.1 CH INPUT על מנת לקבל צליל היקפי ואם אין לך תצטרך להשתמש בפרולוגי'ק שמדמה ( בצורה נחותה ) צליל היקפי....