עזרה בחיבורים של הקולנוע ביתי

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
or_b7 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קניתי פלזמה טושיבה 42wp56 (שעדיין לא הגיע) ויש לי ממיר 3100 של יס.
אני הולך לחבר את הוידאו בscart לטלוזייה (לsvideo) ובקומפוננט לdvd
מה שמשאיר לי שתי יציאות rca (אדום לבן) לקולנוע ביתי (אין לו יציאה דיגיטלית).
לקולנוע ביתי יש יציאות הבאות:יש רק חיבורי rca, שלוש זוגות ל-5.1, זוג לdvd וזוג לvcd (וזוג לcd), השאלה איך אני מחבר אותו על מנת לשמוע 5.1? אם אני יחבר את הdvd לחיבור שלו עם זוג אחד זה יעשה לי 5.1 או צליל נחות יותר? כנ"ל בקשר לטלויזה?
תעשו לי סדר בראש, תודה לעוזרים

syntaxix3
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 237

שליחה #2 

יש לך קצת בלאגן בשאלה :?
ערבבת "קצת" בין הוידאו(תמונה) לאודיו (קול) ........
אם הבנתי נכון ה-"קולנוע ביתי" שציינת , הכוונה למגבר ?!?!? והתכוונת לכניסות ולא ל"יציאות" ?!?!?
אם אין לו כניסות דיגיטליות , אלא רק שלוש זוגות (זוג לכל מקור - TV , DVD , CD ) ,כלומר יש לך מגבר סטריאו ! ..

תעשה קצת סדר בשאלה !
איזה מגבר יש לך ??
איזה וכמה רמקולים ??
:?

or_b7 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

אוקיי מצטער אני יעשה סדר:
יש לי קולנוע ביתי דיי ישן (לא משהוא מתקדם) עם 5 רמקולים וסאב, הגיע איתו מגבר שחיברתי אליו את כל החוטים של כל הרמקולים.
אין לו כניסות דיגיטליות אלא רק זוגות (זוג לכל מקור-cd, dvd, vcd ובנוסף 3 זוגות תחת הכותרת 5.1 ch input).
השאלה מה אני צריך לחבר ואיך על מנת לקבל צליל היקפי
תודה

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10103
נתן תודות: 589 פעמים
קיבל תודות: 612 פעמים

שליחה #4 

אם אין לך חיבור דיגיטלי, אופטי או קוקסאלי במגבר, אתה מחבר את הדי וי די ל3 זוגות RCA, F,R,C-SW..זה בשביל לקבל צליל הקפי מהDVD אם אתה רוצה לחבר את הממיר זה יותר בעייתי במחינת צליל הקפי, הממיר לא מפענחים את זה, ובגלל שהרסיבר שלך ישן הוא ככל הניראה גם לא ידע לעשות את זה גם אם הוא יהיה מחובר דרך 2 ערוצים או חיבור דיגיטלי..
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #5 

את ה DVD תוכל לחבר רק אם גם לו יש 3 זוגות חיבורים תחת הכותרת 5.1 CH INPUT על מנת לקבל צליל היקפי ואם אין לך תצטרך להשתמש בפרולוגי'ק שמדמה ( בצורה נחותה ) צליל היקפי.

or_b7 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

אוקיי אז תן לי להבין
מה שאני עושה זה ככה: את הדיוידי לחבר לצליל היקפי (3 זוגות כמו שאמרת), ואת הממיר לחבר עם זוג אחד לvcd (ועם הזוג השני לטלזיה )

or_b7 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

lironk כתב:את ה DVD תוכל לחבר רק אם גם לו יש 3 זוגות חיבורים תחת הכותרת 5.1 CH INPUT על מנת לקבל צליל היקפי ואם אין לך תצטרך להשתמש בפרולוגי'ק שמדמה ( בצורה נחותה ) צליל היקפי.
...
יש לי בדיוידי את החיבורים האלה..אוקיי אז זהוא אני יודע איזה חיבורים אני קונה לוידאו ולאודיו ומה אני מחבר תודה לכם!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”