עזרה בבחירת סאבוופר
היי אני חדש לפורום שמי ערן...אני עדיין חובבן יש לי את המערכת הבאה בבית:
רסיבר: Yamaha HTR-5750
רמקולים סוני:
קידמי: SS-MF315
סנטר: SS-CN290
אחורי: SS-SR290
ומרוצה מאוד מהמערכת עד עכשיו משתמש בה בשביל הכל סרטים, מוזיקה, משחקים הכל מחובר עלייה...עכשיו חסר לי סאבוופר וואללה הגיע היומולדת אז צריכים לעשות upgrade קטן...איזה סאב הייתם מציעים לקנות עד ה-1000 שקל...הייתי במחסני חשמל ראיתי שם סאבוופר של אינפיניטי אך לצערי אני לא זוכר את הדגם. אני רוצה סאבוופר חזק אבל למשל שמעתי את ה-12 אינץ של פיור אקטוסטיקס ולא אהבתי הוא עושה רעש כמו "פררררר" בווליום גבוה ולעומת זאת האינפיניטי 8 אינץ עשה את העבודה מצויין...עוד הצעות יתקבלו
בברכה!
תודה מראש!!!
ערן
רסיבר: Yamaha HTR-5750
רמקולים סוני:
קידמי: SS-MF315
סנטר: SS-CN290
אחורי: SS-SR290
ומרוצה מאוד מהמערכת עד עכשיו משתמש בה בשביל הכל סרטים, מוזיקה, משחקים הכל מחובר עלייה...עכשיו חסר לי סאבוופר וואללה הגיע היומולדת אז צריכים לעשות upgrade קטן...איזה סאב הייתם מציעים לקנות עד ה-1000 שקל...הייתי במחסני חשמל ראיתי שם סאבוופר של אינפיניטי אך לצערי אני לא זוכר את הדגם. אני רוצה סאבוופר חזק אבל למשל שמעתי את ה-12 אינץ של פיור אקטוסטיקס ולא אהבתי הוא עושה רעש כמו "פררררר" בווליום גבוה ולעומת זאת האינפיניטי 8 אינץ עשה את העבודה מצויין...עוד הצעות יתקבלו
בברכה!
תודה מראש!!!
ערן
אני יכול להמליץ לך על סאב של מגנט ,או וורפידייל בתקציב שלך(אפילו יד שנייה).
קניתי לפני שבועיים דרך מכרז סאב אקטיבי של מגנט ב500 ש"ח,מחיר מצחיק לסאב מעולה........
חפש במכרזים שונים.......
קניתי לפני שבועיים דרך מכרז סאב אקטיבי של מגנט ב500 ש"ח,מחיר מצחיק לסאב מעולה........
חפש במכרזים שונים.......
סוכן המכירות הטוב ביותר הוא האוזניים שלי.
מה עם הסאבוופר הזה?
מה אתם חושבים על הסאב הבא?
http://www.wallashops.co.il/shopmind_po ... id=1843016
http://www.wallashops.co.il/shopmind_po ... id=1843016
חבל על הזמן - כזה סלט בנתונים שזה מסוכן להתקרב לזה.
הם צריכים להחליט או שהוא סאב אקטיבי או שיש לו רגישות ועקבת כניסה שתואמת למגברי 6 ו-8 אוהם.
חוץ מזה "טווח תדרים רחב במיוחד" זה אצלו מ-70 הרץ עד 170 - זה לא סאב אלא יחידת בס.
כל כך עצוב לראות איך עובדים על אנשים בעיניים.
הם צריכים להחליט או שהוא סאב אקטיבי או שיש לו רגישות ועקבת כניסה שתואמת למגברי 6 ו-8 אוהם.
חוץ מזה "טווח תדרים רחב במיוחד" זה אצלו מ-70 הרץ עד 170 - זה לא סאב אלא יחידת בס.
כל כך עצוב לראות איך עובדים על אנשים בעיניים.
Croc כתב:אני מציע לך לעוזב את האינטרנט וללכת לכמה חנויות שיש להם גם מבחר של ציוד לא יקר - אצל מולי, לייזר סיטי, סטריאו סטאר וכו'....
פיוז, גם ניתן להכניס לרשימה..
שנמצאים ברח' פינסקר 59.xhui כתב:שלום לך.
הייתי ממליץ לך ללכת לאס.ג'י יבואני YAMAHA .
לפי דעתי אתה יכול למצוא שם סאב טוב....