שועשעתי לאללה מוטי... תודה.
לגבי קליה בהירה יחסית, גם אני הופתעתי אבל אחת הקליות הטובות ביותר שהיו לנו היתה בהירה-אגוזית, כל שוט היה טוב מאוד.
רק מה, זה היה אילתור מכמה סוגי פולים שנשארו לנו לפני שעושים חידוש מלאי ולא טרחנו לרשום מה נכנס בדיוק... לא ממש ציפינו שזה יצא טוב.
חוקי מרפי.
משחק נחמד!
נכשלתי כשלון חרוץ... אז רצתי לשחק במפת אירופה, וגם שם גיליתי כל מני דברים מעניינים (איך אסטוניה עלתה פתאום למעלה?! משהו מוזר קורה בעולם...)
מבחינתי המידע הכי חשוב במשחק על אפריקה הוא ש.. אוגנדה גובלת בבורונדי!
סעעעעמק ההרצל הזה. אם הוא רק היה מתעקש עוד קצת, היינו במקום אחר לגמרי היום.
אחר לגמרי!
gedkoz כתב:יו איזה משחק מגניב....אני מגיל 8 הסתובבתי עם מפת העולם(זה אולי הוביל אותי למקצוע שלי)... באפריקה די נתקעתי, אבל כל השער היתי די מרוצה מאצמי..
...
חחח וואלה מגניב גם אני הייתי חופר באטלס כל היום. עובר על הדגלים של כל העולם!
אגב גיאוגרפיה..למה אנחנו נקראים middle east?
יש far east...אם כבר אנחנו צריכים להיות משהו זה צריך להיות proximal east או משהו..
בהונגרית אני חושב שמתיחסים לישראל כ-"המזרח הקרוב"...אגב שם הגדה המערבית נקראת "מזרח ירדן"
הם שמו את אוסטרליה באמצע למעלה. זה מעולה, כי כעקרון אין שום בעיה לצייר כך את העולם - זו הרי בחירה של האירופאים לשים את עצמם במרכז המפה, למעלה.
מאוד משונה, כי אי אפשר למצוא ככה שום דבר. נראה כמה זמן יקח לכם למצוא את ישראל...
...
וואו - זה ממש מוזר. הסיבה היא שהם רוצים להיות למעלה, או שבקצה השני של העולם רואים הכל הפוך?
joncafe כתב:נראה לי שמהיום נאלץ להגביל את האתר לגיל 18 ומעלה...
הנה אוסף פנינים מתוך מה שמוטי כתב:
moti_r כתב:
אני ניגש לאניטה... ומלטף אותה... היא אוהבת אותי... משהו במגע... יקירי, אני כאן ואני מוכנה... צחקקה בהנאה... דחפתי בעדינות נחושה... עמוק אל תוך האניטה... היה ניכר שהיא נלהבת... כבר כשהרמתי... היא גרגרה בהנאה...